Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

4 Mart - 11 Mart

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar kişisel istek ve beklentileriniz ön planda olarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Özel hayatınıza odaklanma arzunuzun da yüksek olduğu bir dönem ama bir yandan da kendinizi düşünmeyi de ihmal etmeyeceksiniz. Kendi istekleriniz, sevdiğiniz kişinin istekleriyle çakışırsa karşı tarafı çok üzmeden yolunuzda ilerleyin. Haftanın diğer günlerinde para harcamalarınız hızlanabilir ve yakın çevrenizle planlarınız hareketlenebilir. Bu aralar vaktinizi eviniz, aileniz, yuvanıza ayırıyorsunuz. Evle ilgili birtakım girişimleriniz varsa 8 Mart Cuma günü dikkatli olun tam da istediğiniz bir evin karşınıza gelme potansiyeli yüksek. Diğer taraftan yanıltıcı etkiler de devrede olabilir özellikle bir anlaşmaya imza atacaksanız Cuma günü bazı noktaları gözden kaçırabilirsiniz. Bu dönem ev almayı düşünüyorsanız özellikle evin su sistemini, rutubetini, nemini iyi ölçün size söylenmeyen bazı şeyler olabilir. Yine bu dönem deniz, su kenarlarında olan evler ilginizi çekiyor olabilir ama bu noktalarda gerçekçi davranmanız önemli olacak. Evle ilgili bir girişiminiz varsa kafanızda hayal ettiğinizi gerçekleştirmek istiyorsanız bunun için Pazar günü oluşacak Yeni ayı beklemeniz çok daha doğru olacak az önce değinilen konulara da dikkat etmeniz şartıyla. Evinizde misafir de ağlayabilirsiniz bu dönemde. Evde enerjiniz düşük çalışıyor olacak kendinizi dışarıya attığınızda çok daha rahat edebilirsiniz. Bağışıklık sisteminizi sağlam tutun ve enfeksiyonel hastalıklara yakalanmamaya özen gösterin.

Merkür'ün Koç burcuna geçişiyle aşk hayatınız ve hayatınızın oldukça hareketleneceği bir dönem. Aşk hayatınızı daha fazla konuşmak isteyeceksiniz ya da çocuğunuzla olan ilişkilerinizde daha cesur adımlar devreye girebilir. Pazar günü yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde bazı sıkıntı ve sorunlar karşınıza gelebilir ya da yakın çevrenizdeki insanların yaşadıkları bazı olayları öğrenebilirsiniz. Kaza enerjisi de devrede olabilir araba seyahatlerine dikkat edin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
4 Mart - 11 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 54' 04" R
Ay
Oğlak
04° 13' 53"
Merkür
Koç
16° 23' 44"
Venüs
Koç
29° 03' 59"
Mars
Balık
28° 30' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 29"
Satürn
Balık
16° 26' 09"
Uranüs
Boğa
22° 15' 28"
Neptün
Balık
28° 51' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 12"
Lilith
Başak
23° 09' 49"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>