Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Jüpiter ve Uranüs hafta sonuna doğru karşınıza finansal bir fırsat çıkarabilir. Her halükarda yolunuza çıkan yeni ihtimallere karşı hazırlıklı olun. Bunları değerlendirmek konusunda çok başarılısınız. 14 Şubat - 21 Şubat Mottosu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

14 Şubat - 21 Şubat

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler, Sevgililer Günü'nde göz önünde olacak, toplumsal konu ve olaylarla ilgileneceksiniz. Çalışıyorsanızortamlarında vaktinizi daha fazla harcayacak çalışmıyorsunuz da kalabalık yerlerde bulunmak, aşkı doyasıya yaşamak isteyeceksiniz.

Diğer taraftan Merkür Kova burcuna geçiyor ev, aile ve yuva alanlarınızda fikir alışverişlerinizi hızlandırmaya başlıyorsunuz. Aile büyüklerinizle bir araya gelebilir, önemli konuşmalar içerisine girebilirsiniz. 15 gün boyunca verilecek önemli bir karar gündeme yerleşebilir. Emlak alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa bu konuların hızlanması da devreye girebilir. Yazmak, çizmek, evinizden görüşmeler yapmak önemli olacak önümüzdeki süreçte. Evinize ticari ya da elektronik bir eşya almak için harekete geçebilirsiniz.

Çarşamba günkü Dolunay meslek hayatınız ve kariyerinizde önemli olacak. İşte burada vereceğiniz kararlar, yapacağınız davranışlar, göz önünde olduğunuz ortamlarda kredinizi ya yukarıya çıkartacak ya da sizi aşağıya çekecek. Bu dönemde coşkulu ve egolu olabilirsiniz aynı zamanda bütün işleri kontrol etmek istiyor olabilirsiniz. Güzel haberler de devreye girebilir ama biraz da sizin davranışlarınız, olayların nasıl şekilleneceğini çok net bir şekilde gösterecek. Anneniz ile ilgili konu ve olaylar gündeminize yerleşebilir.

Hayatınızda bir insan yoksa kısa yolculuklarda, kısa eğitimlerde bir insanla karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Hatta iletişimsel işlerinizde çok yakından tanıdığınız, şimdiye kadar arkadaş gözüyle baktığınız bir insanın size farklı sinyaller gönderdiğini, o insanlaortamınızda çok iyi anlaştığınızı düşünebilirsiniz. 16 Şubat'tan sonraki dönem aranızdaki bu iletişimin çok daha kuvvetlenmesi de söz konusu olabilir. Sosyal mecralarda bir insanla tanışmak ve bu insanı hayatınıza almak, güvenli ilişkilere yelken açmak anlamında hızlı bir hafta olabilir.

Cuma günü Güneş Balık burcuna geçiyor ve aşk evinizi aydınlatmaya başlayacak. Aşkı, keyfi, mutluluğu üzerinizde hissedeceğiniz bir dönem. Sanatsal ve kreatif işleriniz hızlanabilir, hobilerinizin üzerine eğlenebilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda yaratıcılığınızı herkes konuşacak. Kendinizi değişik ortamlarda farklı alanlarda çok daha eğlenceli bir şekilde ortaya koymak aşkı doyasıya yaşamak isteyeceksiniz. Cuma gününden sonraki dönem bu alanda da size büyük şans ve fırsatlar verecek.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
14 Şubat - 21 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 31" R
Ay
Başak
16° 46' 54"
Merkür
Boğa
02° 02' 32"
Venüs
Boğa
21° 57' 22"
Mars
Koç
12° 46' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 36"
Satürn
Balık
17° 54' 22"
Uranüs
Boğa
23° 19' 54"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 24"
Lilith
Başak
25° 13' 31"
True Node
Koç
14° 54' 08"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>