Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

12 Şubat - 19 Şubat

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, haftanıza ailevi konular ya da ev hayatınızda yapılması gerekenlerle başlıyorsunuz. Bu hafta özellikle aşk hayatınıza daha fazla koşturacak ve sevdiğinizle de Sevgililer Gününü kutlamak isteyeceksiniz. 14 Şubat Sevgililer Günü’ndehayatınızda ortaya çıkacak bir işten kaynaklı olarak kendinizi tam anlamıyla ortaya koyamamanız ya da istediğiniz gibi geçmemesi gibi etkilere karşı da dikkatli olun. Sağlığınıza da özen göstermeyi ihmal etmeyin.

Salı günü Mars'ın Kova burcuna geçişiyle mücadelenizi yakın çevre konularınıza kaydırıyorsunuz. Yakın çevrenizde kim varsa onlarla olan olaylarda enerjiniz daha hızlı akabilir. Çevrenizin lideri haline gelebilirsiniz, fikirlerinizle düşüncelerinizle etrafınızdaki insanları etkileyebilirsiniz ama bir yandan da onlar üzerinde kurduğunuz baskılar onlarla aranızdaki mesafeyi arttırabilir ya da ilişkinizde sıkıntılara neden olabilir. İletişim halinde olduğunuz insanlara dikkat edin. Sosyal medyayı kullanıyorsanız ekstra dikkat edin çünkü bu dönem bazı manipülatif etkilere maruz kalabilirsiniz. Bazı şiddet olaylarına ya da çekişmelere çıkar çatışmalarına da açık olacaksınız. Araba kullanırken dikkatli olmakta fayda var. Çok sevdiğiniz akraba ve kardeşlerinizle bu dönem anlaşmazlıklar iyice görünür olabilir ya da uzun zamandır aranızda bir problem varsa bunun bir kavgaya dönüşmesi söz konusu olabilir. 14 Şubat Sevgililer Gününde bu etkiler var. Sevdiğinizde bir yerlere gidecekseniz, araba kullanırken gittiğiniz ortamlarda iletişim halinde olduğunuz insanlarla meseleleri ve durumları da çok fazla büyütmemelisiniz.

Eğer ki bir tartışma içerisine girdiniz, sorunlar yaşadınız olayları Cuma günü itibariyle toparlama şansınız yüksek olacak. Birinden özür dilemeniz gerekiyorsaortamlarınızda sıkıntılı durumlarla karşılaştıysanız Cuma gününden sonraki 3 haftalık süreç boyunca bu işlerinizi rahata erdirebilirsiniz.

Cumartesi günü dikkatli olmakta fayda var çünkü kafanıza takılan bir mevzuyla çok ilgili olacaksınız ve bu mevzudan kaynaklı olarak da yönlendirici ve baskıcı tavırlarınızla ilişkilerinizi zedeleme ihtimaliniz de yüksek görünüyor. Bu aralar fikir ve düşünceleriniz önemli ama bunlarıortamlarınıza aktarırken sabırsız ve tahammülsüz etkiler altındasınız o yüzden bu hafta en çok bu etkilere dikkat etmeniz gerekiyor. Aile ortamlarınızdan alacağınız güzel haberler sizi rahatlatabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
12 Şubat - 19 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 42' 20" R
Ay
Oğlak
01° 34' 36"
Merkür
Koç
16° 20' 43"
Venüs
Koç
28° 49' 05"
Mars
Balık
28° 21' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 41"
Satürn
Balık
16° 25' 04"
Uranüs
Boğa
22° 14' 46"
Neptün
Balık
28° 51' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 31"
Lilith
Başak
23° 08' 29"
True Node
Koç
15° 25' 23"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>