Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Venus retrosu özellikle arkadaşlarınız karşısında sizi daha mesafeli ve soğuk kılabilir. Belki de biraz içinize dönmeye ve ilişkileriniz üzerine düşünmeye ihtiyacınız var. Ayın 29'undan itibaren çevrenizdekilere yeniden güvenmeye başlıyorsunuz. Partnerinizle yaptığınız planlar sizi heyecanlandırıyor.  Ocak 2022 Mottosu

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2022

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 2 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek yeniay ile sosyal çevrenizle ilgili birtakım kararları uygulamaya koyabilirsiniz. Daha profesyonel, ciddi ve hedef odaklı insanlarla bir arada bulunmak isteyebilir, kendinize de bu yönde hedefler koyabilirsiniz. Gerçekçi hedefler ve bağlantılar kurabilirsiniz. Buradan sadece manevi anlamda değil maddi anlamda da kazanç elde etmek isteyebilirsiniz. Bunu yapmak, arkadaşlarınız arasında bir seçime gitmek ilk etapta kolay olmayabilir. İnsanlara karşı fazlaca eleştirel olmamaya ve kalp kırmamaya dikkat ettiğinizde, gerekli ve faydalı ilişkiler kurmanız kolaylaşacaktır. Geleceğinizi emin olduğunuz fikirler üzerinde kurmaya başlıyorsunuz.

Merkür’ün Kova burcuna geçmesi, içinizde tuttuklarınızı dışa vurma isteği verebilir. Beklenmedik konuşmalar beklenmedik etkiler bırakacağı için doğruyu yanlışı net bir şekilde ayırmalısınız. Yalnız kalmak, ne konuşacağınıza ve nasıl konuşacağınıza karar vermek önemli olacaktır. Yeni ve farklı bir yaşam felsefesi belirlemek olayları kendi içinizde değerlendirme yöntemlerinizi değiştirmek hayatınıza yansıyacaktır. Düşüncelerinizin gücünü hafife almayın ve güzel güçler üzerine yoğunlaşın. 20 Ocak’ta Güneş’in de Kova burcuna geçmesi, buradaki gündemi daha sıcak ve hareketli hale getirebilir. Her şeyi net bir şekilde görecek olmanız, işinizi kolaylaştıracaktır. Olayları ve insanları tüm açıklığıyla değerlendirdikten sonra aksiyon olmak sizi kazançlı çıkarabilir.

18 Ocak’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte aşk hayatınızla ilgili önemli kararlara imza atıyorsunuz. Hayatınıza birini dahil etmek, sosyal ortamlarda yer almak ve hayatın mutlu yanlarına odaklanmak öncelikli tercihleriniz haline gelebilir. Gökyüzü tarafından olumlu bir şekilde desteklendiğiniz bu dolunay ile karşılaştığınız insanlar ve girdiğiniz ortamlar, size sadece manevi hazzın dışında yeteneklerinizi ortaya koyacağınız imkanlar da tanıyabilir. Artık bunu istediğinize dair net bir karar verdiniz, şimdi kararınızın arkasında durma zamanındasınız.

Uranüs’ün Boğa burcundaki ileri hareketi, ay düğümlerinin Boğa-Akrep hattındaki seyri yakın çevreniz ve bazı görüşlerinizle ilgili radikal kararları beraberinde getirecektir. Uygulamaya koymakta zorlandığınız ya da buna direndiğiniz konulardaki düşünceleriniz ani ve hızlı bir şekilde hayata geçebilir. Ticari girişimlere oldukça açıksınız, bunu yetenekleriniz ve girdiğiniz çevreler ölçüsünde değerlendirmenizde fayda var. Bazı sorunları olduğu gibi bırakmak yerine onları çözüme kavuşturmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıracak ve yeni bir konfor alanı kuracağınız çözümlere, eğitimlere vebirliklerine açık olmalısınız. Pencerenizi daraltmak yerine genişletmeyi, daha doğrusu yönünüzü değiştirmeyi düşünmelisiniz.

Mars 24 Ocak’ta Oğlak burcuna geçtiğinde, sosyal çevrenizde hareketlilikler baş gösterebilir. Gönüllü çalışmalar yerini kazanç elde edeceğiniz girişimlere bırakabilir, bazı kuralları değiştirebilirsiniz. Sosyal olarak oldukça aktif olabilir, davetlere katılabilirsiniz. Farklı insanlarla bir arada olmak, aklınızdaolanakları oluşturabilir. Özellikle dijital mecralarla ilgili fikirlerinizi uygulamaya geçirmek için oldukça ideal bir zamandasınız. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli husus, arkadaş çevrenizde bir güç savaşına girmemek olacaktır. Hırslarınızı ve dürtülerinizi yapıcı bir şekilde kullanmalısınız.

Motivasyon Sözü: “Bir noktadan sonra vazgeçmek olanaksızdır. Erişilmesi gereken nokta da orasıdır.”

Ocak 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 14' 50" R
Ay
Yay
12° 06' 34"
Merkür
Koç
16° 04' 19"
Venüs
Koç
26° 58' 11"
Mars
Balık
27° 12' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 46"
Satürn
Balık
16° 16' 53"
Uranüs
Boğa
22° 09' 40"
Neptün
Balık
28° 48' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 23"
Lilith
Başak
22° 58' 30"
True Node
Koç
15° 30' 19"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>