Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Mayıs - 13 Mayıs

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler ikili ilişkilere odaklandığınız haftalardan bir tanesi başlıyor. Özel hayatınıza yatırım yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Hayatınızda bir insan yoksa birileri olması gerektiğini hissediyorsunuz. Bu hafta bunu kemikleriniz kadar hissedeceğiniz haftalardan bir tanesi olacak. Eşinize sevdiğiniz kişiyle olan ilişkilerinizde bağımsızlığınızdan tutun ilişkinizde yaşadıklarınıza kadar konuşamadığınız söyleyemediğiniz ne varsa bu hafta bunları konuşma ihtimaliniz var. Şifalanma enerjiniz de devreye girecek ama bunu yaparken karşı tarafı üzerek ya da bencilce davranarak değil daha bilinçli, kendinizi ön plana çıkararak ama karşı tarafı da düşünerek adımlar atmaya özen gösterin çünkü Merkür Kiron ’da Koç burcunda kavuşum halinde. Bu da kelimeleri düşünmeden konuşacağımızı da gösterebilir ama diğer yandan da bunu yaparken fazlasıyla kendimizi ezdiğimiz de yapmamak için çok uğraştığımızı da bize anlatıyor. Bu ikisi arasındaki dengeyi iyi kurmaya özen gösterin. Güneş’in Satürn’le olumlu açısı var. İş hayatınızda bu dönem elinizi attığınız işler size yarayacak. Hem sağlığınız hem işinizle ilgili konularda sınırlarınızı iyi çizdiyseniz parasal yönden de nasıl hareket etmeniz gerektiğini bu hafta çok net göreceksiniz. Salı günü bu anlamda sizi destekleyecek. Önemli işlerinizde sorumluluklarınızı çok rahat bir şekilde ele alacak ve maddi konuları da rahat bir şekilde halledeceksiniz.

Çarşamba günü Boğa burcunda bir Yeni ay var, müşterek para konularını hızlandıracak Jüpiter de burada bir yıldan beri size destek vermekteydi. Başkalarının kaynaklarından tutun eşinizin, ailenizin, patronunuzun parasal konulardaki düzenine siz de ortak olmuş olabilirsiniz. Onların kazançları size fayda sağlamış olabilir. Buradaki Yeni ay bu konuları hareketlendirecek. Kredi almayı, bir borcun altına girmeyi düşünüyorsanız, miras ve nafaka ile ilgili halletmeniz gereken işler varsa ya da eşinizin partnerinizin parasal konularda vermesi gereken önemli kararlar varsa bu Yeni ayla beraber bu kararlar devreye girebilir. Çocuğunuzun harcamaları davranışları, hayatı ile ilgili konularda da önemli kararlar alabilirsiniz.

Perşembe ve Cuma günleri gezmek dolaşmak, yeni fikirlere açık olmak ve evde durmak istemeyebilirsiniz hafta sonu da böyle geçecek. Bu hafta özel hayatınız ve parasal konuların düzene girdiğini de görebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Mayıs - 13 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 49' 59" R
Ay
Boğa
29° 53' 55" R
Merkür
Koç
22° 39' 42"
Venüs
Boğa
11° 41' 01"
Mars
Koç
06° 23' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 28"
Satürn
Balık
17° 17' 52"
Uranüs
Boğa
22° 50' 49"
Neptün
Balık
29° 09' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 15"
Lilith
Başak
24° 17' 59"
True Node
Koç
15° 17' 44"
Son Güncelleme : 09/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>