Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ayın 3'ü ve 6'sı arası Mars ve Plüton sizi istediğiniz tatmin hissine kavuşmak için sınırlarınızın ötesine gitmeye, cesurca ve dirençli bir şekilde çalışmaya yönlendiriyor. Ayın 6'sı civarı kariyeriniz ya da finansal durumunuzla ilgili sürpriz bir gelişme olabilir. 10 Mart'tan sonra gözle görülür seviyede rahatlıyorsunuz. Mart 2022 Mottosu

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Mart 2022

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, kendinizi parlarken bulacağınız bir Mart ayına başlıyorsunuz. 2 Mart’ta burcunuzda gerçekleşecek yeni ay ile hızlı ve önemli bir haftaya giriyorsunuz. Merhametin ve fedakarlığın dengesini yeniden kurmayı öğrenebilirsiniz. Yaşantınızla ilgili önemli farkındalıklar edinebilir, artık kendiniz için yaşamayı daha fazla tercih edebilirsiniz. Güneş ve Jüpiter’in burcunuzdaki kavuşumu, kendinizi daha zinde ve şanslı hissetmenizi sağlayacaktır. Birçok alanda yenilendiğinizi, sorunlarınıza çözüm bulabildiğinizi görebilirsiniz. Hem kariyeriniz hem de aşk hayatınızı etkileyecek fırsatlar elde edebilir, dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Beslenme düzeni ve kilo alımı konusunda dikkatli olmalı, tüketimde aşırıya kaçmamalısınız.

İçsel muhasebelerinizin sonuna geliyorsunuz. Merkür ve Satürn’ün, Venüs ve Mars’ın Kova burcundaki kavuşumu içinizdeki savaşın seyrini değiştirebilir. Kendinize sakladığınız fikirleriniz üzerinden planlar yapabilir, bunları yine gizli bir şekilde yürütebilir ama artık sorunlarınızla nasıl mücadele etmeniz gerektiğine yeni bir boyut kazandırabilirsiniz. Günlük yaşantınızı kolaylaştıracak ilişkilere ihtiyaç duyabilir, kendinizi farklı alanlara ve kazanımlara odaklayabilirsiniz.

Merkür’ün 10 Mart’ta burcunuza geçecek olması, tüm ilgiyi sizin üzerinizde toplayabilir. Fikirlerinizin konuşulması, yaptığınız çalışmaların dikkat çekmesi bugüne dek verdiğiniz emeğin karşılıklarını getirebilir. Yeniimkanları, yeteneklerinizi sergileyeceğiniz yeni ortamlarla tanışabilirsiniz. Güneş ve Neptün’ün de burcunuzda kavuşacak olması elinizi iyice güçlendiriyor. Ayaklarınızın yerden kesilmesine müsaade etmediğiniz sürece hayallerinizi gerçekleştireceğiniz tüm noktaları daha net bir şekilde görebilirsiniz. Bu durum sizi hem kendi yanılgılarınızdan hem de sizinle ilgili yanlış fikirlerden de koruyacaktır.

18 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek dolunay ilişkileriniz konusunda önemli ve etkili bir final getiriyor. Kendiniz, emekleriniz ve tutumlarınız konusunda daha objektif hareket etmelisiniz. Hayatı kolaylaştırmak adına yaptıklarınızın sonuçlarına daha gerçekçi bir gözle bakmayı öğreniyorsunuz. Bu da size ilişkileriniz ve ortaklı işlerdeki pozisyonlarınız hakkında kesin bilgiler verecektir. Başlangıç ve bitişler yaşayabilirsiniz. Dolunay’ın Neptün ile karşı karşıya duruşu sizi bu süreçte fazla hassaslaştırabilir. Bu da olayları doğru değerlendirip kararlaştırmanıza engel olacağı için kendinizi melankolinin ve kurban psikolojisinin etkisinden çıkarmamalısınız. Tüm detaylarınıza kadar aydınlanıyorsunuz, yapmanız gereken tek şey ışığa doğru bakmak olacaktır.

Burcunuzdaki Merkür’ün önce Jüpiter ile sonrasında da yönetici gezegeniniz Neptün ile kavuşumu, kendi gerçekliğiniz ve hayalleriniz konusunda önemli farkındalıklar yaşamanızı sağlayabilir. Maddi ve manevi açıdan kazançlı çıkacağınız bir dönemdesiniz. Gerçekçi düşünmeli, hayat amacınızı da yine gerçekler üzerinize kurmalısınız. Bu sayede özlediğiniz ve hayalini kurduğunuz her şeyi, hayatınızda somut bir yere koymak kolaylaşacaktır.

Güneş’in Koç burcuna geçmesiyle içinizin kıpır kıpır olduğunu hissedebilirsiniz. Maddi ve manevi kazanımlarınız olacaktır. Bunun için gerekli motivasyonu sağlıyorsunuz. Bu süre zarfında kendinize karşı daha iyimser yaklaşabilir, sorunlarınızı çözüme kavuşturmak için planlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Gizli düşmanlarınızın ortaya çıkması ve bunlarla ilgili aksiyonların gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Dürtüsel hareket etmek isteyebilirsiniz. Merkür’ün de Koç burcuna geçecek olması, söylemek istediklerinizi içinizde tutmanızı zorlaştıracağı için haklıyken haksız duruma düşmemeye gayret göstermelisiniz.

Motivasyon Sözü: “Güneşin sana ulaşmasını istiyorsan gölgeden çık.”

Mart 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 53' 42" R
Ay
Başak
22° 32' 58"
Merkür
Koç
17° 01' 56"
Venüs
Koç
18° 55' 50"
Mars
Balık
22° 09' 33"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 32"
Satürn
Balık
15° 39' 49"
Uranüs
Boğa
21° 47' 49"
Neptün
Balık
28° 35' 48"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
20° 05' 47"
Lilith
Başak
22° 15' 06"
True Node
Koç
15° 38' 03"
Son Güncelleme : 20/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>