Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Aklınızda finansal kaygılar var. Hesaplarınızı yapmanıza rağmen idare edemediğinizi görünce şaşırıyor musunuz? Belki de imkanlarınızın ötesinde yaşıyorsunuz... İş yerinde, fikirlerinizi ifade etmek konusunda utangaçlık yaşamıyorsunuz. İş ararken sabırsızlığınız görüşmeler sırasında ortaya çıkabilir, kendinize gelin! Ekim 2022 Mottosu

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2022

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Merkür’ün Başak burcundaki geri hareketiyle ilişkiler konusunda rahat bir nefes alabilirsiniz. İfadeleriniz, duygularınız ve istekleriniz konusunda hem kendinizde hem de karşı taraftaki eksiklerin farkında olmanız sizi bir adım öne çıkarabilir. Bu durumun üzerinizdeki olumlu etkisini hayatınızdaki insanlara yansıtmanız, amacınızın mutlu ve verimli ilişkiler kurmak olduğunu kanıtlayacak şekildeki hareketleriniz işinizi kolaylaştırabilir. Yarım bıraktığınız, üzerinde düşündüğünüz ya da çalıştığınız ortaklıkları yeniden gündeme alabilirsiniz. Oğlak burcundaki Plüton da ileri hareketiyle sizi bu noktada destekleyecektir. Sosyal çevrenizle aranızdaki mesafeleri yeniden belirleyeceğiniz, daha görünür ve gerçek nedenlerle ilerleyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Güçlü bir profil çizmeniz ve bunun altını doldurmanızla ilgili engeller ortadan kalkıyor. Bu da, sizin bu yönde verdiğiniz çabanın bir sonucudur. Uzun vadeli planlar, maddi getiriler ve buna uygun insanlar hayatınızda daha çok yer edinebilir.

9 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte ekonomik açıdan kendinizi zorladığınız ya da sizi zora sokan durumları tespit edebilirsiniz. Bu noktada nelere dikkat etmeniz gerektiğini de daha net görebilirsiniz. Harcamalarınızı nasıl değerlendirmeniz gerektiği noktasında olumsuz tecrübelerle karşılaşmamak için, harekete geçmeden önce mevcut durumunuzu bilerek düşünmenizde fayda var. Sizin için anlam ifade etmeyen, etmeyecek olan konulara çabanızı ve paranızı harcamamalısınız.

Merkür’ün Terazi burcuna geçişi ile kendi kendinize kurduğunuz planların ve düşüncelerin gerçeği yansıtmadığını görebilirsiniz. Hayatınızdaki insanların size olan yaklaşımları ve destekleri psikolojik olarak rahatlamanıza yardımcı olabilir. Ekonomik açıdan ise, önceki çalışmalarınızın ve çabalarınızın karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Özellikle ekolarak yürüttüğünüz konularda yeni ve daha geçerli bağlantılar kurmanız mümkün olabilir. Sizin ya da ailenizden birinin sağlık durumu, estetik ve operasyonlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Bunlarla ilgili nihai kararı birlikte verebilirsiniz. Fiziksel ve mental olarak yenilenmekten korkmayın.

15-16 Ekim tarihlerinde Mars’ Neptün Karesinin kesinleşmesi aileniz ve sizin aranızdaki problemleri ortaya çıkarabilir. Düşündüğünüz gibi ilerlemeyen durumlar karşısında sözlerinize ve tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Ne istediğinizden yeteri kadar emin değilseniz ya da gerçeği yansıtmayan durumlar sözkonusu ise karar vermekte acele etmeyin. Kimden destek aldığınız ya da kime destek verdiğiniz konusunda daha özenli olmanızda fayda var.

Güneş ve Venüs’ün Terazi burcundaki kavuşumuyla miras ve alacaklarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Haklılığınızın ortaya çıkacağı bir süreç olabilir. Bu da ekonomik olarak kendinizi daha hazır hissetmenizi sağlayacaktır. Psikolojik olarak ise üzerinizden bir yük kalktığını hissedebilirsiniz. Kendinizden ve sorumluluklarınızdan şüphe duymadığınızda işlerin yoluna girdiğini görüyorsunuz.

Satürn’ün Kova burcundaki geri hareketini sonlandırmasıyla içsel olarak sizi sıkıştıran konularda yeni kararlarınızı uygulamaya koyuyorsunuz. İnsanlara ve olaylara karşı tepkilerinizi değiştirmek, buradaki mesajı almaya çalışmak sizi mental olarak ayağa kaldırabilir. Korkularınızın ve emin olmadıklarınızın üzerine gitmek, sizi yanılsamalar yerine gerçeklerle buluşturabilir. Fedakarlık ve paylaşım hissinizi kontrol altına alıyorsunuz.

23 Ekim’de Güneş ve Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle sizin için mücadele ve kazanımla geçecek bir süreç başlıyor. Kendinizi yetiştirmeniz, buradan gelir edeceğiniz bir nokta yakalamanız gündeme gelebilir. Özellikle yurtdışı bağlantılı işler ve buradan tanıştığınız kişilerden destekler alabilirsiniz. Araştırma ve bilgi toplama beceriniz sizi ön plana çıkarabilir. Bu konuda bir eğitim almak, ekip çalışmalarına katılmak gibi durumlar sözkonusu olabilir. Hukuksal konularda yarım kalan işlemleriniz, başvurularınız ya da adınıza açılan bir dava var ise sonuçlandırmak için fırsat yakalayabilirsiniz. Talihiniz dönüyor.

25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması sizi acı çektiğiniz ve yorulduğunuz her şeyin müfakatlarıyla karşılayabilir. Hem ilişkilerde hem de sosyal hayatta yaşadıklarınızın olumsuz etkisinden sonra, artık daha aklı başında ve güvenilir kararlar almaya başlayabilirsiniz. Kendinize güvenin. Planlarınıza uzun vade ve istikrar eklediğiniz kadar hayatınıza dair konularda cömert olmamayı da eklemelisiniz. Merkür’ün de Akrep burcuna geçişi size bu konuda yol gösterebilir. Hayatı doğru bir noktadan sorgulamalı, bilinçaltınızın ya da geçmişin oyununa kapılmamalısınız. Yeni bir defter açmanın, bir yerden bir yere taşınmanın önemini fark ediyorsunuz. Yeni eğitimler ve uzak yerlerdeki kişilerle yapacağınız işbirlikleri motivasyonunuzu yükseltebilir.

Gerileyerek burcunuza dönen Jüpiter farkındalığınızı yeniden değerlendirmenizi isteyebilir. Hem bedenen hem de mental olarak kendinizi geri plana atmamayı, önemli olduğunuzu hatırlamayı seçmelisiniz. Bir şeyleri yapamamış ya da bir ilişki,için adımı atamamış olmamaya üzülmek yerine şimdi kaldığınız yerden devam etmenin fırsatlarına odaklanmalısınız. Beslenme ve kilo kontrolü konusunda yaşadığınız sorunlar varsa eski sisteminize dönmek için iyi bir dönem olabilir.

Mars’ın İkizler burcundaki geri hareketi ev ve yaşam alanlarınızla ilgili planlarınızı sekteye uğratabilir. Yüzeysel düşünmek yerine ihtiyaçlarınıza odaklanarak ilerlemelisiniz. Alım satım ve yüksek meblağlarda yapacağınız işlemlerde hızlı kararlar almaktan kaçınmalısınız. Yeni bir şeyler yapmak yerine ertelediğiniz ya da vakit bulamadığınız konulara ağırlık vermeniz, hem yaşam alanlarınız hem de ilişkileriniz açısından faydalı olacaktır.

Motivasyon Sözü: “İnsanların en büyük zayıflığı pes etmektir. Başarılı olmanın en kesin kuralı ise her zaman bir kez daha denemektir.”

Ekim 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 33' 05" R
Ay
Akrep
20° 07' 22" R
Merkür
Koç
15° 59' 02"
Venüs
Koç
24° 49' 17"
Mars
Balık
25° 51' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 32"
Satürn
Balık
16° 07' 13"
Uranüs
Boğa
22° 03' 46"
Neptün
Balık
28° 45' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 23"
Lilith
Başak
22° 46' 53"
True Node
Koç
15° 35' 41"
Son Güncelleme : 25/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>