Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

Mart 2023

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, yönetici gezegeniniz Merkür'ün Kova burcunda Satürn ile kavuşumu yoğun bir gündem getirebilir. Gündemlerin başında sağlık ve beslenme durumunuz gelebilir. Çaba göstermenize hala rağmen iyi sonuç alamadığınız alanlarda kendinizi biraz daha zorlayabilirsiniz. Ezbere yöntemler yerine uzmanlar tarafından yönlendirilmek size daha iyi hissettirebilir. Motivasyonunuzu yüksek tutmak sadece sağlıkta değilhayatında da size destek verecektir. Üzerinizdeki bıkmışlık ve boşvermişlikten kurtulmalısınız. Merkür'ün Balık burcuna geçişi ile birlikte sevdiğiniz kişilerle fikir paylaşımı yapmak, destek almak ve vermek bu durumu aşmanızı kolaylaştırabilir. Fedakarlıkların çift yönlü olması yorgunluklarınızın karşılığını almanızı sağlayacaktır. İmzalı ve yazılı işlerin karar gerektiren konuların üzerinden birkaç defa geçmenizde fayda var. Dalgınlığın etkisiyle görmezden geleceğiniz detaylar olursa bunu düzeltmek için daha fazla efor ve zaman harcayabilirsiniz. Bir kere yorulun ve sonrasında rahat edin.

Jüpiter Venüs ve Chiron'un Koç burcunda bir araya gelişi size hayatın iyi yanlarını hatırlatabilir. Bir şeylerin başlangıcını görmek sona doğru giderken sizi motive edecektir. Bu başlangıçlar için kendinizi hazırlayacağınız önemli fırsatlar, maddi olanaklar bulabilirsiniz. Hislerinize güvenin, bunları mantığınızla buluşturun ve hayatınızın gidişatına güzel bir yön verin.

Satürn'ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte ikili ilişkilerin hayatınızdaki yerini ve değerini sorgulamak isteyebilirsiniz. Farkına varmadığınız ya da görmezden geldiğiniz konular kadar, üstesinden gelebileceğinizi düşündüğünüz bazı durumların gerçeklik payına daha çok odaklanabilirsiniz. Bunu başardığınızda hem ticari hem de duygusal ilişkiler beklediğinizden daha iyi bir hale gelebilir. Kendinizi, duygularınızı ve işinizi göstermekten çekinmemelisiniz. Fedakarlıklar yerini sorumluluklara bırakıyor. Evlilik, ortaklık gibi hayatınızın geri kalanını etkileyecek önemli gündemlere yer açabilirsiniz. Bunları yaparken gerçeğe, mantığa uyan ve ilerleme kaydedilecek kriterler üzerine konuşmalısınız.

7 Mart'ta burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile birlikte önceliğiniz karar almak değil, bu kararları hangi kriterler üzerine kuracağınız olacaktır. Ne yapacağınızı, ne hissettiğinizi, yeterliliklerinizi daha iyi anlayabilirsiniz. Durgun, monoton hayatınıza yeni bir düzen getiriyorsunuz. Cesaretinizi, hayattan beklentilerinizi ve umudunuzu sağlam tutmalısınız. Çünkü yapmak istediğiniz her şey için sadece bunlara ihtiyacınız olacaktır. Hayatın her aşamasında sorunlarla karşılaşabilirsiniz ancak sorun kadar keyif ve rahatlığınızı da düşünmelisiniz. Balık yeniayı ile aldığınız kararların uygulanabilirliği konusunda planlarınız daha net hale gelebilir. İlişkileriniz, sağlığınız, çevreniz ve işinizle ilgili çabalarınızın neticelerini bilmek size daha iyi bir yol haritası çizebilir.

Güneş Merkür ve Neptün'ün Balık burcunda kavuşması sizi de ikili ilişkilerin arka planlarıyla kavuşturabilir. İlişkide düşünceleri paylaşmak yerine halının altına atıyorsanız bundan vazgeçebilirsiniz. Sorun varsa sorunun çözümüne, sorun yoksa da kendi içinizde neden böyle bir his beslediğinize odaklanmalısınız. Güven vermeyen insanlarla bir arada bulunmakta zorunda olmadığınızı bilin, bundan hareketlere de mesafeleri yeniden belirleyin. Zihnen açık ve parlak hissetmediğiniz durumlarda verdiğiniz sözlere dikkat etmeli, altından kalkamayacağınız yükler almamalısınız.

Venüs'ün Boğa burcuna geçmesi bir süredir kafanızda şekillendirdiğiniz ve sizin için radikal sayılabilecek kararlar sizin için daha kesin hale gelebilir. Kendinizi nerede rahat ve mutlu hissediyorsanız, kazancınızı da buna göre ayarlayacağınız bir rahat stili kurabilirsiniz. Ticari faaliyetler, kendi işini kurmak ya da sosyal ağları da kullanacağınız birfırsatıyla karşılaşabilirsiniz. Para kazanmak, hayat standartlarınızı yükseltmekle ilgili kaygılarınız yerini bunun için çaba göstermeye bırakabilir. Bakış açınızı değiştirmek için zorluklar yaşadığınız sürecin sonuna geldiğinizi hissedebilirsiniz. Bundan sonrası sizin için daha umutlu olabilir. Taşınma, yer değişikliği işlemlerinizi son hale getirebilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Merkür Koç burcuna geçiyor ve kendinizi yetersiz, hazırlıksız hissettiğiniz her şeye son veriyorsunuz. Özgüveniniz yükseliyor. Kişisel ihtiyaçlarınız, endişe duyduğunuz için cesaret edemedikleriniz için ideal bir zamandasınız. Kendinizi kısıtlamak yerine şartları zorlamanın önemini fark edebilirsiniz. Ruhsal olarak yüksek bir enerjiyle hareket edeceğiniz için gözünüzde büyüyen konuları kolaylıkla çözebilirsiniz. Yeni işler edinmek, mevcut çalışmalarınızı geliştirmek ve bunlar hakkında konuşmak, ağlar kurmak isteyebilirsiniz. Miras ve ödemelerle ilgili konularda şansınız yüksek, işlemlerin hızlı sonuçlanması sizin planlarınızı da hızlandırabilir.

Güneş'in 21 Mart'ta Koç burcuna geçmesi ve burada bir yeniayın gerçekleşmesiyle birlikte sorunları çözen, toksik olanı atan ve gereksiz olan her şeyden sıyrılan birine dönüşebilirsiniz. Önünüzü görmek istiyorsunuz ve buna engel olan her şeyin karşısında daha cesur bir duruş sergiliyorsunuz. Bu motivasyonunuzu korudukça kazanan olduğunuzu biliyorsunuz. Daha önce böyle hissetmediğiniz, davranmadığınız için kendinize kızmamalısınız. Her şeyin bir zamanı vardır ve siz telafi için, daha iyi başlangıçlar için en ideal zamandasınız. Finansal konulardaki gelişiminiz, para kazanma ve kullanma şeklinizi değiştirebilirsiniz. Bu değişim kendinizi, yeteneklerinizi kabullenerek gerçekleşecektir. Kendinizi değil duyduğunuz şüpheleri geri planda tutmalısınız. Heyecanınızı ve yaşama sevincinizi tazeliyorsunuz. Bu kez sıfırdan değil, tecrübelerinizden başlayacağınız için daha şanslısınız. Şansınızı korumak ve katlamak için mali dengenizi doğru kurmaya, gereksiz ve düşünülmemiş işlerden uzak durmaya ihtiyacınız olabilir. Tek bir günü değil, tüm günleri kurtarmaya odaklanıyorsunuz.

Plüton'un Kova burcuna geçişi zorunluluk hissettiğiniz ve günlük yaşantınızın bir parçası olan her konuda sizi geliştirecek bir kapı açabilir. Bu hissi terk edeceğiniz, kendinize başka uğraşlar bulacağınız ve yeni alışkanlıklar edineceğiniz bir düzen kurmalısınız. Kariyerinizde ve çalışma koşullarınızda önemli değişimler yaşayabilirsiniz. Bilindik sistemlerin dışında kalmak için adımlar atabilirsiniz. Bu yönde bir tercihiniz olduysa bunları işlemek sizin için daha kolay olabilir. Uzaktan çalışma modeli, serbest ve toplumsal etkisi olan alanlara yönelmek gündem olabilir. Sağlığınızı ilgilendiren konularda son 2 yılda yaptıklarınız ve yapmadıklarınız şimdi size rehberlik edebilir. İyi sonuç aldığınız alışkanlıklarınızı koruyun, zira beden ve ruh sağlığınız için bunlara fazlasıyla ihtiyaç duyacaksınız.

Mars'ın Yengeç burcuna geçmesi sosyal açıdan önemli günler getirebilir. Geniş bir çevre yerine güvenilir insanlarla yola devam etmek isteyebilirsiniz. Mevcut arkadaşlıklarınızın değeri gözünüzde artabilir, eski dostlarınızla bir araya gelebilir ve sorunlarınızı çözebilirsiniz. Artık geçmişi olduğu yerde bırakıp bugüne ve yarına ağırlık vermelisiniz. Bunu sadece ilişkilerde değil hayattaki amaçlarınız konusunda da uygulamanız için önemli bir dönemdesiniz. İşlerin yavaşladığını düşünüyorsanız hızlandırmak için ya da hızlandığı zamanda neler yapmanız gerektiğine önem verin. Duygusal çıkışlar, agresif ve karamsar tavırlar size istediğiniz verimi sunmayacaktır. Şikayetin değil anlayışın ve çabanın öncelikli olduğunu unutmayın.

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün Jüpiter ile Koç burcunda bir araya gelişi çok düşünmek yerine çok çalışmanın ve bunu verim alacak şekilde yapmanın önemini size hatırlatabilir. Bu sayede önünüze gelen fırsatları, size tanınan ve hakkınız olan koşulları daha iyi görebilirsiniz. Meşguliyetlerinizi ve endişelerinizi kontrol altına alın. Farkında olmadan bunların etkisinde kalabilir, ailenize ya da çevrenize olumsuz bir portre çizebilirsiniz. Olmadığınız biri gibi bir etki bırakmamak için geçici durumların kalıcı ve büyük hasarlar bırakmasına müsaade etmemelisiniz. Moralinizi yükseltin, korkunun diğer tarafına geçin ve kendinize öncülük edin.

Venüs ve Uranüs'ün Boğa burcunda bir araya gelmesi aştığınız her konuda yeni bir şeyler öğrenmenizin önünü açabilir. Güvenli ve sakin bulduğunuz yerlerin, alışkanlıkların hatta bilgi edinme şekillerinizin bile değişmesi gerektiği zamanlardasın. Buna ayak uydurmaya başladıysanız önemli destekler alabilirsiniz. Taşınma, yer değiştirme, bir eğitim görmekle ilgili düşüncelerinizde gidişatı etkileyecek sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bakış açınıza göre olumlu ya da olumsuz yönde etki alabilirsiniz. Seçimlerinizi ve yaşadıklarınızı, almak istediğiniz sonuçlara göre şekillendirmenizde fayda var.

Motivasyon Sözü: “Herhangi bir şeyde başarılı olmanın tek yolu, ona her şeyini vermektir.”

 

Mart 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 39' 10" R
Ay
Yay
04° 19' 36"
Merkür
Koç
16° 00' 46"
Venüs
Koç
26° 12' 59"
Mars
Balık
26° 43' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 16"
Satürn
Balık
16° 13' 31"
Uranüs
Boğa
22° 07' 36"
Neptün
Balık
28° 47' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 17"
Lilith
Başak
22° 54' 26"
True Node
Koç
15° 32' 21"
Son Güncelleme : 26/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>