Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

8 Nisan - 15 Nisan

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler bu tutulmayı ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde yaşayacaksınız. Bu alanda verilmesi gereken cesurca kararlar devreye girebilir hatta önceden evlenmeyi düşündüğünüz, bir noktaya kadar getirdiğiniz bir türlü olmamış biriyle yeniden bir araya gelme ya da yeniden bu konuların hareketlenmesi gibi etkiler altında olacaksınız. Taşınma ile ilgili konular hareketli olabilir. Ortaklaşayapıyorsanız önceden tanıdığınız bir insanla güzel bir işin içerisine girme potansiyeliniz de yüksek görünüyor. Eğeryapacaksanız gerçekten bu işi isteyip istemediğinizi buna enerjinizin yetip yetmediğini de iyi gözden geçirmeniz gerekiyor, bu tutulma bu noktada sizi test edecek. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın bazı kayıplar yaşaması ya da onun başına gelecek beklenmedik bazı durumlar da söz konusu olabilir. Yanınızda çalıştırdığınız ya da hayatınızı kolaylaştıran kişiler varsa onların bu bayram zamanı elinin kolunun bağlı olduğunu sağlıkla ilgili konularda zorlanmaları olduğunu fark edebilirsiniz. Buradaki ana göreviniz o insanlara cesaret aşılamak ya da onlara maddi manevi destek vermek olabilir. İş birlikleri, eşiniz, partneriniz beraber çalıştığınız ya da hayatınızı kolaylaştıran insanlara bu bayram elinizden geleni yapmanız gerekiyor. Yurt dışına gitmeyi düşünüyorsanız bu planlar gündelik hayatın ritmi, sağlıkla ilgili konulardan kaynaklı olarak sekteye uğrayabilir.

Bu bayram zamanı siz de kendi sağlığınıza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin. Cuma günü çok keyifli, ilişkilere, sevgiye dair beklentiniz varsa sevdiğiniz insanla aranızdaki sıkıntıları konuşmak, bazı konuları yeniden değerlendirmek ya da geçmişten gelen bir etkiyi yeniden gündeme getirmek anlamında Cuma gününden faydalanabilirsiniz. Hafta sonu farklı yerlerde olma, kendinizi dış ortamlara atma isteğiyle dolu olacaksınız. Pazar günü hareketli zamanlar sizi bekliyor olacak. Bu bayram fazla dinlenemeyebilirsiniz ama sağlığınıza da dikkat etmeyi unutmayın. Beraber çalıştığınız insanların sağlığı da önemli olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
8 Nisan - 15 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 32' 32"
Ay
Kova
25° 32' 50"
Merkür
Koç
17° 53' 10"
Venüs
Boğa
03° 41' 12"
Mars
Koç
01° 24' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 00"
Satürn
Balık
16° 45' 55"
Uranüs
Boğa
22° 28' 19"
Neptün
Balık
28° 58' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 53"
Lilith
Başak
23° 34' 47"
True Node
Koç
15° 21' 02"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>