Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Mart - 13 Mart

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler, haftanıza isteksiniz enerjilerle giriş yapıyorsunuz kaldı ki yine zor bir alanınızda Dolunay yaşayacaksınız. Bir olayın iç yüzü ortaya çıkabilir arkanızdançevrilen konuların olduğunu fark edebilirsiniz. Bir hastanıza refakatçilik etmek ya da hastanelerle uğraşma, kapalı yerlerdeyapıyorsanız bu alanda gelecek önemli haberler gündeminize yerleşebilir. Şartlar ve koşullar çok fazla elinizde olmayacak. Sosyal medyayı kullanıyorsanız bazı insanların saldırıları ya da bazı insanlarla girişeceğiniz mücadelelere dikkat edin. Hukuki bir davanızın sonucuyla karşılaşma potansiyeliniz yüksek ama bu davanın sonuçları sizi hem mücadeleci kılacak hem de hoşunuza çok fazla gitmeyecek. Tanımadığınız yerlerde insanlarla kavga etmemeye özen gösterin. İçinizden yükselen enerji buna izin vermeyebilir ama siz Terazi burcusunuz dengeyi sağlamayı iyi bilirsiniz Dolunaylar sizin alanlarınız o yüzdenhayatınızdaki dengesizliği ruhani tarafınıza çok fazla yansıtmayın ve mümkün olduğunca kendinizi kontrol etmeye çalışın. Şartları çok kontrol edemeyeceksiniz ama kendinizi kontrol edebilirsiniz. Sağlığınıza gereken özeni göstermek vitamin takviyeleri yapmak bu dönem önemli.

Satürn’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda 2,5 yıl boyunca bazı konuları yeniden ele alacaksınız. Satürn’ün ilk geçişleri her zaman çok önemlidir sağlık evinize girdiği için ayak bölgesi sıkıntı ve sorunları aynı zamanda hormonsal dengesizlikler, üst solunum yolu rahatsızlıklarına, şeker intoleranslarına, salgı sistemi sıkıntı ve problemlerine dikkat etmeniz gerekiyor. Geçtiğimiz dönemde sağlığınızla ilgili konularda gereken özeni göstermediyseniz bazı konuları hasır altı ettiyseniz Satürn’ün ilk geçişiyle beraber bazı sıkıntılarla karşılaşma potansiyeliniz de yüksek görünüyor. İşiniz, gücünüz, çalışma koşullarınız bu alanda yapılması gerekenlerle ilgili olacak önemli organizasyonel işlerinizde bazı gerçeklikler ve bazı düzenlemelerle yolunuzda ilerleyeceksiniz.

Çarşamba akşam saatleri, Perşembe ve Cuma günleri kendinizi daha iyi hissedeceğiniz ve harekete geçeceğiniz zaman dilimini temsil ederken Cumartesi günü sevdiğiniz insanla bütün olma enerjisi yüksek görünüyor. Kısa vadeli planlarınızı hareketlendirebilirsiniz. Hafta sonu ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dair konularda önemli şifalanmalar söz konusu olacak. Hem insanlarla ilişkiler konusunda faydalı olacak hem insanların verdiği bilgiler doğrultusunda siz de ilişkiler yoluyla şifalandığınızı göreceksiniz. Bu haftanın genelinde hayata esnek bakıyor olmanız hareket gücünüzü de artıracak. Katı ve esnek olmayan düşüncelerden uzak durun.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Mart - 13 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 20' 11"
Ay
Akrep
14° 07' 34"
Merkür
Koç
26° 02' 49"
Venüs
Balık
20° 34' 30"
Mars
Balık
04° 19' 10"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 05"
Satürn
Balık
13° 12' 22"
Uranüs
Boğa
20° 37' 23"
Neptün
Balık
27° 46' 39"
Plüton
Kova
01° 48' 45"
Chiron
Koç
18° 44' 41"
Lilith
Başak
19° 42' 14"
True Node
Koç
15° 35' 27"
Son Güncelleme : 28/03/2024 16:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>