Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Venüs bu hafta sonundan itibaren ilişkilerinizde tam anlamıyla tatmin hissetmenizi sağlayacak. Eğer bekarsanız insanlarla tanışmak ve yakınlaşmak için pazar ideal bir gün olabilir. 3 Mayıs - 10 Mayıs Mottosu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

3 Mayıs - 10 Mayıs

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, yakın çevrenizle beraber yapacağınız işlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Yakın çevrenizdeki insanlardan birinin hayatında önemli bir konu gündeme gelebilir ve bu Pazartesi akşam saatlerinde bu konularla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu da sizi duygusal olarak biraz yıpratabilir. Sağlığınıza lütfen gereken özeni gösterin çünkü bu hafta en çok sağlık alanından darbeyi alacaksınız. Yakın çevrenizden bir insanın ailevi, sağlık veya eviyle ilgili konularda sıkıntı ve sorunlarıyla uğraşmak söz konusu olabilir. Ama bu aralar sağlığınıza ekstra özen gösterin. Hem bir yandan sağlıkla ilgili konularda güzel oluşumlar var ama diğer taraftan hiç beklenmedik olaylar da yaşayabilirsiniz.

Salı günü Merkür İkizler burcuna geçiyor, hayatınızda ilişkiler önemli olacak. Yani sevdiğiniz insanla beraber ilerleyeceğiniz, ona duygularınızı anlatacağınız, kendi düşüncelerinizden bahsedeceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz. Danışmanlık işleriniz varsa bu işlerde konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir. Sözleşmelerin dönemine giriyorsunuz. Önemli insanlarla sözleşmeler yapmak, birtakım hukuki konulara imza atmak ya da görüşmelerinizi hızlandırmak anlamında bu dönemi iyi kullanın.

Pazar günü Venüs buraya geçince sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız planların hareketlendiğini göreceksiniz. İş hayatınızda tutmayacağınız sözler altına girmeyin. Bu hafta bunu çok çabuk bunu yapabilir, kendi söylediklerinizi kendiniz çürütebilirsiniz. Aynı zamanda beraber çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizde abartılardan da uzak durmanız gerekebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
3 Mayıs - 10 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 04' 36"
Ay
Kova
18° 46' 45"
Merkür
Koç
17° 38' 20"
Venüs
Boğa
03° 05' 44"
Mars
Koç
01° 02' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 16"
Satürn
Balık
16° 43' 26"
Uranüs
Boğa
22° 26' 40"
Neptün
Balık
28° 57' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 16"
Lilith
Başak
23° 31' 35"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:49

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>