Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çarşamba gününden itibaren Mars ve Uranüs size başarılar vadediyor, özellikle de ay başında verimli bir şekilde çalıştıysanız. Her hâlükârda, motivasyonunuz ikiye katlanıyor. 16 Ağustos - 23 Ağustos Mottosu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

16 Ağustos - 23 Ağustos

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, işlerinizin koşturmasıyla haftanız başlıyor. Oradan oraya işlerinizin başında olacaksınız, çalışmıyorsanız bile başkaları için koşturabilirsiniz. Venüs Terazi burcuna geçiyor, parasal konularda şanslı bir dönem içerisine giriyorsunuz. 3 hafta boyunca bir borcun ya da bir kredinin altına girmek anlamında şanslı bir dönem olacak. Borcunuzu yapılandırmak, var olan borcunuza çare üretmek, çözümler aramak ve bu çözümlerin karşınıza gelmesi söz konusu olabilir. Önemli insanlardan güzel destekler alacak ve bu desteklerle parasal konulardaki sıkıntı ve problemlerinizi aşmanın yolunu bulacaksınız.

İkili ilişkiler ve özel hayatınızda sinirli, gergin ve agresif tavırlara dikkat. Sevdiğiniz insanla tartışmalar içerisine girmemeye özen gösterin ya da bir konu tartışmaya varıyorsa biraz daha anlayışlı etkilerle davranmaya özen gösterin. Ortaklı işlerinizde de gerginlik size çok şey kaybettirebilir. Huysuzluktan ve mükemmeliyetçilikten uzak durmaya çalışın çünkü bu hafta her şeyi kılı kırk yararak ilerleyeceksiniz. Mükemmeli isteyeceksiniz bu da sizi özellikle ilişkilerde ya da ortaklıklarda zorlayabilir. Söylediğinize, yaptığınız ve verdiğiniz sözlere dikkat edin.

İş ve sağlıkla ilgili konularında şansınızın yüksek olduğu bir dönem. Pazar günü Kova burcunun son derecesinde bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay önemli konu ve olayları karşınıza getirebilir çünkü kadersel alanınızda gerçekleşecek. Bu dolunayla beraber hayatınızın ipleri çok da fazla elinizde olmayacak. Çok önemli bir konu açığa çıkabilir. Zaten bir ay öncesinden bazı olayların geleceğine dair garip bir hissiyat içerisine girmiş olabilirsiniz. Şimdi artık bunların sonucuyla karşılaşacağınız ve buna göre kararlar alacağınız bir dolunay yaşayacaksınız. Sakin olmaya özen gösterin, olayları çok fazla büyütmeyin, sağlığınıza, ruh sağlığınıza yatırım yapın. Çünkü bu dönem sizin dışınızda gelişen olaylar sizi çok fazla gerebilir ve ruhen yıpratabilir. Ama bu yaşayacaklarınızı çok da olumsuz gibi düşünmeyin aynı zamanda size duygusal ve ruhsal olarak bir tatmin de sağlayacak. Yani bir anlamda kendinizi büyümüş hissedeceksiniz. İşler istediğiniz gibi akmıyorsa çok fazla zorlamamaya özen gösterin. Bu dönem mümkün olduğunca size pozitif enerji veren insanlarla bir arada olmaya özen gösterin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
16 Ağustos - 23 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 16' 11" R
Ay
Balık
06° 14' 13"
Merkür
Koç
18° 18' 14"
Venüs
Boğa
04° 36' 38"
Mars
Koç
01° 58' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 32"
Satürn
Balık
16° 49' 45"
Uranüs
Boğa
22° 30' 54"
Neptün
Balık
28° 59' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 23"
Lilith
Başak
23° 39' 46"
True Node
Koç
15° 21' 55"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>