Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

27 Şubat - 6 Mart

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler dış ortamlardan gelecek haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Geleceğe yönelik haberler, hızlanmanız gereken konular, sosyal medya, medya, ticaret, eğitim, hukukla ilgili konuların hızlı aktığı ve bu alanda da harekete geçmeniz gereken haftalardan bir tanesi.

Perşembe günü Merkür'ün Satürn’le kavuşumu özel hayatınızda varsa çocuğunuzla ilgili konularda dikkatli adımlar atmanız gerektiğini ya da hayatın tadını tuzunu çıkarmakta zorlandığınız bir dönemi gösteriyor. Her şeye olumsuz gözlerle baktığınız, korkularınızın tetiklendiği, çocuğunuzun geleceği ile ilgili konulara panik havasında yaklaşacağınız bir dönem olabilir, bardağın boş tarafını görmekten uzak durun. Eğer ki bu dönem yatırımlarla ilgili girişimleriniz varsa dikkat edin. Perşembe günü Venüs'ün Jüpiter'le kavuşumu ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insandan göreceğiniz destekleri karşınıza getirecek. Ne kadar olumsuz bir hava olsa da yine de sizi seven insanların desteğini üzerinizde çok net bir şekilde göreceksiniz. Taşınma ile ilgili konular,birlikleri, ortakla atılacak işler, özel hayatınıza dair verilecek kararlar ya da buradan gelecek önemli teklifler perşembe günü devreye girecek.

Cuma günü Merkür'ün Balık burcuna geçişiyle beraber önünüzdeki iki hafta boyuncahayatınıza, gündelik hayatın ritmine ve sağlıkla ilgili konulara daha fazla vakit ayıracaksınız. Çalışmak bu dönem size iyi gelebilir ama bazı kararsızlıklarınız, tembellikleriniz yönünüzü bilememe gibi etkiler yüzünden yanınızda çalıştırdığınız ya da yanında çalıştığınız insanların sizi yanlış yöne yönlendirmesi ya da sizi yanlış etkilemesi söz konusu olabilir bu etkiye dikkat edin. İnsanlarla bir araya geldiğinizde kendi değer yargılarınızı es geçmeyin. Bu dönem sağlık kontrollerinizi yaptıracaksanız yanılgıya düşmemek adına birden fazla doktordan tavsiye alın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
27 Şubat - 6 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 16' 29"
Ay
Akrep
13° 21' 45"
Merkür
Koç
26° 00' 47"
Venüs
Balık
20° 29' 51"
Mars
Balık
04° 16' 14"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 18"
Satürn
Balık
13° 11' 56"
Uranüs
Boğa
20° 37' 13"
Neptün
Balık
27° 46' 31"
Plüton
Kova
01° 48' 41"
Chiron
Koç
18° 44' 28"
Lilith
Başak
19° 41' 49"
True Node
Koç
15° 35' 25"
Son Güncelleme : 28/03/2024 14:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>