Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hafta ortasından itibaren Jüpiter ve Neptün işinizdeki yaratıcı becerilerinizi artırıyor. Ayrıca finansal konularda sezgilerinize güvenmekten çekinmeyin! 28 Mart - 4 Nisan Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

28 Mart - 4 Nisan

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, hayatınıza dair verilmesi gereken önemli kararlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Hem sağlığınız hem hayatınızla ilgili yapmanız gerekenler üst üste geliyor olabilir. Bir yandan kendinizi hırslı, hareketli göreceksiniz diğer taraftan da yapılması gerekenleri ele almak önemli olacak. Kendinize, güzelliğinize, sağlığınıza gereken yatırımı yapmanız gerektiğini fark edeceksiniz.

Salı, Çarşamba, Perşembe günleri para ile ilgili konular hayatınızın merkezine yerleşecek. Birilerine yardım etmek, bir yerden bir yere para göndermek, para ile ilgili konuların üzerine düşmek önemli olurken harcamalarınız da devreye girebilir. Bu iki üç gün boyunca harcamaya yatkın olacaksınız.

Cuma günü Koç burcunda bir Yeniay gerçekleşecek bu Yeniay yakın çevre alanlarınızda oluşacak yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılar önem kazanacak. İletişimsel işleriniz, satış, reklam, tanıtım, pazarlama, dijital platformlar, sosyal medya, eğitim ve ulaşım işleri ile ilgili alanda atılması gereken önemli kararlar devreye girebilir. Ama bu alanlarda şifalanmanız gereken konularla da uğraşacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanlara hayatları ile ilgili çok güzel yol göstermiş, onlardan da bunu bekliyor olabilirsiniz ama onlardan beklediğiniz bazı konular çok da arzu ettiğiniz şekilde gelmeyebilir. O yüzden kendi yolunuzda kendi bildiğiniz şekliyle ilerlemeniz gerektiğini çok net görecek aynı zamanda yakın çevre ilişkilerinizi şifalandıracak, yolunuzda da böyle ilerleyeceksiniz. Önemli girişimler bu Yeniayla beraber gündeminize yerleşebilir. Kafanızdaki planları lütfen hareketli tutun.

Hafta sonu önemli bazı konuşma ve görüşmeler gündeme gelecek, sıkıntı ve problemlerinize de rahat çözüm üreteceksiniz. Para ile ilgili alanlardan yana şansınız kuvvetli. Kendi içinize döndüğünüz bir dönem, o yüzden başka insanların ne düşündükleri ne yaptıkları çok da umrunuzda olmayacak. Yoruldunuz, ailevi konularla da uğraşıyorsunuz o yüzden boş verin diğer insanların düşündüklerini. Kendi içinize, yapabileceklerinize, gücünüze odaklanmayı ihmal etmeyin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
28 Mart - 4 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 25' 39" R
Ay
Oğlak
11° 25' 16"
Merkür
Koç
16° 32' 47"
Venüs
Koç
29° 44' 02"
Mars
Balık
28° 55' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 04"
Satürn
Balık
16° 29' 04"
Uranüs
Boğa
22° 17' 19"
Neptün
Balık
28° 52' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 03"
Lilith
Başak
23° 13' 26"
True Node
Koç
15° 23' 21"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>