Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hafta ortasında daha özgür hareket edebildiğinizi hissediyorsunuz ve eylemlerinizden sonuç almaya başlıyorsunuz. İlerlemeniz hâlâ yavaş olsa da geleceğe yönelik planlar yapmanın tam zamanı. 9 Ocak - 16 Ocak Mottosu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

9 Ocak - 16 Ocak

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, gündelik hayatın ritmi, sağlıkla ilgili konular ve halledilmesi gereken önemli işlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Bu Pazartesi ve özellikle Salı dik durmaktan kaynaklı kendinizi fazla kastığınızı görebilirsiniz, kalp, tansiyon problemlerine açık olabilirsiniz. Ama gökyüzünde olumlu etkiler var bu hafta. Venüs ve Mars arasında çok güzel ve olumlu bir açı var. Aile hayatınızda kadın-erkek ilişkileri çok rahat akabilir, sevdiğiniz insanlarla bir araya gelebilirsiniz ve bu dönem hem ailenizdeki büyüklerle hem sevdiğiniz insanla aranızdaki bağlantılar gerçekten kuvvetli akabilir.

Pazartesi arkadaş ortamlarınızda yaşadığınız bir sıkıntı ya da derdi ele almak anlamında gayet keyifli olacak. Yine arkadaş çevrenizden bir insanla beraber girişeceğiniz önemli biriçin önemli, farklı bir bakış açısı ya da konuşmalar görüşmeler gündeme gelebilir. Hala Merkür gerilediği için bu girişimleri başlatmak doğru değil ama bu girişimler üzerinden plan yapmak belki de bu işi daha da geliştirmek eksiklerini görmek, tamamlamaya uğraşmak anlamında size güzel fırsatlar sunabilir.

Perşembe günü Mars düzeliyor, Mars sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda gerilemekteydi 30 Ekim’den bu yana ev ortamlarınızda sözlü tartışmalar agresif etkiler devrede olmuş olabilir. Şimdi hem aile büyükleriniz hem kendi ailenizde Perşembe gününden sonra enerjinizi çok daha kuvvetli kullandığınız, sıkıntıların ya da tartışmaların olmadığı bir sürece merhaba diyeceksiniz. Evinizde rahat rahat oturamayacaksınız yakın çevrenizden birileri gelip gidebilir, akrabalarınızı ağırlayabilirsiniz evinizde hızlı olaylar, hızlı buluşmalar devreye girebilir ama yine de enerjiniz artık daha doğru çalışacak.

Cuma günü sosyal çevrenizden güzel haberler devreye girerken Pazar günü yakın çevrenizdeki insanlarla bağlantılarınıza dikkat edin, sıkılganlıklarınız yüksek olacak. Onların hayatındaki bir mevzunun sizin hayatınıza yansımalarını görebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla vakit ayıracak, Cumartesi ve Pazar günleri para harcamaktan geri durmayacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
9 Ocak - 16 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 18' 48"
Ay
Kova
22° 12' 36"
Merkür
Koç
17° 45' 45"
Venüs
Boğa
03° 23' 45"
Mars
Koç
01° 13' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 41"
Satürn
Balık
16° 44' 42"
Uranüs
Boğa
22° 27' 31"
Neptün
Balık
28° 57' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 05"
Lilith
Başak
23° 33' 13"
True Node
Koç
15° 20' 50"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>