Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kariyer ve iş konusunda bir dolu gezegen sizden yana. Girişimlerinizi ve projelerinizi harekete geçirmek için bu enerji dalgalarını kaçırmayın. 24 Mayıs - 31 Mayıs Mottosu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

24 Mayıs - 31 Mayıs

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, ilişkilerinizin önem kazandığı bir hafta başlıyor. Arkadaşlarınızla güzel fırsatlar yakalayacağınız haftalardan bir tanesi. Sosyal çevrenizdeki insanlarlabağlantınız varsa bu hafta bubağlantılarınızda bitirici yönlerinizi ön plana çıkaracak ve gelirinizi artırmanın yolunu bulacaksınız.

Çarşamba günü gökyüzünde tam ay tutulması gerçekleşiyor. Bu ay tutulması sizin kadersel alanınızda, 12. ev dediğimiz biraz kapalı ve zor alanda oluşacak. Bu dönemhayatınızda bazı gerçeklerin ortaya çıkması söz konusu olabilir. Uzun zamandır merak ettiğiniz, kapalı perdeler arkasında dönen ne olay varsa bu tutulmayla beraber ön plana çıktığını görebilirsiniz. Tansiyon dengenizi iyi korumanız gereken bir tutulma olacak. Alacağınız haberler sizi çok çabuk yorabilir ya da kan beyninize çok çabuk sıçrayabilir, ateşlenebilirsiniz. Ailevi konularda, akraba, yakın çevre, uzak çevre konularında önemli haberler karşınıza gelebilir. Yurtdışıyla ilgili bir işiniz varsa, özellikle yurtdışından gelecek önemli haberlerin bu tutulmayla beraber karşınıza dikildiğini görebilirsiniz. Ama buradaki ana tema sağlığınıza gereken özeni gösterin. Zaten her hâlükârda işlerinizin hızlandığı hem de sağlıkla ilgili konuları gözden geçirdiğiniz bir dönem içerisindesiniz. Bu tutulmayla beraber bu aksı iyi dengeleyin. Yani işinize, sağlığınıza gereken özeni gösterin. Bu dönem çok fazla bilgi gelebilir, biryapmaya, oradan oraya atlamaya karar verebilirsiniz, bütün bunlar sizin sağlığınızı ve sinir sisteminizi yorabilir. Beraber çalıştığınız insanlarla olan bağlantılarınızda çok çabuk aşağı çekilebilir ve çabuk hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların sağlığı ve ailevi konuların bazı sıkışmaları ve zorlanmaları devrede olabilir. İşle ilgili konularda canınız sıkılsa bile hafta sonuna doğru olayları tatlıya bağlamasını bileceksiniz. Tatlı dilinizle güzel bir şekilde sevdiklerinizle, beraberyaptığınız insanlarla bir araya gelebilirsiniz, bazı konuları çözüme ulaştırabilirsiniz.

Ama Pazar günü Merkür bu alanlarınızda gerileyecek. Sağlığınıza, işle ilgili koşullara dikkat etmeniz gerekecek. Bu dönem çok çalışıyorsanız, çok etraftaysanız aman dikkat. Solunum yolu enfeksiyonu aynı zamanda öksürükler, astım, alerjiler bunlarla ilgili konular ya da omuz ve kol ağrıları çok fazla ön planda olabilir. İşle ilgili konularda da daha önceden çalıştığınız yerlerlebirliği içerisinde olmaya özen gösterin. Yenibirliklerinden, yeni projelerden, yeni işlerden bu dönem mümkün oldukça uzak durun. Bu dönem evcil hayvanlarınız hastalanabilir onların sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
24 Mayıs - 31 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 53' 33" R
Ay
Balık
00° 40' 40"
Merkür
Koç
18° 04' 57"
Venüs
Boğa
04° 07' 54"
Mars
Koç
01° 41' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 04"
Satürn
Balık
16° 47' 46"
Uranüs
Boğa
22° 29' 34"
Neptün
Balık
28° 59' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 05"
Lilith
Başak
23° 37' 11"
True Node
Koç
15° 21' 25"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>