Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

5 Şubat - 12 Şubat

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar haftaya kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Bu hafta sizin için fırsatlarla dolu olabilir. Duyacaklarınız karşısında planlarınızı aniden değiştirebilirsiniz ama bu hafta genelinde oldukça hareketli ve keyifli etkiler var. Merkür Kova burcuna geçiyor Pazartesi günü iletişimsel konular hız kazanıyor. Yakın çevrenizle bağlantılarınız önemli olurken yakınınızdakilerle iletişiminizi artırabilirsiniz. Sosyal medyayı kullanıyorsanız bu dönem kafanız yaratıcı çalışabilir. Herkesten daha ön planda olabilirsiniz. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama alanlarında, dijital platformlarda gücünüzü ortaya koymak önemli olacak. Yakın çevrenizdeki insanları etkilemek istediğiniz bir dönem olabilir o yüzden Pazartesi günü takıntılara karşı dikkatli olun. Obsesif davranışlar ön plana çıkarken zaman zaman bazı korkuların ya da endişeli durumların sizi esir aldığını da görebilirsiniz.

İletişimsel işlerinizde yakın çevre planlamalarınızda ve geleceğe yönelik adımlarınızda önemli kararlar almak istiyorsanız Cumartesi günü Kova burcunda oluşacak Yeni ay zamanı harekete geçmeniz daha doğru olacaktır. Bu Yeni ay beklenmedik bazı durum ve olayları da karşınıza getirebilir. Yakın çevrenizden bir insanın aile hayatı ya da kendi hayatında yaşanacak bir olumsuzluk, beklenmedik bir durum sizin hayatınızı da bloke edebilir. Beraber çalıştığınız insanlarla daha verimli bir şekilde hareket etmek isterken orada yaşanacak bir olumsuzluktan kaynaklı olarak bunu yapamayabilirsiniz. İletişimsel işlerinizde zorlanmalar devreye girebilir. Dijital alanlarda birtakım işleriniz varsa, elektrik elektronik konularında beklenmedik sıkıntı ve sorunlara da açık olacağınız bir Yeni ay olacak. Bu Yeni ay bize şunu gösterecek şartlar ve koşullar her zaman elimizde olmak durumunda değil. Yeniliklere açık olmamız gerekiyor yeni şeyleri başlatmak arzusuyla hareket etmemiz gerekiyor ama bazen bazı koşullar elimizde olmayabilir. Bir kapı kapanırsa bir diğer kapı anında açılacaktır. Siz de bunu hayatınıza geçirin. Maddi konularda güzel gelişmeler var. Parasal işlerinizde beklenmedik yerlerden güzel adımlar devreye girebilir vehayatınızda esnek yapınızla işlerinizi ne kadar rahat başardığınızı ve bu işlerin sonucunda da ne kadar rahat para kazandığınızı görebilirsiniz. Beklenmedik durumlar karşısında dikkatli olun araba kullanırken yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde tartışmalardan, ani tepkilerden mümkün olduğunca uzak durun.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
5 Şubat - 12 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 05' 28" R
Ay
Yay
23° 18' 38"
Merkür
Koç
16° 12' 30"
Venüs
Koç
28° 02' 22"
Mars
Balık
27° 52' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 52"
Satürn
Balık
16° 21' 38"
Uranüs
Boğa
22° 12' 37"
Neptün
Balık
28° 50' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 21"
Lilith
Başak
23° 04' 16"
True Node
Koç
15° 27' 23"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>