Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Bugünlerde üzerinizde epey stres birikiyor. Yıldızlar gündelik yaşamınızda rehavete kapılıp pes etmemeniz için bedeninize daha çok özen göstermenizi tavsiye ediyor. Dövüş sanatlarına yönelmek ilginç olabilir. 17 Mayıs - 24 Mayıs Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

17 Mayıs - 24 Mayıs

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, hafta başında maddi konularla ilgili olacaksınız. Evinize, yuvanıza yaptığınız harcamalar, nereden ne geliyor, nereye ne ödenmesi gerekiyor ufak bir hesap kitapla hafta başınızı iyi değerlendirebilirsiniz. Sonrasındaysa daha çok kendinizi geliştireceğiniz, öğreneceğiniz, uzaklardan gelecek güzel haberlerin devreye girdiği bir hafta olacak. Önemlikonuşmaları, görüşmeleri kendinizi göstereceğiniz birtakım işler hafta başında devrede olabilir Perşembe gününe kadar bütün bu konuların hazırlığıyla uğraşabilirsiniz.

Perşembe günü Güneş İkizler burcuna geçiyor, sizin tam zırt burcunuz. İlişkiler alanınızın tetikleneceği yani ilişkilerin önem kazandığı bir dönem. Pandemi en çok size yaramadı çünkü siz gezmeyi, dolaşmayı, kendini geliştirmeyi seven bir burçsunuz. Ama bu dönem evde kapalı kaldınız, çok fazla gezemediniz, işler istediğiniz gibi akmamış olabilir. Şimdi bu işlerin hızlanma zamanı. Bunu yaparken de yalnız olmak istemeyeceksiniz. Ortaklı işler, işbirlikleri, önemli anlaşmalar, sözleşmeler bu hafta itibariyle 1 ay boyunca gündeminizde olacak. Bu dönem ilişkilere kendinizi kaptırabilirsiniz. Hayatınızda bir insan yoksa aşık olma ihtimaliniz çok yüksek. Hayatınızda bir insan varsa onun hayatına göre kendi hayatınızı uyumlandırabilir, beraber planlar yapabilirsiniz. Bu hafta ilişkilerden yana şansınız çok kuvvetli olacak. Bu alanda yakın çevrenizden de güzel destekler var.

Ayrıca aile ortamlarınızda, sevdiğiniz insanla vakit geçiriyorsanız yapacağınız birtakım konuşmalarda durum ve olayları çok fazla abartmamaya özen gösterin. Pireyi deve yapabilirsiniz. Diğer taraftan emlak ile ilgili konularda şansınız yüksek olacak.

Pazar günü yakın çevre alanlarınızda Satürn gerileyecek, demek ki yakın çevrenize karşı sorumlu olduğunuz bir dönemdi şimdi artık Satürn’ün gerilemesiyle beraber bu sorumluluklarınızı eski gibi yerine getirmekte isteksiz olabilirsiniz ya da bazı gecikmeler bu süreç içerisinde devrede olabilir. İlişkiler, ailevi konular bu hafta en dikkat etmeniz gereken konuların başında geliyor. Hafta sonu bazı konuşmalar üzerinizde hayal kırıklığı yaratabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
17 Mayıs - 24 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 49" R
Ay
Oğlak
10° 46' 22"
Merkür
Koç
16° 31' 55"
Venüs
Koç
29° 40' 26"
Mars
Balık
28° 53' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 23"
Satürn
Balık
16° 28' 48"
Uranüs
Boğa
22° 17' 09"
Neptün
Balık
28° 52' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 53"
Lilith
Başak
23° 13' 06"
True Node
Koç
15° 23' 28"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>