İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

23 Ocak - 30 Ocak

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler, haftanıza dış ortamlardan alacağınız önemli bilgilerle başlıyorsunuz. Eğitim, seyahat, ticaret, hukuki faaliyetlerde önemli gelişmeler var ve bunlarla ilgili sorumluluklarla da uğraşmak durumundasınız. Bir eğitimin, ticari bir faaliyetin sorumluluğu ya da eğitim hayatınızda seyahatlerinizle ilgili bir konuda alacağınız sorumluluklar hayata olumlu bakmanızı engellese bile beraber çalıştığınız ve sizi daha az tanıyan insanlara karşı mesafeli duruşunuzu koruyacaksınız. Bu önemli sorumluluklarınızı hayatınıza almaya özen gösterin çünkü hayatınızın bir anlamda şekillendiği de bir dönem.

Yine Pazartesi Uranüs düzeliyor, Uranüs sizin kadersel alanınızda geri hareketindeydi bazı karşılaştığınız olay ve durumları içselleştirmek ve sindirmek adına biraz daha yavaş bir dönemi geride bırakıyorsunuz. Şimdi Uranüs'ün düzelmesi ile beraber bilinçaltınızda hızlı açılımlar devreye girebilir, hissiyatınızın çok yüksek olduğunu görebilir aynı zamanda önünüzdeki dönemde yaşayacaklarınıza dair çok önemli bilgileri içsel olarak hissedebilirsiniz. Yurt dışı faaliyetleri, akrabaların hayatında oluşacak önemli değişimler, eşinizin ya da partnerinizin sağlığı ya da işiyle ilgili konularda hızla ani beklenmedik değişimler önünüzdeki dönemde ve süreçte çok daha hızlı akabilir hayatınızda.

Çarşamba günü çok önemli çünkü Güneş’in Jüpiter’le olumlu bir açısı var. Seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, ticari ve hukuki faaliyetlerde geleceğe yönelik adımlarınız hızlanırken çevre değişimleri konusunda da destekli olacaksınız. Bu alanlarda yeni tanıştığınız insanlar önemlikapıları aralayabilirler, size büyük tekliflerle gelebilirler grupsal takım çalışmalarına açık bir dönem olacak ve bu dönem tek başınıza ilerlemekten ziyade arkadaşlarınız ve çevrenizin size vereceği bu fırsatları hayata geçirmeye özen gösterin.

Cuma günü Venüs Balık burcuna geçiyor kariyer ve meslek hayatınızda çok şanslı bir dönem başlıyor 3 hafta boyunca kariyerinizde hızlı ilerlemeler kaydedeceksiniz. Patronlarınız ve üstlerinizle olan görüşmeleriniz hızlanırken zam, terfi gibi istekleriniz varsa promosyonlardan güzel getirirler bekliyorsanız bütün bunlar hızlanabilir. Toplum önü duruşunuz, insanlarla olan konuşmalarınız, aile içi ilişkilerinizde bu dönem çiçek açabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
23 Ocak - 30 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 56' 11" R
Ay
Yay
08° 01' 51"
Merkür
Koç
16° 02' 14"
Venüs
Koç
26° 34' 33"
Mars
Balık
26° 57' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 19"
Satürn
Balık
16° 15' 08"
Uranüs
Boğa
22° 08' 35"
Neptün
Balık
28° 47' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 17"
Lilith
Başak
22° 56' 22"
True Node
Koç
15° 31' 24"
Son Güncelleme : 26/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>