Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

26 Şubat - 4 Mart

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar haftanıza mesleğinizle ilgili konularla giriş yapıyorsunuz. Dolunay’ı da bu alanlarınızda yaşadınız. Kariyeriniz, göz önünde bulunacağınız ortamlar önemliydi ama bir yandan da ailevi sorumluluklarınızın arttığı bu dönem. İşiniz ve aileniz arasındaki dengeyi iyi kurmanız gerektiğini fark ediyorsunuz. Ailenize verdiğiniz sözleri tutmanız gereken bir süreç ama bir yandan da karşı karşınıza çıkan fırsatları da kaçırmak istemiyor olabilirsiniz.

Salı günü Mars'ın Jüpiter'le dik açısıortamlarınızda güzel fırsatların karşınıza geleceği ama bunları doğru bir şekilde kullanmakta zorlanacağınızı anlatıyor. O yüzden kafanızda güzel planlar oluşturmaya özen gösterin. Bu aralar güzel ilişkiler kurma meylindesiniz ama içinizden geldiği gibi hareket etmek uzun vadede işinize yaramayabilir o yüzden planlı programlı, disipline olarak amaçlarınız doğrultusunda hareket edin. Çarşamba ve Perşembe günleri Güneş Merkür Satürn kavuşumu, ev ve hane alanlarınızda oluşuyor. Bu da şu anlama geliyor, ev hayatınızda önemli bir sorumluluk gündeme gelecek. Bu aile büyüklerinizle de ilgili olabilir, tadilat, tamirat da olabilir. Evinizde vakit geçirdiğinizde özellikle bu hafta biraz da yorgun ve hasta hissedebilirsiniz bu etkilere de dikkat edin. Diğer taraftan siz evinizin ailenizin bu sorumluluklarını üstlendikçe karşınıza çok güzel fırsatların çıktığını da fark edeceksiniz.

Perşembe ve Cuma günleri evinizden yürüttüğünüz işleriniz varsa önemli şanslar karşınıza gelebilir. Beklediğiniz bir telefonu alabilirsiniz uzun zamandır beklediğiniz birhaberinin devreye girmesi sizi çok mutlu edebilir. Yine ev ortamlarınızda çok zor gibi görünen işler Perşembe ve Cuma günü çok rahat bir şekilde akabilir. Ev hayatınız için yapılması gerekenler konusunda bu hafta şanslı, mutlu, iyimser olacaksınız. Yakın çevrenizdeyaptığınız insanlara karşı anlayışı ve toleransı elden bırakmayın hafta sonu çok çabuk sinirlenebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
26 Şubat - 4 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 39' 30" R
Ay
Oğlak
00° 56' 15"
Merkür
Koç
16° 20' 01"
Venüs
Koç
28° 45' 30"
Mars
Balık
28° 19' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 00"
Satürn
Balık
16° 24' 48"
Uranüs
Boğa
22° 14' 37"
Neptün
Balık
28° 51' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 21"
Lilith
Başak
23° 08' 09"
True Node
Koç
15° 25' 32"
Son Güncelleme : 28/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>