Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ayın 4'ünden itibaren Akrep burcundaki Yeniay'ın etkisiyle aşk beklenmedik bir şekilde kapınızı çalabilir. Ayın 5'inden itibaren arkadaşlık ilişkilerinizi etkisi altına alacak Venüs bağlarınızı güçlendiriyor. Beraberliğinizde bir yatırım ve ortak proje sizi birbirinize daha da yakınlaştırıyor. Bekarsanız, kendinize güvenin. Geleceğiniz yeni bir tanışıkla aydınlanabilir.   Kasım 2021 Mottosu

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2021

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, gizlendiniz ve artık sahneye çıkıyorsunuz. Kasım ayı sizin kendinizi ifade etmeniz ve isteklerinize erişmeniz için büyük desteklerle başlıyor. Su grubu mensubu Akrep burcunda 5 Kasım’da gerçekleşecek yeniay ile şanslı etkiler altında olduğunuzu hissedebilirsiniz. İnandığınız değerlere farklı bir yönden bakmayı deniyorsunuz. Bırakmanın zor olduğu şeylerden nasıl kolaylıkla sıyrıldığınızı, hayatınızın yeni bir yöne evirildiğini göreceksiniz. İlk cümlede bahsi geçen sahne, tam olarak burada kendini belli ediyor. Her zamanki arkadaş çevrenizden farklı insanlarla tanışabilir, ilgi alanlarınızı bir eğitim ve çalışma imkanına dönüştürebilirsiniz.

Merkür’ün de Akrep burcuna geçmesiyle, kendinizi buraya daha iyi adapte etmenizi sağlayacaktır. Sosyal ağlar, burada size çok yardımcı olabilir. Yeni kararların peşinden gitmek için gereken gücü Mars size veriyor. Kabul edin ve yola koyulun. Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi, ilişkileri yeniden gözden geçirmeniz gerektiğini ortaya koyabilir. Hayatınızdan ve kalbinizden çalan her şeyden, herkesten uzaklaşmanızın önemini anlayabilirsiniz. Burcunuzdaki Neptün’ün üçgen açısı da eklenince, Venüs Kasım ayınızı parasal ve duygusal açıdan oldukça ısıtacaktır. Eleştiri, aşırı kıskançlık ve kendi içinizdeki bazı hayal kırıklıklarını geri planda tutarsanız beklediğiniz iyileşmeler sizi bulabilir.

12 Kasım’da Ayın burcunuzda yer alması, 15 Kasım’da da Koç burcuna geçmesi size hızlı ve yorucu bir etki bırakabilir. Kendinizi bir şeyler yapmak için isteksiz hissedebilirsiniz. Düşünceli ve dalgın oluşunuz motivasyonunuzu düşürmemeli. Eğer isterseniz, kendiniz için bir şeyler yapmak için ayağa kalktığınızda hayatın sizi alkışladığını duyabilirsiniz. Günlük hayatınızın, kazançlarınızın akışını zorlaştırmamalısınız.

19 Kasım’da Boğa burcundaki ay tutulması ticari anlamdaki durumunuz ve burada yapmanız gerekenleri size hatırlatıyor. Bir şeyler yaptıysanız, bunun nasıl şekillendiğini net bir şekilde göreceksiniz. Kararlarınızı sorgularken aynı zamanda birlikte yol aldığınız kişileri de değerlendirebilirsiniz. Aklınızdan geçenleri hayatınıza dahil ederken sağlam, akılcı ve konforlu planlar yapmanız gerekebilir. Emin olmak hem işlerinizi hem de ilişkilerinizi daha iyi bir noktaya taşıyacaktır.

Güneş’in ve Merkür’ün 22 Kasım itibariyle Yay burcuna geçmesi, kariyerinizle ilgili önemli haberleri beraberinde getirebilir. Yaptıklarınızın karşılığını alabilir, statünüzü sağlamlaştırabilirsiniz. İyimser haliniz, enerjiniz diğer insanlara da motivasyon kaynağı olacaktır. Her en olursa olsun kendinizi yeniden keşfettiğiniz bir ay içindesiniz. Çok köklü değişim kararları alıyorsunuz ama bunu alırken ilginç bir şekilde korkmuyorsunuz. Bu cesaret sizi bambaşka noktalara taşıyacak. Bu ay önemli bir nedeniniz olacak diyebiliriz.

Motivasyon Sözü: “Nedenler yeterince güçlü olduğu zaman, nasılı her zaman bulabilirsiniz.”

 

 

Kasım 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 00" R
Ay
Oğlak
06° 42' 43"
Merkür
Koç
16° 26' 42"
Venüs
Koç
29° 17' 51"
Mars
Balık
28° 39' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 07"
Satürn
Balık
16° 27' 10"
Uranüs
Boğa
22° 16' 06"
Neptün
Balık
28° 51' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 50"
Lilith
Başak
23° 11' 04"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>