Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Cesaret konusunda en ufak bir eksiğiniz yok. Yaşamınıza gelen yeni bir soluk kış yorgunluğunu unutmanızı sağlıyor. Kollarınızı sıvayın ve pazartesi gününden itibaren harekete geçin. 21 Mart - 28 Mart Mottosu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

21 Mart - 28 Mart

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler, para ile ilgili konular bu hafta önemli. Aynı zamanda krizler, cebinize girecek olan para ile bağlantılı olabilir ya da bu dönem parasal konularda stratejinizi doğru yapamıyor olabilirsiniz. Bu da inişlere ve çıkışlara neden olabilir.

Salı günü Mars ve Uranüs dik açısı devreye girecek. Siz bunu spekülatif alanlardan yaşayacaksınız. Yatırımlarınız, tavsiyeleriniz ya da yönlendiğiniz alanlar konusunda hızlı, ani, beklenmedik olaylar, bazı kayıplar yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onun hayatı, onun alanında yaşanacak birtakım hızlı olaylar Salı gününe damgasını vurabilir. Bu dönem spor yapıyorsanız dikkatli olun. Bir yere yatırımda bulunacaksanız bu konularda gözünüzü dört açın çünkü ani oluşumlar karşısında siz daha harekete geçemeden bir şeyler kapanabilir, bu da sizi yorabilir. Sevdiğiniz insanla bu dönem birbirinizi zorlamayın ve kavga etmeyin, enerjinizi doğru kullanmaya çalışın. İş hayatınızda önemli konuşma ve görüşmeler var. Bu aralar size çok fazla rağbet olabilir. Bir yerlere başvurduysanız bu başvuruşların geri dönüşleri karşınıza gelebilir. Ya da beraber çalıştığınız insanlarla bazı önemli kararlar alabilir, patronunuza bu kararları söyleyebilirsiniz. Bir işten bir haber bekliyorsanız bu haberler gelebilir.

Ama Çarşamba günü Merkür Neptün kavuşumu da devrede olacak bu da şu anlama geliyor, gözünüzü dört açın. Merkür Neptün kavuşumları sağlığınıza da ekstra özen göstermeniz gerektiği konusunda sizlere bir uyarı niteliğinde. Para ile ilgili konular toparlanması gereken işler Perşembe ve Cuma günleri devreye girerken Pazar günü Merkür Koç burcuna geçiyor. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda daha aktif bir sürece merhaba diyorsunuz. Sevdiğiniz insanla bilgi paylaşımlarında bulunmak, yaşadıklarınızı onunla paylaşmak, hayatınızda bir insan yoksa bir insanla tanışmak, flörtleşmek, konuşmak, hayatı paylaşmak adına önünüzde güzel bir 15 gün var. Burası aynı zamanda sözleşmeler ve anlaşmalar alanıdır. Önemli anlaşmalar ve sözleşmeler de Pazar günü ve sonrası 15 gün boyunca karşınıza gelebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
21 Mart - 28 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 14' 46" R
Ay
Balık
20° 46' 44"
Merkür
Koç
18° 55' 24"
Venüs
Boğa
05° 51' 03"
Mars
Koç
02° 45' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 42"
Satürn
Balık
16° 54' 51"
Uranüs
Boğa
22° 34' 23"
Neptün
Balık
29° 01' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 44"
Lilith
Başak
23° 46' 28"
True Node
Koç
15° 23' 23"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>