Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Başak burcunda konumlanan Mars ve Merkür size yöntemli ve sabırlı bir şekilde çalışmanızı öğütlüyor. Her şey önemlisi acele etmeyin. Emin olun daha çalışmalarınız daha verimli olacak! 16 Ağustos - 23 Ağustos Mottosu

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

16 Ağustos - 23 Ağustos

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar, önemli haberler ve dışarıdan alınacak bilgilerle haftanızı başlatıyorsunuz ve hemen Pazartesi günü Venüs Terazi burcuna geçiyor. Sizin zıt burcunuz olan Terazi burcunda ilerlerken karşınıza aşkı, sevgiyi ve sevdiğiniz insanla beraber bütünleşmeyi getirecek. Şimdi aşkı doyasıya yaşama zamanı. 3 hafta boyunca sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınızın ne kadar güzel olduğunu göreceksiniz. Ona sevginizi anlatmaktan ondan da sevginizin karşılığını görmekten mutluluk duyacaksınız. Önemli girişimler, ikili ilişkiler, ortaklı işlere dair önemli girişimleriniz varsa bunlardan yana şans ve fayda sağlamanız söz konusu olacak.

Aynı zamanda işle ilgili koşturmalarınızın da önem kazanacağı haftalardan bir tanesi. Gündelikhayatınızda düşüncelerinizi ve fikirlerinizi diğer insanlara aktarırken biraz sinirli, agresif olmanız da söz konusu olabilir. Beraber çalıştığınız insanlara karşı bu hafta biraz daha anlayışla yaklaşmaya çalışın. Ayrıca çalıştığınız ortamlarda, bulunduğunuz yerlerde bu hafta sağlığınızla ilgili konulara da dikkat etmeniz gerekebilir.

Sosyal ortamlarda önemli insanlarla tanışacaksınız. Arkadaş ortamlarınızdan da istediğiniz şansı, fırsatları göreceksiniz. Bir de Pazar günü dolunayımız var… İşte bu dolunay sosyal çevreniz, geleceğe yönelik adımlarınız, işten elde edilen gelirleriniz ve çevreniz konusunda önemli kararlar almanızı sağlayacak. Geçtiğimiz ay sonunda başlattığınız işleriniz ya da aldığınız önemli kararlar varsa işte bu kararları bu dolunayla beraber finalize edebilir, bir karara bir sonuca bağlayabilirsiniz. Ne olursa olsun sosyal çevreniz, arkadaşlarınız bu dolunayda önemli ve biliyorsunuz ki dolunay zamanı özel hayatımız ve çevremizle olan ilişkilerimizde dengeyi sağlamamız gerekiyor. O yüzden bu dolunayı hayatınıza güzelliklerle almayı deneyin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
16 Ağustos - 23 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 09' 27" R
Ay
Koç
19° 40' 23" R
Merkür
Koç
20° 19' 16"
Venüs
Boğa
08° 16' 48"
Mars
Koç
04° 16' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 28"
Satürn
Balık
17° 04' 37"
Uranüs
Boğa
22° 41' 13"
Neptün
Balık
29° 04' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 15"
Lilith
Başak
23° 59' 35"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>