Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Perşembe gününden itibaren her konu sizi çok heyecanlandırıyor ve motive ediyor. Bu bitmek bilmeyen enerjiden yararlanın ve hayatın tadını doyasıya çıkarın! 9 Ocak - 16 Ocak Mottosu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

9 Ocak - 16 Ocak

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler sosyal çevre ilişkileriniz arkadaşlardan gelecek haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Önemli haberler var bu hafta. Bu haberleri iyi organize etmeniz gerekebilir ve bu haberleri çevrenizden alacaksınız. Merkür sizin ev, aile ve yuva alanlarınızla gerilemekteydi bu yüzden ev ortamlarınızda yanlış anlaşılmalar, sıkıntılı durumlar devrede olmuş olabilir. Bu Pazartesi güzel haberler devreye girecek ve ev ortamlarınızda yaşadığınız sıkıntı ve problemlerin geride kaldığını göreceksiniz. Venüs ve Mars arasındaki uyumlu açı partneriniz ve sizin aranızdaki ilişki bağlarını kuvvetlendirecek. Aşk hayatınızda çok güzel etkileşimler altında olacaksınız ve sevdiğiniz insanla hareket etmek de sizi fazlasıyla mutlu edebilir.

Perşembe günü Mars düzeliyor, Mars sizin seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler, sosyal medya alanınızda gerilemekteydi. Buralarda çeşitli engeller, aksilikler, sıkıntılar ya da kavgalarla karşılaşmış olabilirsiniz ya da içinizde tuttuklarınız olabilir. 12 Ocak Perşembe günü itibariyle Mars düzeliyor bu alanda çok daha hareketli çok daha organize çok daha kafanızdaki planlara yönelik hareket edebileceksiniz. 25 Mart'a kadar sizi kimse tutamaz çok gezecek çok görecek, seyahatler, eğitimlerde bulunacak ve buradaki mücadelenizi ortaya net bir şekilde koyacaksınız. Cuma günü çok keyifli, ev ortamlarında ailenize verdiğiniz sözleri tutmak anlamında size göz kırpıyor. Aile büyüklerinizi bir yere götürecekseniz annenizi babanızı ziyaret edecekseniz ya da misafirliğe gidecekseniz Cuma günü yapmanız çok daha akıllıca olacaktır.

Pazar günü dikkatli olun çünkü Venüs'ün Uranüs’le karesi sevdiğiniz insanla aranızda bazı gerginliklere işaret ediyor olabilir, sıkılganlıklarınız yüksek görünüyor. Bu aralar duyduğunuz her şeyden de çok fazla etkileniyor olabilirsiniz. Bu yüzden Pazar günü sevdiğiniz insanı çok fazla hırpalamayın. Cuma ve Cumartesi günleri kafanıza göre gezmek dolaşmak sizin için önemli olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
9 Ocak - 16 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 41' 07" R
Ay
Oğlak
01° 18' 10"
Merkür
Koç
16° 20' 25"
Venüs
Koç
28° 47' 33"
Mars
Balık
28° 20' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 23"
Satürn
Balık
16° 24' 57"
Uranüs
Boğa
22° 14' 42"
Neptün
Balık
28° 51' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 27"
Lilith
Başak
23° 08' 20"
True Node
Koç
15° 25' 27"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>