Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Bugünlerde coşkunuzun peşinden gidiyorsunuz. Becerikliliğiniz sayesinde farklı girişimlerinizde ustalıkla gelişme gösteriyorsunuz. Ufacık bir yorgunluk bile hissetmiyorsunuz! 25 Nisan - 2 Mayıs Mottosu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

25 Nisan - 2 Mayıs

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler, haftaya ailevi konularla başlıyorsunuz. Öğle saatleri itibariyle biraz daha hayata adapte olacağınız zamanlar başlıyor. Çarşamba akşam saatlerine kadar aşka, keyfe, özel hayatınıza daha fazla önem vereceksiniz. Bu hafta gerçekten mucizevi, evrensel etkilerle dolu bir hafta. İkili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda şansınız çok yüksek. Sevdiğiniz insandan inanılmaz güzel etkiler alacaksınız. Hayatınızda bir insan varsa ona aşkınızı anlatmaktan büyük mutluluk duyacaksınız. Sanatsal, kreatif işlerinizde elinize kimse su dökemeyecek. Çocuğunuz varsa onunla olan bağlantılarınızda ona karşı ne kadar fedakâr olduğunuzu çok net göreceksiniz. Kreatif, sanatsal işler ve eğitim işlerinde de şansınız yaver gidebilir.

30 Nisan’da Merkür İkizler burcuna geçiyor para ile ilgili konuları konuşmaya başlıyorsunuz. 10 Mayıs’a kadarki süreçte para ile ilgili konularda yapacaklarınıza ve sorularınıza yanıt üreteceğiniz ve sorunlarınıza çözüm bulacağınız bir dönem başlıyor. Bu dönem banka kredisine başvurmak, banka işlemlerinizi halletmek anlamında da size fayda sağlayacak ama araya bayram girdiği için 10 Mayıs’a kadar elinizi çabuk tutun.

30 Nisan’da parçalı bir güneş tutulması var bu güneş tutulması sizin ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde gerçekleşiyor. Hızlı, ani, beklenmedik olaylar var. Sevdiğiniz insanın ya da ortağınızın hayatında da böyle olaylar yaşanabilir. Evle ilgili, taşınma ile ilgili bir mevzu hızlı, ani, beklenmedik bir şekilde gündeminize yerleşebilir. Böyle bir durum olduğunda sevdikleriniz sizin yanınızda yer alacak. Hoşlandığınız, beraber olduğunuz ya da hayatı paylaştığınız kişiden alacağınız güçle aslında bu değişimi hiç yapmak istemezken bir anda her şey size çok daha rahat ve her şey size çok daha keyifli görünebilir. Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri özellikle Pazar günü keyfi yüreğinizde hissedeceğiniz zamanlar.

Cuma günü Plüton gerilemesi başlıyor. Yakın çevrenizde oturttuğunuz bazı konularda sıkıntılar, aksilikler yaşama olasılığınız yüksek. Plüton modern astrolojide sizin yöneticiniz olduğu için önünüzdeki birkaç ay boyunca hayatınız, kendinizle ilgili konular ve seçimleriniz konusunda bazı konuları tekrar tekrar gözden geçirmek durumunda kalabilir ve buna göre planlar yapabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
25 Nisan - 2 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 18' 30" R
Ay
Akrep
29° 51' 12"
Merkür
Koç
15° 59' 32"
Venüs
Koç
25° 46' 48"
Mars
Balık
26° 27' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 20"
Satürn
Balık
16° 11' 33"
Uranüs
Boğa
22° 06' 24"
Neptün
Balık
28° 46' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 04"
Lilith
Başak
22° 52' 04"
True Node
Koç
15° 33' 28"
Son Güncelleme : 26/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>