Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

8 Ocak - 15 Ocak

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, İş ortamları, toplumsal konularda hızlı haftalardan bir tanesi başlıyor. Kalabalık yerlerde daha fazla bulunmak gezmek dolaşmak isteyebilirsiniz ya da mesleğinizde gücünüzü ortaya koymak önemli olabilir. Hafta başında göz önünde olacağınız ortamlarda vehayatınızda dikkatli adımlar atmaya özen gösterin çünkü bazı konuşmalar düşündüğünüz gibi çıkmayabilir ya da siz de kendinizi kandırıyor olabilirsiniz yanıltıcı durumlar ortaya çıkabilir. Özel hayatınızda da bu etki böyle olacak o yüzden sevdiğiniz insanla yaptığınız planlara konuşmalara dikkat edin. Bu hafta imzalayacağınız ve yeni adım atacağınız işleriniz varsa sakin olmaya özen gösterin.

Perşembe günü Oğlak burcunda bir Yeni ay var ki çevresel konularda önemli kararlar almak için sizi destekliyor. Bazı arkadaşlarınızla güç çekişmelerine hazır olmanız gerekiyor. Para ile ilgili konulara dikkat edin beklentileriniz varsahayatınızda ödemeler alacak verecek dengesi bunlarla ilgili konularda bu Yeni ay şartları ve koşulları sağlama almak sandığınız kadar kolay olmayabilir. Para ile ilgili durumları iyi idare etmeniz gerekebilir mesela özel hayatınızdaki insanın parasal konularda sıkışması gündeme gelebilir ve siz onlara yardım etmek durumunda kalabilirsiniz. Beklediğiniz bir para varsa bu paranın gelmemesi gibi etkilere karşı da dikkatli olun.

Pazar günü Merkür'ün Oğlak burcuna geçişiyle arkadaş ve sosyal çevreniz arasında yaşanılan iletişim sıkıntıları kendinizi ifade edememe ya da birkaç gün içerisinde yaşanan bazı olumsuzlukları toparlama etkisi devreye girecek, bu da sizi mutlu edebilir.

Bu aralar sorumluluklarınızı üstlenmek istemeyeceksiniz, vermiş olduğunuz sözler önemli olacak. Yakın çevrenizdeki insanlar size büyük fayda sağlayabilirler. 26 Mayıs'a kadar bu etkiler devrede zaten özellikle o insanlardan gelecek güzel açılımlar içinizi ferahlatabilir, sizi mutlu edebilir bu etkiye de dikkat edin. 11-13 Ocak civarı ve sonrası birkaç gün boyunca parasal konular önem kazanıyor. 8 Nisan civarı elinize geçmesi gereken ya da bu dönemde hareketlenecek para konuları bu hafta da önem kazanacak. Bu hafta çözülmezse üzülmeyin Nisan ayında yeniden bu etki devreye girebilir. Nisan ayında beklediğiniz bir parayı erken alma potansiyeli de olabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
8 Ocak - 15 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 27' 28" R
Ay
İkizler
09° 02' 35" R
Merkür
Koç
23° 16' 07"
Venüs
Boğa
12° 28' 43"
Mars
Koç
06° 53' 26"
Jüpiter
Boğa
26° 08' 36"
Satürn
Balık
17° 20' 52"
Uranüs
Boğa
22° 53' 04"
Neptün
Balık
29° 10' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
21° 10' 20"
Lilith
Başak
24° 22' 17"
True Node
Koç
15° 14' 35"
Son Güncelleme : 09/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>