Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Şubat - 13 Şubat

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz bu haftaya damgasını vuracak. Dolunaydan almış olduğunuz etkiler yine arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda oluşmaktaydı, haftaya da bu etkilerle giriş yapıyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızla aranızdaki meseleleri halletmeniz gerekiyor ya da parasal yönden bu aralar gelirleriniz konusunda gerginlikleriniz yüksek olabilir.

Pazartesi günü Merkür’ün Neptün’le olumlu açısıkonularında aile hayatınızda yapılması gerekenler konusunda sizi harekete geçirebilir. Diğer taraftan ev ortamlarınızda hayal gücünüz ve ilhamınız yüksek olacak o yüzden evinizde boya, badana, tadilat, tamirat gibi işleriniz varsa ya da emlağa, evi düzenlemeye dair birtakım girişimleriniz varsa bu dönem bunları yapabilir ve istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Diğer taraftan yazıyorsanız, çiziyorsanız, evinizden çalışıyorsanız bu Pazartesi sizi mutlu edecek gayet de keyfiniz yerinde olacak.

Çarşamba günü Venüs ve Uranüs arasındaki olumlu açıhayatınızda güzel ve esnek sonuçları karşınıza getirebilir. İşinizde birtakım beklentileriniz varsa uzun zamandan sonra beraberçıkarttığınız insanlarla olan potansiyeliniz patronlarınız tarafından görülüyorsa şimdi belki de bunu paraya çevirmenin tam zamanı. Tatlı, keyifli etkilerle patronunuzla konuşmak ve esnek, özgür yapınızla aslındahayatınızda neler yapabileceğinizi göstermek de önemli olabilir.

Cuma gününe dikkat Merkür ve Plüton kavuşumu ev hayatınızda, hanenizde ve yuvanızda konuşmalarınızda manipülatif etkilerin devrede olacağını gösterirken kontrol etme arzunuz yüzünden sevdiklerinizle kapışma ya da güç gösterilerine girme ihtimaliniz de var. Ego savaşlarından mümkün olduğunca uzak durun birbirinizi manipüle etmeyin bu aralar üzerinizde çok büyük baskı olduğunu fark edebilirsiniz ve bu baskıyı da ailenize yansıtabilirsiniz ya da onların size baskı uyguladığını fark edebilirsiniz. Takıntılı ve obsesif etkilerden uzak durun.

Cumartesi günü Merkür Kova burcuna geçiyor hayatı eğlenceli yönleriyle görmeye başlayacaksınız, aşkı daha fazla konuşabilir, çocuklarla ilgili konuları daha fazla hayatınızı alabilir, çocuğunuzla olan iletişiminizi kuvvetlendirebilirsiniz. Yine aşkta özgürleşmek, arkadaşlarınız ve dostlarınızla güzel planlar yapmak, sanatsal ve kreatif işlerinizde bilimi ya da teknolojiyi daha fazla kullanmak öne çıkabilir. Keyfinizi hiç bozmayın ve aşk hayatınıza, size keyif veren alanlara daha fazla yatırım yapın önünüzdeki dönem buna çok ama çok ihtiyacınız olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Şubat - 13 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 15' 14" R
Ay
Yay
12° 11' 54"
Merkür
Koç
16° 04' 22"
Venüs
Koç
26° 58' 41"
Mars
Balık
27° 12' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 52"
Satürn
Balık
16° 16' 56"
Uranüs
Boğa
22° 09' 42"
Neptün
Balık
28° 48' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 24"
Lilith
Başak
22° 58' 32"
True Node
Koç
15° 30' 18"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>