Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

16 Ocak - 23 Ocak

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler bu hafta para ile ilgili konular sizin için önemli olacak. Hafta başında halledilmesi gereken önemli para meselelerinizi toparlamak isteyebilir ya da bu alanda yaşayacağınız krizlere el atmak isteyebilirsiniz. Bu hafta hareketli haftalardan bir tanesi bir taraftan önemliprojeleri konuşmaları ya da seyahatlerle ilgili konu ve olaylar eğitim alanlarında atılması gereken önemli adımlarınız devrede olurken diğer taraftan aile hayatınızda yaşanılanlar ya da ailenizle olmak zorunda olmanız arada kalmanıza neden olacak. Bir yandan bir yerlere gitmek isteyeceksiniz ama aile ortamlarınızdaki baskı ya da aile büyüklerinizi bırakamama, onlara vermiş olduğunuz sözler arada gerilimlere neden olabilir. Bu hafta anksiyeteyi ev ortamlarınızda, yetiştiremediğiniz işlerde ve konularda çok net bir şekilde yaşayabilirsiniz.

Diğer taraftan Güneş ve Plüton kavuşumu ev hanenizde önemli güç çekişmelerini karşınıza getirebilir. Sevdiğiniz insanla birbiriniz üzerinde takışmalar, çekişmeler, inatlaşmalar, kıskançlık gibi etkiler devreye girerken birbiriniz üzerinde kontrol sağladığınızı ya da sağlamaya çalıştığınızı fark edebilirsiniz. Yine ailenizde annenizle, babanızla vakit geçiriyorsanız onların sizin hayatınızı manipüle etmesi ya da sizin hayatınıza çok fazla dahil olması gibi etkilere karşı bu hafta dikkat edin. Ev ortamlarınızda gücü siz koymak isteyeceksiniz ortaya ve eğer koyamazsanız başkaları tarafından yönlendirildiğinizi de çok net görebilirsiniz.

Çarşamba günü Merkür'ün düzelmesi ile beraber evle, emlakla alakalı verilmesi gereken önemli kararlarınızı devreye koyabilirsiniz. Mesela bir inşaat işi olabilir, bir şeyler yaptırmak istiyor olabilirsiniz burada çeşitli sıkıntılar yaşamış olabilirsiniz şimdi artık bütün bunlar rahatlıyor. Gönül rahatlığıyla evle, yuvanız ile, taşınma ile alakalı ya da aile büyüklerinizin hayatına dair verilecek kararları bu dönem uygulayabileceksiniz. Evle alakalı ailenizle alakalı ya da onlarla yaşadığınız bazı sıkıntı ve sorunları gidermek adına çözüm odaklı bir döneme merhaba diyorsunuz.

Bu hafta Güneş Kova burcuna geçiyor ama bir gün sonra da bir Yeni ay gerçekleşiyor. Siz bu Yeni ayı aşk evinizde, keyif evinizde yaşayacaksınız. Aşka dair atılması gereken önemli adımlar, flörtleşmeler, hayatın tadını çıkarma, sportif faaliyetler, tiyatrolar, gezme, sinema ile alakalı konularda önemli adımlar devreye girebilir ya da çocuğunuz varsa ona dair verilmesi gereken önemli kararlarla uğraşabilirsiniz. Son 2 yıldan beri Satürn bu alanlarda dolanırken size aslında aşka, çocuk sorumluluklarına dair, geleceğe yönelik her tür işinizde ne yapmanız gerektiğine dair çok önemli bilgiler öğretti. Şimdi bu bilgileri uygulayacağınız ve buna göre kararlar alacağınız ve yaşayacağınız bir Yeni ay sizi bekliyor. Bu Yeni ayla ile beraber aslında artık neyi isteyip neyi istemediğinizi çok net bileceksiniz. Bu hafta aile ortamları gezmeler arasındaki dengesizlikler sizi yorabilir. Bağışıklık sistemimizi kuvvetli tutmaya özen gösterin ama onun dışında daha fazla yakın çevrenizdeki insanlarla irtibat halinde olacak ev ortamlarınızdaki olayları çözecek ve yolunuza devam edeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
16 Ocak - 23 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 28' 34" R
Ay
Yay
28° 28' 37"
Merkür
Koç
16° 17' 26"
Venüs
Koç
28° 31' 38"
Mars
Balık
28° 10' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 23"
Satürn
Balık
16° 23' 47"
Uranüs
Boğa
22° 13' 58"
Neptün
Balık
28° 50' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 42"
Lilith
Başak
23° 06' 54"
True Node
Koç
15° 26' 07"
Son Güncelleme : 28/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>