Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Mars ve Jüpiter size destek oluyor. Harekete geçin, rüzgâr sizden yöne esiyor! Sonuç elde ettikçe motivasyonunuz daha da artıyor. 7 Şubat - 14 Şubat Mottosu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

7 Şubat - 14 Şubat

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, iletişimsel işleriniz ya da yakın çevrenizden alacağınız haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Yakın çevrenizle yaptığınız birtakım planlar varsa Pazartesi gece saatleri bu planlarda hızlı değişiklikler devreye girebilir, sıkılganlıklarınızın, kafanıza göre davranma isteğinizin yüksek olduğunu görebilirsiniz. Ama birkaç gün boyunca yakın çevrenizdeki insanlar sizin ilgi alanınızda olacak ve onlarla daha fazla vakit geçireceksiniz.

Çarşamba öğleden sonra Perşembe ve Cuma günleri evinize, yuvanıza daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz. Evle ilgili önemli girişimler, konuşmalar devreye girebilir. Bu konuda halletmeniz gereken bir mevzu varsa Cuma günü bu konular hareketlenecek. Ama bu alanda bazı insanların,özellikle arkadaşlarınızın üzerinizde baskı oluşturduğunu görme olasılığınız var. Gireceğiniz sosyal çevrelerde baskıdan, manipüle etmekten ya da kendi fikirlerinizi karşı tarafa dayatmaktan mümkün olduğunca kaçının. Arkadaş çevresinde daha önceden konuşulan bir konunun Cuma günü yeniden gündeme geldiğini görebilirsiniz.

Salı günü çok keyifli, sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızla beraber girişeceğiniz işlerinizde ya da geleceğe yönelik adımlarınızda eyleme geçmek istediğiniz ne varsa bu alanlar hızlı çalışacak. Salı günü çevrenizden çok güzel destekler alacak, hareketlendirdiğiniz hayatınızda istediğiniz sonuçları elde edeceksiniz. Cumartesi ve Pazar bolca gezin, eğlenin, hayatının tadını tuzunu çıkarın. Biliyorsunuz Yeniay sizin kadersel alanınızda oluşmuştu o yüzden önemli girişimler konusunda destekli bir Yeniay değildi. Bu nedenle büyük bir işe girişmek yerine sonuçlarını beklediğiniz, hareketlendirmek istediğiniz işleriniz üzerine eğilebilirsiniz. Sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızın yanında sevdiğiniz insanı çok fazla ezmeyin ve aynı şekilde takıntılı davranmayın. O zaman ilişkinizde güller açabilir, güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
7 Şubat - 14 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 53' 08" R
Ay
Aslan
09° 22' 03" R
Merkür
Koç
28° 09' 57"
Venüs
Boğa
18° 07' 12"
Mars
Koç
10° 23' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 13' 27"
Satürn
Balık
17° 41' 22"
Uranüs
Boğa
23° 09' 02"
Neptün
Balık
29° 17' 35"
Plüton
Kova
02° 04' 25"
Chiron
Koç
21° 24' 50"
Lilith
Başak
24° 52' 47"
True Node
Koç
14° 53' 38"
Son Güncelleme : 14/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>