Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Mars ve Jüpiter hırslı ve kendinizden emin bir şekilde ilerlemenizi sağlıyor. Yavaş yavaş çabalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz. Bu da motivasyonunuzu artırıyor ve yakın zamanda yeni bir ilgi alanı keşfedebilirsiniz. Ayın 18'ine doğru finansal konularda elde edeceğiniz bir kazanç başarı hissinizi ikiye katlayacak. Şubat 2022 Mottosu

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2022

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, içten gelen bir gücün dışarıya neler yansıtacağını deneyimleyeceksiniz. Kova burcundaki yeniay ile, sizi durduran ve mağdur gibi hissettiren herkese ve her şeye bir son veriyorsunuz. Yakın çevrenizle ilgili bazı sürprizler ya da bilinmeyen konular ortaya çıkabilir. Güneş ve Satürn’ün de Kova burcundaki kavuşumu, bu konularla ilgili tutumlarınızı yeniden belirlemenizi isteyebilir. Kendinize, olaylara ve insanlara eskisi gibi yaklaşmaktan vazgeçmelisiniz. İş hayatınızda artık saçma ve tuhaf ilişkilere tahammülünüz yok. Şu an bildiklerinizi konuşmak yerine aksine sabırlı olup görmemezlikten gelmeyi seçmelisiniz. Olayları gereğinden fazla abartmayın. Geri planda durmayı ve insanlarında sorumluluklarını üzerlerine almayı tercih edebilirsiniz.

Merkür’ün Oğlak burcunda ileri hareketine geçmesi ve burcunuzda ilerleyen Ay ile destekleyici üçgen açısı, hafta ortası itibariyle üzerinizdeki yükü hafifletiyor. Hemhayatınızla hem de aşk hayatınızla yüz güldüren gelişmeler yaşanabilir. Araç ya da yatırım yapacağınız başka konularla ilgilenebilirsiniz. Duygularınızın ve fikirlerinizinbirliğini doğru kurarsanız, hayatınızda yalnızca olması gerekenler yer alacaktır. Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle birlikte içinizdekileri dışa vurmak isteyebilirsiniz. Bu durumun sizin hayatınıza olan etkisini düşünerek hareket etmenizde fayda var. Kendinize yeni bir yön çizmek istiyorsanız, düşüncelerinizi herkesin faydasına olacak işlere aktarabilirsiniz. Yardım projelerine dahil olmak ya da bu konuya öncülük etmek iyi bir tercih olacaktır.

Aslan burcundaki dolunayhayatınızı ve gelirlerinizi etkileyecek önemli kararlar aldırabilir. İş temponuz yoğunlaşacağı gibi farklı bir alanda hizmet etmeye de devam edebilirsiniz. Emeklerinizin karşılığında artık hizmet alan olmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Bu düşüncenin olumsuz etkisinde kalmak, çalışma ortamınızda bazı gerilimler yaşamanıza neden olabilir. Çocuklarınız, evcil hayvanlarınız ya da kendinizle ilgili bazı sağlık sorunlarıyla uğraşmanız gerekebilir. Strese değil, iyi düşüncelere ağırlık vermek size istediğiniz iyi sonuçları getirecektir. Harcamalarınız konusunda dikkatli olmalısınız.

Şubat ayının sizin için en önemli günü 18 Şubat olacaktır. Güneş’in Balık burcuna, Ay’ın ise Başak burcuna geçmesiyle birlikte hayatın size yapacağı sürprizlere açık bir döneme giriyorsunuz. Hem kendiniz hem de ilişkileriniz için devranın döndüğünü hissedebilirsiniz. Dış görünüşünüze, yaşantınıza ve hayatınızdaki insanlara sağladığınız katkıların karşılıklarını bulabilirsiniz. Kendinizi daha canlı ve mutlu hissedebilir, sevdiklerinize daha çok zaman ayırabilir, sizi atalete düşüren konularda kabuğunuzu kırabilirsiniz. Yeniliklere hazır olduğunuzu düşünün zira düşüncelerinizin ve hislerinizin hayatınıza sirayet edeceği önemli bir yola giriyorsunuz.

20 Şubat itibariyle Mars Neptün Üçgeni, Jüpiter Uranüs üçgeninin kesinleşmesi ruhsal gelişiminiz konusunda sizi oldukça destekliyor. Hafifleyeceğiniz, ne yönde olmanız gerektiğini göreceğiniz sürprizler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizden önemli destekler alabilir, size kazanç getirecek girişimlerinizi sonuçlandırabilir, önemli yatırımlara imza atabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “İyimserler bugünü zenginleştirir, geleceği güzelleştirir, olanaksıza meydan okur ve imkansızı başarır.”

Şubat 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 16' 27" R
Ay
Akrep
16° 35' 29" R
Merkür
Koç
15° 59' 37"
Venüs
Koç
24° 28' 13"
Mars
Balık
25° 38' 06"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 35"
Satürn
Balık
16° 05' 37"
Uranüs
Boğa
22° 02' 49"
Neptün
Balık
28° 44' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 24"
Lilith
Başak
22° 44' 60"
True Node
Koç
15° 36' 23"
Son Güncelleme : 25/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>