İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

16 Ocak - 23 Ocak

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler, gündelik hayatın ritmi, yapılması gerekenler, koşturmalar ya da sağlıkla ilgili konularla haftanız başlıyor. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken haftalardan bir tanesi. İş hayatınızda her şey üzerinize geliyor olabilir hala tamamlanması gereken işlerle uğraşıyor olabilirsiniz ama bu hafta ağırlıklı olarakkonuları hayatınızda hızlı akacak.

Para ile ilgili konularda önemli bir güç elde edeceksiniz. Hem güç sahibi olma yolunda ilerleyeceksiniz hem de para ile ilgili konulardaki yaşadığınız değişim ve dönüşümler bu gücü farklı bir şekilde kullanmanıza neden olabilir ya da başka insanların parasal konularda üzerinizde güç uygulama olasılığı bu hafta devrede olabilir. Diğer taraftan para ile ilgili konularda gerçekten istediğinizi yapacağınız bir döngü içerisine giriyorsunuz. Kendi üzerinizdeki bu güç bu değişim sizi çok ama çok değiştirebilir, hayata da farklı gözlerle bakabilirsiniz.

Ortak müşterek para alanlarınızda gerilemekte olan Merkür'ün Çarşamba günü itibariyle düzelmesi ile beraber para ile ilgili konularda çok daha net kararlar alacaksınız. Önünüzdeki süreçte parasal konularda yaşadığınız sıkıntı ve problemlere daha rahat çözümler üretebileceksiniz.

Cumartesi günkü Yeni ay seyahat, eğitim, yabancı insanlarla yapılacak olan işler yurtdışı bağlantılı işler alanlarınızda gerçekleşecek. İki buçuk yıldan bu yana Satürn de bu alanlarınızda ilerlemekteydi size bu alanlarda yapmanız gerekenleri gösterdi. Şimdi artık Satürn Mart ayında buradan çıkar çıkmaz bir daha bu alanda Satürn’le beraber yaşayacağınız bir Yeni ay olmayacak bu yılın aslında bu alanlarınızdaki son Yeni ayını yaşamış olacaksınız. Hala gözden geçirmeniz gerekenler olabilir hala kendinizce almanız gereken başlatmanız gereken iyi kararlar olabilir, işte bütün bunları bu Yeni ay ile beraber az önce saydığım alanlarda çok net bir şekilde başlatabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda vereceğiniz kararlar hem başarılı hem de uzun soluklu kararlar olabilir. Seyahatle, turizmle ilgili konularda, ticari faaliyetlerde, hukuki alanda atacağınız adımlar önemli olacak. Bu hafta başında sağlığınıza gereken özeni gösterin onun dışında konu ve olaylar parasal konularla, çalışma düzeninizle ilgili olacak bu hafta daha çok bu alanlara kendinizi vereceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
16 Ocak - 23 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 21' 01"
Ay
Akrep
14° 17' 45"
Merkür
Koç
26° 03' 16"
Venüs
Balık
20° 35' 31"
Mars
Balık
04° 19' 48"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 16"
Satürn
Balık
13° 12' 27"
Uranüs
Boğa
20° 37' 25"
Neptün
Balık
27° 46' 41"
Plüton
Kova
01° 48' 46"
Chiron
Koç
18° 44' 44"
Lilith
Başak
19° 42' 20"
True Node
Koç
15° 35' 28"
Son Güncelleme : 28/03/2024 16:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>