Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ay başından itibaren Mars, Venüs, Neptün ve Plüton aşk hayatınızda harika dönüşümlere ön ayak oluyor. Bir hayalinizin gerçek olduğunu fark ediyorsunuz. Ayın 11'i civarı hazlarınızın peşinden gidiyorsunuz. Size verilen sözler tutuluyor ve karşınızdaki insana güveniyorsunuz. Sevgi dolu sıcacık bir yılbaşı geçirmeye hazır olun! Aralık 2021 Mottosu

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2021

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, şansın ve rahatlamanın ne olduğunu en iyi şekilde hissetmeniz ve artık güzel yeniliklere sahip olmanız için son düzlüğe giriyorsunuz. Burcunuzdaki Neptün’ün ileri hareketi bu ayın ilk önemli hadisesi! Çünkü yol boyu uyanık olmak, tüm manzaraları görmenizi sağlayacaktır. Görecekleriniz kazanımlarınızı da etkiliyor.

Yılın son güneş tutulması 4 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşiyor ve artık kaygılarınızın ömrü bitiyor. Şimdiye kadar sizi korkutan ve bir şeyler yapmaktan alıkoyan her şeyin miadının dolduğunu görebilirsiniz. 13 Aralık’ta Mars’ın da Yay burcuna geçmesi gündemi yoğunlaştırıyor. Sürekli ve çok yönlü çalışmanızı gerektirecek bir plan yapabilir ya da kendinizi bir anda böyle bir ortamın içinde bulabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir, aynı anda birden çok işle ilgilenebilir, hepsinde kendinizi göstermeniz gerekebilir. Oldukça geniş bir alana yayılabilirsiniz. Bu durum sizi asıl amacınızdan uzaklaştırmadığı müddetçe, yaşananlar sadece yeni birer tecrübe olacaktır. Aklınızdan bu cümleyi çıkarmadan ilerlemelisiniz.

19 Aralık’ta İkizler burcunda bir dolunay gerçekleşiyor ve gündeminizi ailenize, evinize doğru çeviriyorsunuz. Sadece aile üyelerinizi değil, yaşam alanlarınız ve sahip olduğunuz bazı değerleri de etkileyecek kararlar alabilirsiniz. Bir değişiklik yapmak, yeni bir düzene-ortama hizmet etmek isteyebilirsiniz. Ne kadar çok seçenekle ilgilenirseniz kafanız o kadar karışacaktır. Bu seçenekleri en faydalı olacak şekilde aza indirmeyi planlamalısınız. Önceki planlarınız ya da ailenizle olan paylaşımlarınızı sıkça düşünebilirsiniz.

Venüs’ün geri hareketine Plüton’un da eşlik etmesi, sosyal ortamlarda ses getirme isteği uyandırabilir. Yeni kararlar almak için önceki arkadaşlıklarınız ve işbirlikleriniz üzerinde düşünebilir, buradaki son durumu değerlendirmek isteyebilirsiniz. Önemli olanın bu konuda hızlı olmamanız gerektiğini anlamak ve buna göre hareket etmektir. Kendinize ve çevrenize karşı tutumunuz psikolojik olarak işleri kolaylaştırmıyorsa daha fazla zorlaştırmamalıdır. 2022 Ocak ayı sonuna kadar devam edecek bu retro sürecinde bu sizin altın kuralınız olabilir.

2022 yılında kendinizi daha şanslı ve mutlu hissedeceğiniz en önemli hadise, 29 Aralık’ta Jüpiter’in burcunuza geri dönmesiyle gerçekleşiyor. Hayatınızı, kendinizi, hatta gardrobunuzu iyicil şekilde etkileyen Jüpiter altın tepsisini hazırlıyor. Sonuç almaya başlamak, bir şeyleri yaparken daha istekli olmak ne demek anlamaya başlayacaksınız. Kariyer başarınızın meyvelerini, bu yıl yeni tanışabileceğiniz ve sosyalleşeceğiniz insanlarda bulacaksınız. Dolayısıyla, size sunulan ve size bir şeyler katmak için gelen insanlara karşı olan tutumunuz burada oldukça belirleyici olacaktır. Bugüne kadar yaşadığınız her şeyin bir fragman olduğunu hatırlayın ve kendinizi asıl sahneniz için hazırlayın.

Motivasyon Sözü: “Sınırları keşfetmenin tek yolu, onları aşıp imkansızı denemektir.”

Aralık 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 23' 48" R
Ay
Başak
04° 26' 17"
Merkür
Koç
17° 45' 02"
Venüs
Koç
17° 02' 16"
Mars
Balık
20° 58' 13"
Jüpiter
Boğa
21° 20' 29"
Satürn
Balık
15° 30' 44"
Uranüs
Boğa
21° 42' 46"
Neptün
Balık
28° 32' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 32"
Chiron
Koç
20° 00' 24"
Lilith
Başak
22° 04' 53"
True Node
Koç
15° 36' 03"
Son Güncelleme : 19/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>