Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ayın ilk iki haftası Merkür ilişkilerinizde bazı sorunlara sebep olabilir ve geçmişte kalmış tartışmalar tekrar gün yüzüne çıkabilir. Sinirli bir şekilde cevap vermemeye çalışın ve barışçıl olmaya gayret edin. Sonrasında daha temkinli davranıyorsunuz. Profesyonel yaşamınız daha baskın çıkıyor. Ekim 2021 Mottosu

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2021

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar; yönünüzü bulacağınız bir Ekim ayına başlıyorsunuz. 6 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek yeniay ile artık korkularınızı yolumuzdan çekecek gücü hissedebilirsiniz. Hayatınızdaki sis perdelerini büyük ölçüde kaldırmayı, sınırların ve dengelerin de hayatta var olması gerektiğini anlayacaksınız. Plüton'un da 6 Ekim’de Oğlak burcunda ileri hareketine başlamasıyla, sizi bu noktada sıkıştırıyor gibi hissetseniz de ne kadar güçlü olduğunuzu önce kendinize sonra da çevrenize ispatlayabilirsiniz. Tecrübeleriniz size farklı bir olgunluk katıyor.

7 Ekim’de Venüs Yay burcuna geçiyor ve toplum önünde sevilen kimliğinizle ön plana çıkıyorsunuz. Düşüncelerini sizinle paylaşmak isteyen insanlarla bir araya gelebilir, hem kendinize hem de karşınızdakilere katkı sağlayacak imkanlar ve ilişkiler kurabilirsiniz.

8 Ekim’de Güneş ve Mars Terazi burcunda bir araya geliyor. Üzerinizde korku ve baskı hissettiren ortamlardan uzaklaşmak yerine burada adaleti sağlayacak bir tutum sergileyebilirsiniz. 9 Ekim’de Geri hareketteki Merkür'ün de burada Güneş ile kavuşumu size geçmişten bazı hatırlatmalar yapabilir. Hepsini bir araya getirdiğinizde zihnen yorgun hissedebilirsiniz. Ama burada krizin içinde bazı fırsatlar olduğunu görmeniz gerekebilir. Bunun için de biraz yavaş ve makul hareket etmenizde fayda var.

11 Ekim’de Satürn Kova burcunda ileri hareketine başladığında, omzunuzda ki yükleri hafifletecek yöntemler geliştirebilirsiniz. İçiniz iyileştikçe bunu dışınızda da hissedeceğiniz için, öğrenmeniz ve düzenlemeniz gereken konulara karşı daha ılımlı yaklaşmanızda fayda var. Jüpiter de aynı yerde, 19 Ekim’de ileri hareketine döneceği için, eğer bakmayı bilirseniz bunun için çok güzel fırsatlar olduğunu görebilirsiniz. Gizli konular, gizli insanlarla olan sınavlarınızda bugüne kadarki tecrübelerinizden faydalanmalısınız.

18 Ekim’de ileri hareketine başlayarak size destek olacak bir diğer gezegen de, Terazi burcundaki Merkür. Kazançlarınız, bunlarla kendiniz için neler yaptığınız konusuna daha çok eğilebilirsiniz. Kendinizi elinizdeki imkanları ve meziyetleri kullanarak daha iyi ifade edebilirsiniz.

20 Ekim'de Koç burcunda gerçekleşecek dolunay ile, kuracağınız ilişkiler ve yapacağınız bazı girişimlerle kendinize yeni bir kazanç kaynağı oluşturabilirsiniz. Planladığınız her şeye son şeklini veriyorsunuz. Değer kavramınızda öncelikleriniz değişebilir.

23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçtiğinde, yaşam felsefenizi yansıtmakta başarılı olacağınız bir dönem başlıyor. Güven esaslı bağlantılar kurmak, haberleşme ve medya alanını kullanarak gizli kalan ya da bir sebepten üzerinde durulmayan konulara dikkat çekebilirsiniz. Mars'ın 30 Ekim’de Akrep burcuna gelecek olmasın, hislerinizden güç alarak çalışmalara yön ve ağırlık vermenizi sağlayabilir.

Motivasyon Sözü: "İnsanı farklı yapan affettikleri, güçlü yapan sabrettikleri, kendisi yapan ise vazgeçtikleridir."

 

 

Ekim 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 36' 35"
Ay
Kova
26° 31' 53"
Merkür
Koç
17° 55' 23"
Venüs
Boğa
03° 46' 20"
Mars
Koç
01° 27' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 59"
Satürn
Balık
16° 46' 16"
Uranüs
Boğa
22° 28' 34"
Neptün
Balık
28° 58' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 07"
Lilith
Başak
23° 35' 15"
True Node
Koç
15° 21' 06"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>