Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Mutluluğa Kavuşuyorsunuz! 2021 Mottosu

Yengeç Burcu Yıllık Burç Yorumu

2021

Yengeç Burcu

2020'de yaşadığınız değişimlerin ardından bu sene yeni koşullara uyum sağlamayı başarıyorsunuz. Eğer geçen sene fazla bir değişiklik olmamışsa bile, harekete geçmekten korkmuyorsunuz. Tabi bu kimi zaman kendinizi zorlamadığınız anlamına da gelmiyor. Yine de şans sizden yana ve onun sayesinde en önde ilerliyorsunuz. Bu yıl ayrıca kalbiniz açısından da zenginliklerle dolu. Cömert davranışlarınızın karşılığı olarak insanlar yanınızdan ayrılmıyor ve size destek oluyor. Sosyal yaşamınızda bazı insanlar sizi kıskansa da kısa sürede suspus oluyorlar!

Genel Bir Bakış

İradenizi ve sağlam karakterinizi ortaya koyuyorsunuz. İsteklerinizi dile getirmekte sorun yaşamasanız da bazı durumlar ya da insanlar sizi frenliyor. Ayrıca etkisinde kaldığınız güç ilişkileri de size engel oluyor. Neyse ki şansınız ve becerikliliğiniz sayesinde dengeyi yeniden kuruyor ve projelerinizde devamlılık sağlıyorsunuz. Bazı yanlış anlaşılmalara ve surat asmalara rağmen, aile, arkadaşlık, aşkla ilgili her türlü duygusal ilişkide mutlu bir yıl geçireceksiniz.

Arkadaşlıklar

Bir dolu insanla samimiyet kuracak türde bir kişiliğiniz yok. Plüton'un etkisiyle arkadaşlıkla ilgili konularda epey seçici davranıyorsunuz. Dolayısıyla, siz ve kalbinizi kazananlar arasında daima içten bir bağ kuruluyor. Onlara samimi ve nazik davranmak konusunda cimri davranmıyorsunuz ve dostlarınız da bu ilginin karşılığını veriyor. Nisan ayında hayatınıza yepyeni bir arkadaşlık girebilir. Buna karşın, şubat ve ekim aylarında arkadaşlık ilişkilerinizi olumsuz yönde etkileyen, size pişman olacağınız sözler söyleten ya da yanlış anlaşılmalara sebep olan Merkür Retrosu'na karşı dikkatli olun.

Hedefleriniz

Bu yıl uzun vadeli projelere yoğunlaşın zira aktivitelerinizde kendinizi gösterirken bir yandan da aşk hayatınız giderek dengeli ve düzenli bir hal alacak.

Güzel Bir Yıl Geçirmek İçin Tavsiyelerimiz

Kontrolünüz dışında meydana gelen sorunlar yüzünden canınızı sıkmayın. Kimi zaman tutkularınıza ve güdülerinize kendinizi kaptırmaktan korkuyorsunuz. Bilinçaltınızın sizi frenlemesine izin vermeyin. Olayların gelişine göre davranın. Hayatınızın harika bir şekilde değiştiğini göreceksiniz.

Peki 2022 Sizin İçin Nasıl Bir Yıl Olacak?

22022 yılında Jüpiter ve Neptün başarılı olmanıza yardımcı olacak ve yılın ilk yarısında yaratıcılığınızı kamçılayacak. Böylelikle harika bir başlangıç yapabileceksiniz. Uranüs sayesinde yeni aktivitelere adım atacak, bol bol yeni fikirler ve projeler ortaya koyacaksınız. Tek yapmanız gereken harcamalarınıza dikkat etmek.

2021
Yengeç Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 25' 22" R
Ay
Yay
14° 25' 30"
Merkür
Koç
16° 05' 43"
Venüs
Koç
27° 11' 32"
Mars
Balık
27° 20' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 17"
Satürn
Balık
16° 17' 53"
Uranüs
Boğa
22° 10' 17"
Neptün
Balık
28° 48' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 60"
Lilith
Başak
22° 59' 42"
True Node
Koç
15° 29' 42"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>