Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

1 Nisan - 8 Nisan

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler ailevi konular ön planda olarak haftaya giriş yapıyorsunuz. Biraz dinlenmek kendi köşenizde olmak evinize ve yuvanızda yapılması gereken işlere odaklanmak önemli olabilir ama genel itibariyle hem gündelik hayatın ritmi hem sağlığınız hem çalışma koşullarınız hem de ilişkiler bu hafta daha fazla gündeminizde yer edecek. Merkür ilişki alanınızda gerilemeye başlıyor. 25 Nisan'a kadar sevdiğiniz insanla iletişim sıkıntılarına açık olabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız ya da geçmişteki ilişkilerinizde yaşadığınız iletişim problemleri yeniden karşınıza gelebilir. Bunlar karşınıza çözülmek üzere geliyor eğer 2018 yılının bu aylarında yaşadığınız Merkür gerilemesinde dersinizi doğru bir şekilde aldıysanız ve bazı değişiklikler yaptıysanız bu dönem sevdiğinizle iletişim sıkıntıları yaşamanıza ihtimal yok ama eğer yapmadıysanız bu Merkür gerilemesinde eski sorunlar kişiler farklı olsa bile yeniden karşınıza gelebilir. Bu dönem eski ilişkileri çok düşündüğünüzü eski ilişkilerinizde çok daha özgür olduğunuzu daha ateşli bir enerjiye sahip olduğunuzu düşünebilirsiniz ve eski ilişkiler bu dönem bir şekilde karşınıza gelebilir. Karşı tarafın cüretkâr adımlarının devrede olduğunu görebilirsiniz. Hem var olan ilişkinizi mahvetmeme hem de geçmişten gelecek olan ilişkilerde konuları daha çözüme ulaştırmak anlamında Merkür geçişini kullanın. Ortaklı işlerinizde de problemler görülebilir. Bu dönem anlaşma yapmak için uygun bir dönem değil o yüzden anlaştığınız, kontrat yaptığınız işleri birkaç kez gözden geçirin. Mecbur kalıyorsanız bir avukatla yapmaya çalışın yoksa sonu legal meselelere dayanabilir.

Venüs Neptün kavuşumu beraber çalıştığınız insanlara karşı ya da çocuğunuzla ilgili konularda size yardım eden bakıcınız olabilir eve yardıma gelen kadınınız olabilir bunlarla ilgili konularda onlara karşı yüreğinizin açık olduğunu ve bu da bazı ilişkilerinizde suistimal olabileceğinizin altını çiziyor. Bu hafta sevdiğiniz insanlara karşı o barışçıl, kibar yönünüzle onları çok ama çok sevdiğinizi belki de onları çok fazla düşündüğünüzü göstereceksiniz ama gözünüz açık olsun özellikle çalışma ortamlarınızda bu etki devrede olacak.

Cumartesi günü Venüs'ün Koç burcuna geçişi ikili ilişkiler ve özel hayatınızda ilişkileri toparlamak anlamında size göz kırpacak. Sevdiğiniz insanla Merkür gerilemesi başladığı dönemlerde aranız limoni olduysa Venüs'ün bu geçişiyle 3 haftalık süre içerisinde durum ve olayları toparlama şansınız da yüksek olacak. Bu hafta çalışma koşullarınız, ikili ilişkileriniz, özel hayatınız ve ailevi konular sizin için önemli olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
1 Nisan - 8 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 38' 36"
Ay
Kova
27° 01' 27"
Merkür
Koç
17° 56' 31"
Venüs
Boğa
03° 48' 54"
Mars
Koç
01° 29' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 28"
Satürn
Balık
16° 46' 27"
Uranüs
Boğa
22° 28' 41"
Neptün
Balık
28° 58' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 14"
Lilith
Başak
23° 35' 28"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>