Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hafta boyunca etkisi devam edecek Mars-Neptün Sekstili sayesinde şüphelerinizi bir kenara bırakabilirsiniz. Finansal ve profesyonel kararlarınız konusunda ilhamla dolusunuz. 21 Şubat - 28 Şubat Mottosu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

21 Şubat - 28 Şubat

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler, haftaya isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz. Hafta sonundan aldığınız etkilerle kendinize ve ruhunuza daha fazla vakit ayırmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Hafta başında da bu etkiler devrede olacak ama Pazartesi öğleden sonra ve birkaç gün boyunca kendi istek ve beklentilerinize odaklanacak, başınıza buyruk davranacak,hayatınızda kendinizi ön plana çıkarmak isteyeceksiniz. Bu hafta biraz kendinize vakit ayırmanız gerekecek. Aşka, keyfe, mutluluğa, sanatsal işlere daha fazla zaman ayıracağınız bir döngüye giriyorsunuz. Aşk hayatınız güzelleşmeye başlıyor, sevdiğiniz insandan alacağınız destek bu hafta iyice görünür olabilir. Yakın çevreniz de girişimleriniz konusunda sizi destekleyecek.

Salı gününe dikkat, hem aile hem özel hayatınızda karşı tarafla anlaşmak çok kolay olmayacak. Ortakyaptığınız birileri varsa onlarla da anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise kendinizi yalnız, umutsuz, kırgın hissedebilirsiniz. Neyse ki bu uzun sürmeyecek.

Çarşamba ve Perşembe günü ev aile ve yuva alanlarınızda güzel gelişmeler karşınıza gelecek. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın sizi mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yaptığını göreceksiniz. Sanatsal işlerinizde, sosyal medyada şans ve fırsatlar yüzünüze gülebilir. Yakın çevrenizle yapacağınız planların çok rahat aktığını görebilirsiniz.

Cuma gününe dikkat, sevdiğiniz insanın size söylediği ya da sizin ona söylediğiniz bir söz ortalığı toz dumana çevirebilir. Sıkılganlıklarınız yüksek, farklı işler istiyor olabilirsiniz. Veya sevdiğiniz insanın size sıra dışı bir şekilde yaklaşmasını istiyor olabilirsiniz. Bunu göremediğinizde de karşı tarafı dürtmekten hiç de çekinmeyeceksiniz. Bu etkiye dikkat edin. Gerginlikleri hayatınıza çok fazla taşımayın. Hafta sonu yakın çevrenizle beraber güzel planlar devreye girebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
21 Şubat - 28 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 05' 00" R
Ay
Koç
18° 32' 59" R
Merkür
Koç
20° 15' 45"
Venüs
Boğa
08° 11' 09"
Mars
Koç
04° 12' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 23"
Satürn
Balık
17° 04' 15"
Uranüs
Boğa
22° 40' 57"
Neptün
Balık
29° 04' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 60"
Lilith
Başak
23° 59' 05"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 06/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>