Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ayın 10'undan itibaren Merkür iletişim ve finans konularında temkinli olmanızı öğütlese bile, burcunuzda gerçekleşecek Dolunay hayal gücünüze katkı sağlayacak. İlerlemenize yardımcı olması için buna güvenin, çünkü Mars sizi genel olarak yoruyor ve cesaret ve sabırdan yoksunsunuz. Eylül 2022 Mottosu

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2022

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Venüs’ün Başak burcuna geçişi hayatınızın bundan sonraki kısmına eşlik edecek olay ve insanları size getirebilir. Şanslı ve ilişkiler açısından verimli bir dönemdesiniz. İlişkilerinizin gidişatı konusunda yeni kararlar alabilirsiniz. Evlilik, nişan, yeni işbirliklerine oldukça açıksınız. Yoğun bir tempo içinde kendinizi bulabilirsiniz. Kendiniz ve hayatınız için emek harcadığınızı bilmek işinizi kolaylaştırabilir. Maddi kazanımlar noktasında beklentileriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Size her açıdan daha çok fayda sağlayacak işler için görüşme ve hazırlıklara başlayabilirsiniz. Dikkatleri üzerine çeken bir yanınızın olması yolunuzu açacaktır.

10 Eylül’de burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile hayatınıza birçok konuda kesin çizgiler dahil oluyor ve perdeler kalkıyor. Kendinizi daha iyi ifade edebilir, ne istediğinizden daha emin olabilirsiniz. Bazı yanılgılardan uyanmak ve artık gerçeklerle yüzleşmek hem bireysel alanda hem de ilişkiler düzeyinde daha sağlıklı adımlar atmanızı sağlayacaktır. Motivasyonunuz yüksek olabilir. Bunu olumlu yönde kullanmaya gayret göstermelisiniz. Bir süredir ertelediğiniz çalışmalar, görüşmeler ya da kendi fiziksel değişiminizle ilgili konuları gündeme getirebilirsiniz.

Merkür’ün Terazi burcunda geri hareketine geçmesiyle parasal konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Banka, kredi ve alacak verecek tahsili işlemleriyle ilgili planlar düşündüğünüz gibi olmayabilir. Kendinize bir b planı hazırlamanızda fayda var. Harcamalarınızda önceliklerinizi ihtiyaçlarınıza göre belirlemek, parasal durumunuzu daha iyi dengelemenizi sağlayabilir. Elinize geçen ödemeleri değerlendirmek için acele etmemelisiniz.

Kendinize koyduğunuz hedefleri sorgularken ya da üzerinde çalışırken önsezilerinizi dikkate almak isteyebilirsiniz. Burcunuzda gerileyen Neptün’ün Plüton ile kurduğu açı size geçmişteki hatalarınızı ya da yanılgılarınızı gösterebilir. Bunu en doğru şekilde kullanmak için sizi bu hataya düşüren ne olduğunu tespit etmek ve ona karşı koymak gerekecektir. 12-13-14 Eylül tarihleri bu noktada bocalayıcı ve dalgın geçebilir. Emin olduktan sonra hareket etmek, daha kesin ve etkili bir sonuç verecektir. Beklemede kalmanın ya da dikkatli olmanın bir vakit kaybı olmadığına ikna olmalısınız.

Venüs Uranüs üçgeninin etkisiyle yakın çevrenizden gelecek sürprizlerle hem duygusal hem de ticari anlamda fırsatlar elde edebilirsiniz. Kaçırdığınız konular,imkanlarını yeniden düşüneceğiniz durumlar doğabilir. Bu kez daha dikkatli ve titiz bir tutum sergilemek, hem kalıcı ortaklıklar kurmak hem de gelirinizi iyileştirmek için sizi destekleyebilir.

Güneşin Terazi burcuna geçmesiyle kendi kendinizin terapisti olacağınız bir sürece giriyorsunuz. Kendinizi ne kadar ihmal ettiğinizi görebilirsiniz. Bazı engelleri koyanın siz olduğunu fark etmek hayatınızı kolaylaştırabilir. Maddi ve manevi konuları değerlendirmek, riskler almak gündeme gelebilir. Durmak ve karar vermekle ilgili takıntılarınızı nasıl sonlandıracağınıza dair fırsatlar bulabilirsiniz. Yorulduğunuzu ya da engellendiğimizi düşündüğünüz noktalarda önünüz açılıyor. Bu ailenizden gelen bir maddi destekle de mümkün olabileceği gibi psikolojik destekle de mümkün olabilir. Ek gelir, yatırımlarınız konusunda yeni çalışmalar başlatabilirsiniz. Merkür’ün de burada Güneşle birlikte yol alması, özellikle daha önceki işlerin ya da gecikmeli banka, miras gibi işlemlerin geri dönüşünü getirebilir. Bazı şeyler bitirmek için hatırlanır, dolayısıyla hatırladığınız ya da önünüze gelen her konunun üzerinde fazlaca durmanıza gerek yok. Kendinize tamamlamak ve ilerlemek için izin verin.

Terazi burcunda 26 Eylül’de gerçekleşecek yeniay ile özgüveninizin karşılığını bulacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bundan en yüksek düzeyde faydalanmak için, sahip olduğunuz maddi ve manevi değerleri kullanmak konusunda çekinceli olmamalısınız. Bu çekincelerin kararsızlıktan doğduğunu fark ettiğinizde bir karara varmanız ve harekete geçmeniz daha kolay olabilir. Miras, alacak verecekle ilgili gündemleriniz varsa buradaki hakkınızı almak için bazı görüşmeler ya da başvurular yapabilirsiniz. Bu da hem aile içindeki eşitliği sağlamak hem de ekonomik açıdan önünüzü görmek konusunda size destek olabilir. Çevrenizin size destek olması için önce sizin kendinize destek olmanız gerektiğini unutmamalısınız. Venüs’ün de Terazi burcuna geçmesiyle bunu daha sık hatırlayabilirsiniz. Ortaklı konular ve hesaplar noktasında şans yüzünüze gülüyor. İlişkilerinizle ilgili bazı pürüzler, ilgisizliğin getirdiği duygusallık belirgin hale gelse de bunu yapıcı tavırlarınızla çözebilirsiniz. Güzelleşmek ve daha iyi hissetmek için hem fiziksel hem de mental operasyonlarla ilgilenebilirsiniz.

Merkür ve Venüs’ün Başak burcunda bir araya gelmesi, ilişkilerinizin son durumuna ilişkin bir nokta koyabilir. Bu nokta yeni bir başlangıca da işaret edebilir. Duygularınızdan ve isteklerinizden emin olmak, sizi bir sonraki plana yaklaştıracaktır. Hızlı kararlar alarak hayatınızı iyileştireceğiniz insanları ve durumları kendinize çekebilirsiniz. Dikkat çekiyorsunuz. Bunu olumsuz durumlarla da yaşayacağınız için çevrenize karşı fazla eleştirel olmamaya dikkat etmelisiniz.

Motivasyon Sözü: "Hiçbir zaman başınızı eğmeyin. Her zaman dik tutun. Hayatı karşınıza alın ve tam gözünün ortasına bakın."

Eylül 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 20' 06" R
Ay
Akrep
17° 21' 55" R
Merkür
Koç
15° 59' 27"
Venüs
Koç
24° 32' 50"
Mars
Balık
25° 41' 00"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 27"
Satürn
Balık
16° 05' 58"
Uranüs
Boğa
22° 03' 01"
Neptün
Balık
28° 44' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 37"
Lilith
Başak
22° 45' 25"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 25/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>