Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Haftaya zorlu bir başlangıç yaptıktan sonra önce çarşamba günü gerçekleşen Yeniay, sonrasında da Jüpiter işlerinizi yoluna koymak için ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi bahşediyor. Tüm çözüm yolları elinizde, panik yapmanıza gerek yok! 28 Şubat - 7 Mart Mottosu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

28 Şubat - 7 Mart

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler, eviniz, aileniz, yuvanız ve bunlarla ilgili konu ve olaylar bu hafta başında önemli olacak. Diğer taraftan aile hayatınızda üstlendiğiniz bir sorumluluk ya da yaşadığınız bir olay sizi gerçekten mutsuz edebilir ve depresif etkilerle dolu olabilirsiniz. Bu aralar biraz da hayatın acısını kendinizden çıkaracak çok unsurunuz varmış gibi görünüyor. Aslında öyle değil ama siz bunu çok fazla dramatize ederek bunalmış hissedebilirsiniz. Bu hafta bu etkileri geride bırakmaya özen gösterin.

Çarşamba günkü Yeniay sizin aşk hanenizde gerçekleşecek. Aşka, keyfe, mutluluğa, çocuklarla olan bağlantılara, hobilere, sanatsal faaliyetlere, kreatif işlere daha fazla vakit ayıracağınız bir döngü içerisine giriyorsunuz. Hayatınızda bir insan varsa o insanla beraber çok keyifli oyunlar, atraksiyonlar, etkinliklerin içinde yer alabilirsiniz. Özel hayatınıza dair önemli kararları bu Yeniayla beraber devreye sokmak isteyeceksiniz. Birinden hoşlanıyorsanız o kişiye açılmak bu Yeniayın konularından olacak. Eğitim hayatınızda da güzel gelişmeler karşınıza gelebilir. Aşkta bu kadar keyifli etkilerin olması var olan ilişkileri ciddi düşünmenizi sağlayacak.

Perşembe gününe dikkat edin Venüs Mars ve Plüton kavuşumu iletişim halinde olacağınız insanlarla zaman zaman sıkıntı ve problemleri karşınıza getirebilir. Yakın çevrenizden bir insanın sizi manipüle ettiğini, yönlendirmeye çalıştığını fark edebilirsiniz ya da siz bazı etkilerle sevdiğiniz insanı da arkanıza alarak bazı insanları etkilemeye uğraşabilirsiniz. İletişim halinde olduğunuz insanlarla kavgadan, gürültüden, ego sürtüşmelerinden ve savaşlarından mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin. Kardeşiniz, abiniz, ablanız varsa bu dönem onunla olan ilişkinize de dikkat edin.

Cumartesi günü keyifle dolaşacaksınız, hayatın tadını çıkaracaksınız, her türlü organizasyon her türlü aktivite sizi çok mutlu edecek. Çocuğunuz varsa onun hayatında da güzel gelişmeler devreye girebilir. Aynı zamanda bir eğitim fırsatı yakalayabilirsiniz.

Pazar günü Venüs ve Mars, Kova burcunda kavuşum halinde olacak, evinizde, yuvanızda, sevdiğiniz insanla bir arada olmaktan mutluluk duyacağız bir dönem. Ama aynı zamanda çatışmaların da olabileceği, fikirsel anlaşmazlıklarında devrede olacağı bir dönem başlıyor. Ev, aile, yuva alanlarınızda daha fazla vakit geçireceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
28 Şubat - 7 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 53' 58" R
Ay
Balık
00° 46' 36"
Merkür
Koç
18° 05' 11"
Venüs
Boğa
04° 08' 24"
Mars
Koç
01° 41' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 10"
Satürn
Balık
16° 47' 48"
Uranüs
Boğa
22° 29' 35"
Neptün
Balık
28° 59' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Başak
23° 37' 14"
True Node
Koç
15° 21' 26"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>