Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yolunuzda Emin Adımlarla İlerliyorsunuz 2021 Mottosu

Balık Burcu Yıllık Burç Yorumu

2021

Balık Burcu

Gelişme göstermekte zorluk çekseniz ve değişim isteklerinizin önüne sürekli engeller çıksa da, 2021 yılında hayli sıkı bir mücadelenin içinde olduğunuz söylenebilir! Yolunuzda emin adımlarla ilerliyorsunuz ve geçen yıl başladığınız işlerde takdire şayan bir devamlılık sağlıyorsunuz. Yaratıcılığınızın yanı sıra düzenli ve metodik çalışmanın prensiplerinden de besleniyorsunuz. Kendinizi tıkanmış hissettiğiniz zamanlarda da çevrenizdeki insanlar sizden desteklerini esirgemiyor.

Genel Bir Bakış

2021'e verimli, yaratıcılıkla ve ilhamla dolu bir başlangıç yapıyorsunuz. Şubat ve kasım aylarında kafanızdan özellikle de işinizle ilgili değişim fikirleri geçse de bu planlarınızı gerçekleştirdiğiniz söylenemez. Nisan, mayıs, ağustos, eylül ve aralık ayları size çok iyi gelecek. Diğer aylarda ise kendinizi bezdirici bir rekabetin içinde bulacaksınız. Bu dönemlerde karşınıza bazı finansal fırsatlar çıkabilir. Aşk hayatınız ise yıldızlar sayesinde pek bir hareketli: İlk görüşte aşk, tutku ve hatta evlilik bu yılın anahtar kelimeleri arasında!

Arkadaşlıklar

Burcunuzda konumlanan Neptün ve ona mayıs ortası ile temmuz sonu arasında eşlik edecek Jüpiter sayesinde arkadaşlarınızı mutlu etme ve neşelendirme becerilerinin tadını çıkarıyorsunuz. İnsanlar cömertliğinizi ve anlayışlı tavırlarınızı fark ediyor. Bazen aşk hayatınızın arkadaşlarınızı geri plana ittiğini hissetseniz de en nihayetinde her zaman dostlarınızın yanına geri dönüyorsunuz. Mart, nisan ve kasım aylarında yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Buna karşılık şubat ve ekim aylarında yaşanabilecek gerginliklere dikkat edin ve sorunları çözmeyi hedefleyin!

Hedefleriniz

2021 yılında sosyal ve profesyonel alanlarda kendinizi kanıtlıyorsunuz. Yolunuzu net bir şekilde çiziyorsunuz ve duygusal ilişkilerinizde de bağlarınızı güçlendiriyorsunuz.

Güzel Bir Yıl Geçirmek İçin Tavsiyelerimiz

2021'de yoğun tempolu günler sizi bekliyor olacak ve bazı sorumluluklarının size çok ağır geldiğini hissedip birazcık da olsa huzur peşinde koşacaksınız. Yaratıcılığınıza güvenin, insanlardan destek istemekten çekinmeyin, önceliklerinizi belirleyin ve daima meselelerin özünü hedefleyin!

Peki 2022 Sizin İçin Nasıl Bir Yıl Olacak?

2022 yılında, burcunuzda konumlanan Jüpiter ve Neptün önsezilerinizi besleyecek. Harika sezgi yetenekleriniz sayesinde güzel bir yıl sizi bekliyor olacak. İnsancıl yönünüz, sağduyunuz, anlayışlılığınız ve yaratıcı düşünceleriniz de sizi besleyecek. Uranüs size yepyeni kapılar açacak ve bu fırsatları denemekten de geri durmayacaksınız.

2021
Balık Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 05' 42"
Ay
Akrep
23° 33' 31"
Merkür
Koç
26° 25' 25"
Venüs
Balık
21° 31' 25"
Mars
Balık
04° 54' 60"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 49"
Satürn
Balık
13° 17' 38"
Uranüs
Boğa
20° 39' 31"
Neptün
Balık
27° 48' 22"
Plüton
Kova
01° 49' 29"
Chiron
Koç
18° 47' 22"
Lilith
Başak
19° 47' 21"
True Node
Koç
15° 36' 00"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:25

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>