Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Çarşamba gününden itibaren tedbiri elden bırakmayın Daha huzurlu hissetmek için bazı tekliflere veya görevlere hayıt diyebilmeyi bilmelisiniz. İyi yapılmış bir iş aceleye gelmiş bir işten çok daha iyidir. 28 Mart - 4 Nisan Mottosu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

28 Mart - 4 Nisan

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler, aile hayatınız, eviniz, yuvanız ve ev ortamında yapılması gerekenlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Ev ve aile ortamlarınızda kendi gücünüzü ortaya koyuyorsunuz. Aile büyüklerinizle fazlasıyla vakit geçiriyor olabilirsiniz. Hem orada bir hareket var hem de huzuru, mutluluğu da orada bulmak istiyor olabilirsiniz ama önemli bir sorumluluk bu pazartesi devreye girecek ve sizi zorlayacak. Evliyseniz ya da hayatınızda bir insan varsa o insanın bir yere gitme, bir eğitim ya da bir işle ilgili bir seyahat zorunluluğu ailede bomba etkisi yaratabilir ya da bir anda bununla ilgili bir haber alabilirsiniz.

Çarşamba ve Perşembe günleri aşka, keyfe, kendi özel hayatınıza daha fazla vakit ayırabilirsiniz ve Cuma günü Koç burcunda bir Yeniay gerçekleşecek. Koç burcundaki bu Yeniay, iş, hizmet ve sağlıkla ilgili alanlarda önemli başlangıçları ve kararları karşınıza getirebilir. Gündelik hayatınızda,hayatınızda neleri yanlış yapıyorsunuz hangi noktalarda sabırsız davrandınız hangi noktalarda birilerini incittiniz ya da birileri sizi incitti, bütün bunları fark edeceğiniz bir Yeniay yaşayacaksınız. Buna göre vereceğiniz kararlar sizin için önemli olacak çünkü 11 Mayıs’ta Jüpiter bu alanlarınıza geçecek. Demek ki 11 Mayıs’tan önce düzeltmeleri yapmanın, şifalanmanın tam zamanı. Sağlıkla ilgili konularda baş ve beyin bölgesini iyi korumanız gerektiğini fark edeceksiniz. Baş ağrılarınız yüksek olabilir. Bütün bunlar el almanız gereken konuların başında olacak.

İşte önemli bir yere başvurma, bir yerden haber bekleme durumunuz varsa Pazar, Pazartesi günleri bu haberi alma olasılığınız yüksek. Gündelik hayatınız, sağlığınız, işinizle ilgili neler yapılması gerekiyor bütün bunları da çok net bir şekilde konuşacak, etrafınızdaki insanlarla paylaşımlarınızı hızlandıracaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
28 Mart - 4 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 55' 35" R
Ay
Balık
01° 10' 22"
Merkür
Koç
18° 06' 07"
Venüs
Boğa
04° 10' 28"
Mars
Koç
01° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 34"
Satürn
Balık
16° 47' 57"
Uranüs
Boğa
22° 29' 41"
Neptün
Balık
28° 59' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 12"
Lilith
Başak
23° 37' 25"
True Node
Koç
15° 21' 28"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>