Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Perşembe günü Ay, Jüpiter ve Mars işinizle ilgili bir meselenin veya aktivitenin daha iyi bir hal aldığını görmenizi sağlıyor. Kendininize inanarak hareket edin! Şubat 2023 Mottosu

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2023

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, üzerinizdeki stresi atmak için kendinizi yeni alanlara, başlangıçlara atabilirsiniz. Sosyal ortamlarda daha çok bulunmak, tek başınıza vakit geçirseniz bile bunu daha kaliteli hale getirmek için bazı düşüncelerden kurtulmanız gerekebilir. Değerlilikle ilgili sorgulamaları bitirmelisiniz. Ay Mars arasındaki üçgen açının etkisi, hissettiğiniz olumsuz hisleri dönüştürmek ve özelliklehayatınızı da ilgilendirecek gelişmeleri takip etmek için size cesaret ve fırsat verebilir; değerlendirin.

Aslan burcunda 5 Şubat'ta gerçekleşecek dolunay ile hayatınızı kimlere açtığınız, gizliliğe ne kadar önem verdiğinizle ilgili gündemler yaşayabilirsiniz. Bir hayal kırıklığı yaşamamak ve yaşatmamak için insanlarla neler konuştuğunuza, kimden ne bilgi aldığınıza dikkat etmelisiniz. Zira bu dolunay size iyi niyetli olmayan, sizi maddi ve manevi yönden aşağıya çekmek isteyen kişileri açık bir şekilde gösterebilir. Dost bildiklerinizin asıl zarara uğratan insanlar olduğunu fark edebilir ya da bu konudaki düşüncelerinizin gerçekliğiyle yüzleşebilirsiniz. Ruhsal olarak size iyi gelen asıl duygunun ya da işin ne olduğunu daha iyi kavrayabilirsiniz. Gündelik yaşamınızı da bu düzen üzerine kurmaya çalışırsanız az ve öz insanla muhatap olmanız kolaylaşacaktır.

Merkür Plüton kavuşumuyla hayati konularda aldığınız kararları ve bunların ağırlığını keyfi konulara da taşımalısınız. Kendinize ve isteklerinize zaman ayırmanın yetmediğini, bunlar için özgüven ve cesaretin de gerekli olduğunu görebilirsiniz. Daha iyi hissettiğinizi, hayatınıza gerçek mutluluklar kattığınızı fark ettiğinizde bundan sonra hayatınızın bu yönde gelişeceğini bilmelisiniz.

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile çalışma ortamınızda bazı yeniliklere gitmek isteyebilirsiniz. Ortak paylaşımlar, eğitim odaklı işler ya da bunları destekleyen çalışmalar gündeminizde yer bulabilir. Bildiğinizden ve yaptığınız işten emin olduğunuzda süreç sizin lehinize ilerleyebilir. Tepkilerinizi, beklentilerinizi doğru bir doz ve doğru bir üslup ile yansıtmalısınız. İhtiyacınız olan düzeni kurmak adına görüşmeler yapabilir, yeni fikirlerinizle hayatınıza dokunuşlar ekleyebilir ve sağlığınız başta olmak üzere pek çok konuda bir reforma gidebilirsiniz. Önemli etkiler altındasınız, doğru değerlendirdiğiniz çalışma hayatınızın değişimi ve kazançlar sizi bulabilir.

Güneş ve Satürn Kova burcunda bir araya gelerek sağlığınızla ilgili önlem ve takviye sürecinizin son durumunu size hatırlatabilir. Bildiğiniz gibi ilerlemenin beklemediğiniz sonuçları getirmesi yönteminizde değişiklik yapmanızı sağlayabilir. Özellikle cilt bakımı ve kemik sağlığınıza özen göstermelisiniz. Kaygı ya da belirsiz konular yerine hayatınıza gerçek ve net nedenlerle müdahale etmelisiniz. Çalışma hayatınızda planlı olmanızı gerektiren bir süreç olabilir. Yetiştiremediğiniz işler konusunda yeni bir program yapmak, işinizi geliştirmek için kendinizde geliştirmeniz gereken konulara eğilmek sizin faydanıza olacaktır.

Venüs ve Neptün'ün Balık burcundaki kavuşumu aşk hayatınızdaki kararları ve beklentilerinizi karşılaştırmanızı sağlayabilir. Arada bir fark görmediğinizden emin olduğunuzda daha şanslı olduğunuzu düşünebilir, motivasyonunuzu yükseltebilirsiniz. İkili ilişkilerin başladığı bazı duyguların yoğun yaşandığı ve sorunların çözümüne yönelik konuşmaların yapılacağı bir süreçtesiniz. Balık burcuna geçen Güneş de bu alanda size destek verebilir. Yeni adımlar atmak, işbirlikleri yapmak, kendinize ve sevdiklerinize daha çok zaman ayırıp kendinizi daha iyi ifade etmek hayatınızı kolaylaştırabilir. Maddi yönden de oldukça şanslı bir dönemdesiniz. Ancak paranın geldiği noktadan ve işinizi paylaştığınız insanlardan emin olmanızda fayda var.

Koç burcuna geçen Venüs maddi anlamda oldukça rahatlayacağınız ve yeni işler, alanlar keşfedeceğiniz gelişmeleri getirebilir. Ek işlerinizde ya da onların getirilerinde artış yaşayabilir, aileden ya da ortaklarınızdan maddi destekler alabilir, bununla da sadece alım gücünüzü değil kapasitenizi ve bakış açınızı da genişletebilirsiniz. Kendi kendinizi dürtülemek, harekete geçirmek, çekindiğiniz konuları gündeminize taşımak isteyebilirsiniz. Bunu yaptığınızda, eğer mantıklı bir yol haritasıyla da ilerlerseniz sonuç sizi memnun edebilir. Kadınlarla olan ilişkilerinizde dikkat etmeniz gerekebilir, kıskançlık ya da tartışmalardan doğan gerilimlerde düşünmeden konuşmak sizi zarara uğratabilir. Hem paranızın hem de tutumlarınızın kontrolünü elinizde tutmalısınız.

Balık burcunda 20 Şubat'ta gerçekleşecek yeniay size ilişkiler ve bunların hayatınıza olan etkisini düşündürtebilir. Zira bu düşünceler nasıl devam edeceğiniz, hangi kriterleri koyacağınız ya da insanlara karşı nasıl bir mesafede duracağınızı belirleyecektir. Yaşadığınız belirsizliklerin dışında size gerçek ve samimi nedenler sunan insanları hayatınıza dahil edebilirsiniz. Bu da evlilik, flört gibi durumların gidişatını hızlandıracaktır. Ortaklıkar kurmak ya da mevcut ortaklı işlerinizdeki pürüzleri yok etmek adına iyi bir başlangıç yapabilirsiniz. Değer vermek ve değer görmekle ilgili kendi içinizde sorun yaşadığınız konuları sonlandırmalısınız.

Motivasyon Sözü: "Hayat senin yansımandır. Ne görmek istiyorsan onu konuş, onu düşün, onu hisset."

 

Şubat 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 28' 17" R
Ay
Başak
17° 25' 46"
Merkür
Koç
17° 13' 05"
Venüs
Koç
18° 23' 43"
Mars
Balık
21° 49' 23"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 34"
Satürn
Balık
15° 37' 15"
Uranüs
Boğa
21° 46' 23"
Neptün
Balık
28° 34' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
20° 04' 16"
Lilith
Başak
22° 12' 13"
True Node
Koç
15° 37' 31"
Son Güncelleme : 20/04/2024 04:35

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>