Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Her şeyi kontrol etmeye eğiliminiz var. Boş yere kendinizi paralamayın, kendinizi serbest bırakın ve bazı sorumluluklarınızı başkalarına aktarmaktan çekinmeyin. 26 Nisan - 3 Mayıs Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

26 Nisan - 3 Mayıs

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, sosyal çevre ilişkilerinize ve takım çalışmalarına odaklandığınız bir hafta başlıyor. Bu hafta ne olursa olsun diğer insanlardan gereken desteği alacaksınız. Tek başına gitmemeniz diğer insanlarla beraber büyümeniz gereken haftalardan biri olacak. İşle ilgili konular ve işten elde edilen gelirlerinize daha fazla odaklanacaksınız. İş hayatınızda hızlı, ani, beklenmedik olaylar devrede olabilir. O hızlı haberler geldiği gibi hızlı bir şekilde de gidebilir. Ani haberler alırsınız, çok mutlu olursunuz. Ama ya çok hızlı başlar ve hızlı biter ya da başlayacak gibi bir haber gelir sonradan koşullar ve şartlar değişebilir. Ama ne olursa olsun en çok sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Bu hafta sağlığınıza gereken özeni göstermeniz çok ama çok önemli, özellikle de çalışıyorsanız ve kalabalık ortamlara girip çıkıyorsanız. Çünkü Dolunay’ı kadersel alanınızda yaşayacaksınız. Beklenmedik bir olayın iç yüzüyle karşılaşabilirsiniz. Bir olayın ortaya çıkışıyla beraberhayatınızda hassas kararlar almanız gerekebilir. Yurt dışından bir haber gelebilir, yurt dışı kaynaklı birtakım haberlere ulaşabilirsiniz ya da sağlığınıza ve ruh sağlığınıza ne kadar önem vermeniz gerektiğini bu Dolunay zamanı fark edebilirsiniz. Her halükarda sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekebilir.

İş hayatınızda inişleriniz çıkışlarınızın yüksek olduğu bir hafta. Aynı zamanda bu iniş çıkışlardan kaynaklı olarak sağlığınızı ve ruh sağlığınızı desteklemeniz gerekecek. Diğer taraftan parasal konularda mücadelenizi de artıracaksınız. Bu alandan yana destekli de görünüyorsunuz. İşle ilgili konularda bazı zorlanmalarınız olsa bile yakın çevrenizdeki insanlar bazı konuşmalarla size verecekleri bazı tekliflerle sizi destekleyecek. İkili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konu ve olayları biraz geri plana ittiğiniz haftalardan biri olacak. Daha çok işe, sağlığa, yapacaklarınıza odaklanacaksınız. Şu Dolunay’ı bir geçirin ondan sonra zaten ilişkilerle ilgili konular hayatınızda hareketlenir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
26 Nisan - 3 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 15' 30" R
Ay
Koç
21° 12' 18" R
Merkür
Koç
20° 24' 05"
Venüs
Boğa
08° 24' 30"
Mars
Koç
04° 21' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 56"
Satürn
Balık
17° 05' 08"
Uranüs
Boğa
22° 41' 34"
Neptün
Balık
29° 05' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 35"
Lilith
Başak
24° 00' 17"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>