Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ayın ilk iki haftası boyunca, kendinizi aşma ihtiyacınız kadar sağduyunuzla da herkesi şaşırtıyorsunuz. Riskler konusunda hesaplı hareket ediyorsunuz ama aynı zamanda cüretkârsınız. Ay sonunda engellerle veya rakiplerle karşılaşsanız bile, elinizi taşın altına koymaktan çekinmiyorsunuz Ağustos 2022 Mottosu

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2022

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Boğa burcundaki Mars Uranüs kavuşumuyla kendinize yeni bir sayfa açıyorsunuz. Kendinizi daha iyi ifade ediyorsunuz. Sürpriz gelişmeler size avantaj sağlayabilir. Elektronik aletler gündeminize gelebilir.

Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle ilişkileriniz ön plana geçiyor. Yeni teklifler söz konusu olabilir. Enerjiniz artıyor. Ayrıntılarda kaybolmamaya çalışın. Şanslısınız ve evlilikte bir karara varıyorsunuz.

Aslan burcuna geçen Venüs ile aşk hayatınız hareketleniyor. İş yerinde duygusal yakınlaşmalar olabilir. Günlük rutinlerinizde değişiklik yapmak isteyebilir ve kendinizeçıkartabilirsiniz. Yöneticilerinizle ilişkilerinizi iyi tutmanız gereken bir dönemdesiniz. Belki bu dönem evcil hayvan edinebilirsiniz.

12 Ağustos’taki Kova Dolunay’ı ile hayatınızda net olan konuları seçiyorsunuz. Size iyi gelmeyenle vedalaşıyorsunuz. Bu süreçte yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmeli ve değişime olan direncinizi kırmalısınız.

İkizler burcuna geçen Mars, aile hayatınızı hareketlendiriyor. Evden keyif aldığınız süre artabilir. Zamanı iyi değerlendirmelisiniz. İş hayatınızda yaşananları aile içerisine taşımamalısınız ki ilişkilerinizi iyileştirebilesiniz. Gayrimenkul alma düşünceniz varsa almadan önce iyi bir araştırma yapmaya özen göstermelisiniz.

Ay Neptün üçgeniyle sezgileriniz artıyor. Etkileyici konuşmalar yapabilirsiniz. Trafikte dalgınlıklara karşı dikkatli olun.

Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle yaşam düzeniniz değişiyor. Gerçeklere odaklanın. İşin ciddiyetine varın. Olaylar sırasında karşı tarafa yapıcı sözler sarf edin. 27 Ağustos’ta Başak burcundaki Yeni Ay ile birlikte evlilik süreci içindeyseniz bu süreçleri daha da hızlandırabilirsiniz. Enerjiksiniz. Bu enerjinizi doğru yerlere kanalize edin.

Uranüs’ün Boğa burcundaki retrosu, hayattan ve insanlardan beklentilerinizi değiştiriyor. Kardeşlerinizle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Esnek olmalısınız.

Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle ekkonuları gündeme gelebilir. Yeni görüşmeler yapabilirsiniz. Bu konu da ailenizin desteğini almak sizi rahatlatabilir. Maddi anlamda hak ettiğinizi aldığınız bir süreç içine giriyorsunuz. Sorumluluklarınızı paylaşmayı öğrenin.

Motivasyon Sözü: "Mutlu olmak, korkmadan kendinin farkında olabilmektir."

Ağustos 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 40' 17" R
Ay
Terazi
26° 28' 19" R
Merkür
Koç
16° 10' 53"
Venüs
Koç
22° 26' 29"
Mars
Balık
24° 21' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 20' 47"
Satürn
Balık
15° 56' 18"
Uranüs
Boğa
21° 57' 17"
Neptün
Balık
28° 41' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
20° 15' 42"
Lilith
Başak
22° 34' 03"
True Node
Koç
15° 39' 01"
Son Güncelleme : 23/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>