Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ağustos başında Venüs, Satürn ve Uranüs ortak planlarınızı ön plana çıkarıyor. El ele verince huzurlu bir şekilde ilerliyorsunuz. Ayın 15'ine kadar aranızda kusursuz bir uyum olduğunu hissediyorsunuz. Karşılıklı duygularınızı açıkça ifade ediyorsunuz. Sonrasında Terazi burcundaki Venüs sizi daha romantik kılıyor ve sevginizi somut bir şekilde ifade etmeye çabalıyorsunuz. Ağustos 2021 Mottosu

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2021

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar; ilişkilerinizle hayatınıza yön vereceğiniz bir Ağustos ayına başlıyorsunuz. Aslan burcunda Güneş ve Merkür kavuşumu ile aklınızdan geçen fakat somut olarak farkına varamadığınız konularda aydınlanma yaşayacaksınız. Günlük hayatınızı yeniden şekillendiriyorsunuz. Bu fikirleri daha görünür kılabilir, hayata ve insanlığa sunabilirsiniz. Aslan burcunda gerçekleşecek yeniay ile bu konuda gereken motivasyonu buluyorsunuz. Aldığınız sorumluluklardan kaçmak yerine savaşmayı tercih etmelisiniz. Ruhen verimli olmayı başarabilmek için duygularınızı kontrol etmeye çalışın.

Merkür’ün karşıt burcunuz Başak’a geçmesi, ikili ilişkilerinizi yerinden kaymış bir eşya gibi görmemeniz konusunda size bazı uyarılar yapıyor. İster bilinçli ister farkında olmadan olsun, eleştirinin dozunu kaçırmak işleri zora sokabilir. Üzerinde titizlikle düşüneceğiniz şey geleceğinizle ilgili olmalıdır. Mutluluğunuza hizmet eden ilişkilerinizi iyileştirirken, “ Mükemmel ilişki” beklentinizin saplantı olmamasına mani olmalısınız.

Venüs’ün karşıt burcunuzdan ayrılıp Terazi burcuna geçmesiyle, miras ve alacak verecek konularında kazançlı olacağınız günleri başlatıyor. Var olan bir husumet, çabalarınızla son bulabilir. İlişkileri yoluna koymak ve herkesin maddi manevi bir endişe yaşamaması için koşullarınızı buna uyarlıyorsunuz.

Uranüs’ün Boğa burcundaki geri hareketi, yakın çevrenizdeki radikal değişiklikleri ve bunların sonuçlarını gözler önüne seriyor. Değerlendirmediğiniz fikirler ve imzalanmayan sözleşmeler konusuna eğilebilirsiniz. İlişkilerinizden başlayarak hatalı olduğunuz noktaları onarabilirsiniz. Hayatınıza aniden dahil olan ya da olacak kişiler, kalıcı etkilerin habercisi olabilir. Karşılaştığınız insanlar ve fikirlere karşı açık olmalısınız.

Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile kendi içinizde hazırlığını tamamladığınız her konunun sonuna geldiniz. Son tuğlayı da ekleyerek artık yeni başlangıçlara adım atıyor ve geçmişin döngüsünden kurtuluyorsunuz.

Güneş ayın son haftasında Başak burcuna geçerek ikili ilişkilerinizle ilgili tüm detayları ortaya koyuyor. Aklınızdaki soru işaretlerinin tamamen silindiği bir dönem başlayarak istediğiniz duygusal beraberliği yaşayacak güvene kavuşuyorsunuz. Artık ne yapmanız, nereden yol almanız gerektiği konusunda birçok noktaya vakıf olabilirsiniz. Sevginizi ve emeğinizi heba etmeyecek sağlam bir alanda olmak için İnce eleyip sık dokumak isteyebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: "Kendi aydınlanmanız, dünyaya sunabileceğiniz en büyük ışık kaynağıdır."

Ağustos 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 45' 19"
Ay
Akrep
19° 19' 08"
Merkür
Koç
26° 15' 50"
Venüs
Balık
21° 05' 55"
Mars
Balık
04° 38' 56"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 27"
Satürn
Balık
13° 15' 16"
Uranüs
Boğa
20° 38' 34"
Neptün
Balık
27° 47' 36"
Plüton
Kova
01° 49' 09"
Chiron
Koç
18° 46' 10"
Lilith
Başak
19° 45' 03"
True Node
Koç
15° 35' 45"
Son Güncelleme : 29/03/2024 02:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>