Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hissettiğiniz yorgunluğa rağmen işiniz ya da karşınıza çıkan bir fırsat sayesinde kendinizi geliştirebilirsiniz. Bu vesileyle kendinizi hak ettiğiniz bir şekilde ödüllendirmeyi de düşünebilirsiniz. Ayın 15\'inden itibaren Mars enerjinizi ikiye katlayacak. Ayrıca verimlilik ve yaratıcılık eylemlerinize eşlik edecek. Nisan 2022 Mottosu

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2022

Balık Burcu

1 Nisan’daki Koç yeniayıyla birlikte maddi kaynaklar elde etme ve yaşantınıza yeni değerler katma konusunda adımlar atabilirsiniz. Yeniteklifleri, proje ve ortaklıklar kurabilirsiniz. Hepsinin temelinde, kendi istediğiniz ve hayal ettiğiniz işler yatıyor olacaktır. Ne istediğinizden emin olarak kararlı bir duruş sergilemenin önemli olduğunu anlayabilirsiniz. Güneş Merkür ve Chiron’un bir arada oluşu, size birtakım fırsatları getirirken birtakım korkuları da gün yüzüne çıkarabilir. Hangisine odaklanacağınızı siz seçeceksiniz, ne yaşamak istiyorsanız ona doğru yönelmek üzerine düşünün. Bu size doğru kararı vermek için gerekli motivasyonu sağlayacaktır. Kendinize yeniden ve yeni değerler katıyorsunuz.

Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi ticari ilişkilerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş kurma aşamasında güven testi önceliğiniz olabilir. Bunun yanısıra güçlü bağlantılar kurmak isteyecek yapacak seyahatlerinizi de buna göre düzenleyebilirsiniz. Eğitim ve işle ilgili girişimlerinizi daha etkili bir şekilde ilerletebilir, verimli ve kalıcı kazançlar elde edebilirsiniz.

Jüpiter ve yönetici gezegeniniz Neptün’ün burcunuzdaki kavuşumuyla kendi hayatınızla ilgili önemli bir döneme giriyorsunuz. Kimliğiniz ve duruşunuz, hayata bakış açınız ve hedefleriniz üzerinde düşünme aşamasını geride bıraktınız. Zira artık düşündüklerinizi uygulama zamanındasınız. Bunun için gereken motivasyonu da fırsatları da bulabileceksiniz. Mars’ın da burcunuza geçmesiyle birlikte artık kendinizle ilgilenme ve yeni denizlere açılmak için önünüzde hiçbir engel kalmadı. Bakış açınız değişirse hayatınızın da değişeceğini unutmayın. Kendinizi çok yorgun ve umutsuz hissedebilirsiniz. Bu duruma karşı daha dikkatli davranmayı seçin.

16 Nisan Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay ile alacak-verecek ve vergilerle ilgili işlemleriniz son şeklini alıyor. Bugüne kadar yaptığınız fedakarlıklar ve ekonomik planlarınız sonuç vermeye başlayabilir. Bu sonuçları bir araya getirerek bundan sonraki süreçte neyi nasıl yönetmenizle ilgili net kararlar almalı ve artık ona göre hayatınızı devam ettirmelisiniz. 30 Nisan boğa burcundaki güneş tutulması ile hayatınızdaki bazı karanlıkları aydınlatmaya doğru ilerleyeceksiniz. Yeni bir sosyal medya kurulumu ya da yeni bir iletişim alanı söz konusu olabilir. Yurtdışı için oturma izni ya da eş ya da partnerle alakalıdeğişikliği yüzünden zorunlu taşınma gibi birtakım sorumluluklar söz konusu olabilir. Bu kendinizi güvensiz ve zayıf hissettirebilir. Bu duyguyu yönetebilmeniz için ihtiyacınız olan tek şey bilgi edinmek olacak. Yani bu ay daha fazla eğitim, dil öğrenme, kendinizi geliştirmenize yardımcı olacak ticari konulara yönelin. Bu yönde ilerlerseniz kendi eksikliklerinizi doldurup daha güvende bir duygu ile ilerleyeceksiniz. Kimseye ihtiyacınız olmadığını fark edince çok daha mutlu biri olacaksınız.

Motivasyon Sözü: “Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.”

Nisan 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 25' 15"
Ay
Akrep
27° 39' 01"
Merkür
Koç
26° 33' 47"
Venüs
Balık
21° 55' 53"
Mars
Balık
05° 10' 24"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 00"
Satürn
Balık
13° 19' 53"
Uranüs
Boğa
20° 40' 26"
Neptün
Balık
27° 49' 07"
Plüton
Kova
01° 49' 48"
Chiron
Koç
18° 48' 32"
Lilith
Başak
19° 49' 32"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>