Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ay başında size yöneltilen eleştiriler ve imalı laflar karşısında ne kadar sağlam duruşlu biri olduğunuzu ortaya koyuyorsanız. Oldukça kararlısınız ve sağlam iradeniz bazen sert bir öfkeye bile dönüşebiliyor. Daha sonrasında ayın beşinden itibaren Mars ve Merkür'ün etkisiyle düşüncelerinizi eyleme dökerek verimli bir çalışma ortaya koyuyorsunuz. Temmuz 2022 Mottosu

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Temmuz 2022

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Boğa burcunda hareket etmeye başlayacak olan Mars size gücünüzü ve yeteneklerinizi hatırlatıyor. Huzursuz olduğunuz insanlardan uzaklaşabilir, durağan hayatınızın gidişatını değiştirebilirsiniz. Kabuğunuzu kırmanızı gerektiren gelişmeler yaşayabilir, öğreneceklerinizi bu yönde kullanabilirsiniz. Kalıcı ve olumlu etkiler altındasınız. Parasal konularda da oldukça şanslı ve verimli günler görebilirsiniz. Paraya dönüştüreceğiniz fikirler, sosyal medya çalışmaları veseyahatleri sıkça gündeme gelebilir. Değerinizi katlıyorsunuz. Ay Neptün üçgeni, büyük resmin arkasına sakladıklarınızı görmenizi sağlayacaktır. Hayal edin ve çalışın.

Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle aşk hayatınızla önemli hareketlenmeler yaşanabilir. Duygusal olarak çekim hissedeceğiniz insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Sosyal mecralar ya da ailenizle katılacağınız etkinliklerde gözler üzerinizde olabilir, sözlerinizle çevrenizi etki altında bırakabilirsiniz. Duygusallığın etkisiyle kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olmalısınız. Güvenli ilişkiler ve bağlar kurmanın önemini anlıyorsunuz. Bu da kendinizi mutlu etme çabalarınıza yön verecektir. Çocuk sahibi olmakla ilgili fikirleriniz ve beklentileriniz yeniden gündeme gelebilir.

Oğlak dolunayı ile birlikte arkadaş ortamınızda bazı önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Hayatınızda yer alacak insanlara yeniden karar verebilirsiniz. Güvendiğiniz insanlarla güvenilir işler yapmak isteyebilirsiniz. Az ve öz insan kuralını hayatınıza uyarlıyorsunuz. Maddi getiri elde edeceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Zamanınızı, bilginizi ve kurduğunuz bağlantılarınızı faydalı işlere harcamak adına görüşmeler yapabilirsiniz. Sosyal mecralardan uzak durmak, hesaplarınızda düzenlemeler ve temizlik yapmak gerekebilir.

Güneş Merkür’ün Yengeç burcundaki kavuşumuyla yeteneklerinizi ortaya çıkarıyorsunuz. Sizinle aynı durumda olan kişilerle bir araya gelebilir, herkesin kendini yetiştireceği bir platform oluşturabilirsiniz. Seçimlerinizi duygusal bir başlangıçla yapsanız da temel noktanız, hayalleriniz için çalışmanız gerektiğini fark ediyorsunuz. Yeni aşklara yelken açabilirsiniz. Duygularınızı paylaşmak size olanaklar tanıyor.

Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesiyle duygusal dünyanız için sevindirici haberler alabilirsiniz. İlişkiler konusunda sürprizlere, yeni adımlara ve heyecanlı başlangıçlara hazırlıklı olun. Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz, daha iyi ifade edeceğiniz ve duygularınızı ortaya koyacağınız bir dönemdesiniz. Bu sadece duygusal konularda değil, sanatsal çalışmalarda da yüzünüzü güldürebilir. Kendinize zaman ayırmak, yeteneklerinizi fark etmek için güzel fırsatlar yakalayabilir bunları kazanca da çevirebilirsiniz. Tatil planları yapmaya başlayabilirsiniz.

Merkür ve Güneş’in Aslan burcundaki seyahati,hayatınızdaki yoğunluğu arttırabilir. Birçok yenialabilir, sorumluluklarınızı değiştirebilirsiniz. Yaptığınız işin fazlasıyla görüleceği bir döneme giriyorsunuz. Dolayısıyla tutumlarınız konusunda dikkatli olmanız sizin faydanıza olacaktır. İş sözleşmeleri ve anlaşmalar için harekete geçebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminizde söz sahibi ve lider ruhunuz gözlerden kaçmayacaktır.

Chiron’un Koç burcunda geri hareketi, sandığınızın aksine sizi depresyona sürüklemeyecek sorun olarak gördüğünüz konuların geri dönüşlerini getirecektir. Değer kavramınızı sorgulamayın. Sizin için değerli olan işler ve insanlar için verdiğiniz emeklerin, bu yöndeki girişimlerin ödüllerini alabilirsiniz. Eksik ve fazlalıkları görmek, motivasyonunuzu düşürmesin. Her biri, kendinizi ve çevrenizi daha iyi donatabilmeniz gerekli olacaktır.

Motivasyon Sözü: "Ağacın üzerine çıkmak istiyorsan hedefin yıldızlar olmalıdır."

Temmuz 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 46' 41" R
Ay
Akrep
10° 18' 30" R
Merkür
Koç
16° 01' 39"
Venüs
Koç
23° 50' 31"
Mars
Balık
25° 14' 28"
Jüpiter
Boğa
22° 36' 31"
Satürn
Balık
16° 02' 45"
Uranüs
Boğa
22° 01' 06"
Neptün
Balık
28° 43' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 16"
Chiron
Koç
20° 19' 38"
Lilith
Başak
22° 41' 36"
True Node
Koç
15° 37' 28"
Son Güncelleme : 24/04/2024 14:36

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>