Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

22 Ocak - 29 Ocak

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detaylarıyla buradan gelecek bilgilerle haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta yalnız kalmak istemiyor olabilirsiniz ve sevdiğiniz insanla bazı planları devreye sokmak isteyeceksiniz ama Pazartesi günü bu planlar olmazsa çok çabuk su kaynatabilirsiniz. Sonrası birkaç gün ise para ile ilgili işler gündeminize yerleşecek.

Salı günü Venüs Oğlak burcuna geçiyor para ile ilgili konular önem kazanıyor 3 hafta boyunca maddi konular, kazanımlarınız, cebinize girecek para önemli olacak. İş hayatınızda beklediğiniz bir para varsa daha önceden yaptığınız işlerin sonuçlarını almak istiyorsanız 3 hafta boyunca kazançlarınız yüzünüzü güldürebilir.

Perşembe günü Aslan burcunda bir Dolunay var bu Dolunay seyahat, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler ve medya alanlarınızda gerçekleşiyor. Uzak yerlerden önemli haberler bu Dolunay zamanı karşınıza gelebilir. Bir seyahat ortaya çıkabilir siz tam ilginizi alakanızı yakın çevrenize çevirmişken aniden ortaya çıkacak birfırsatı bir seyahat gündeminize yerleşebilir ve siz de buna göre plan yapmak durumunda kalabilirsiniz. İş ortamlarınızda hızlı hareketlilikler var 28 Ekim tutulma noktasında da iş, hizmet ve sağlıkla ilgili alanlarda önemli şans ve fırsatlar önünüzde açılmış olabilir. Aralık ayında özellikle bu şans ve fırsatların arttığını görmüş olabilirsiniz şimdi bu işlerin sonuçlarıyla karşılaşacağınız bir Dolunay sizi bekliyor. Bazı işlerinizde halledilmesi gereken konular gündeminizde yerleşecek ama diğer taraftan ne adım attıysanız bunların sonuçlarını da bu Dolunayda alacaksınız. Para ile ilgili konularda gerginliklerden mümkün olduğunca uzak durun. Özellikle ticari bir işletmeniz varsa kendinizi güvene almak ve her şeyi kontrol etmek amacıyla daha pratik olmak daha mülayim olmak size çok daha fazla fırsat sunabilir. Yakın çevrenizden gelecek bilgilerde durum ve olayları abartmayın karşınıza önemli işler gelebilir ama bu işlerin şartlarını sağlama almayı ihmal etmeyin. Pazar günü harcamalarınız konusunda dikkatli adımlar atmayı unutmayın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
22 Ocak - 29 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 19' 51" R
Ay
İkizler
21° 34' 36" R
Merkür
Koç
24° 09' 09"
Venüs
Boğa
13° 35' 24"
Mars
Koç
07° 34' 56"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 22"
Satürn
Balık
17° 25' 02"
Uranüs
Boğa
22° 56' 13"
Neptün
Balık
29° 11' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 13"
Lilith
Başak
24° 28' 17"
True Node
Koç
15° 09' 39"
Son Güncelleme : 10/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>