Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2023

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, yönetici gezegeniniz Merkür Boğa burcuna geçerek hayatınızın tıkanık ve sonuçlanmayan noktalarına ışık tutabilir. Elle tutulur  gelişmeler olmadıkça kendinizi huzursuz hissettiğiniz zamanların sonuna geldiniz. Taşınma ve yer değişikliği gibi konularda işler rayına oturabilir, kalıcı bir düzen kurmakla ilgili fikirlerinizi daha rahat uygulayabilirsiniz. Kendinizi hangi alanda iyileştirmek ve geliştirmek istediğinize karar vererek birkaç adım öne çıkabilirsiniz. Bilginizi, tecrübelerinizi ve yeteneklerinizi kazanca dönüştürecek bazı işler yapabilirsiniz. Sosyal medya, haberleşme, yazılı işler ve hukuksal konularda şansınız yaver gidebilirsiniz. Bu konularla alakalı kurslar, eğitimler ve diğer insanlarla yapacağınız görüşmeler ufkunuzu hem genişletecek hem de farklı bir açıdan görmenizi sağlayacaktır. Merkür Kuzey Ay Düğümü ile bir araya gelerek pratikliğinizi vebilirliğinizi hayatınıza daha iyi etkiler bırakmak üzere değerlendirebilirsiniz. Yeteneklerinizin, isteklerinizin sizin için taşıdığı hayati değere göre hareket etmek isteyebilirsiniz. Bunun oluşturacağı stres ve aşırı düşünme halinden ne kadar çabuk sıyrılırsanız yolunuzun o kadar çabuk açıldığını görebilirsiniz. Bilmediklerinizin endişe etmek ya da onlara karşı çıkmak yerine öğrenmek, deneyimlemek üzere bir gayret göstermeniz gerekebilir.

6 Nisan'da Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay kendinizi ve huzuru nerede bulduğunuzu size hatırlatabilir. Bunu ihmal ettiğiniz gerçeğiyle ve bunun sonuçlarıyla yüzleşiyorsunuz. Kendi ölçütlerinizi kendiniz belirleyebilir, bunun için daha yüksek bir motivasyona sahip olduğunu fark edebilirsiniz. Sizi anlamayan ya da sizin anlamakta zorlandığınız ilişkilerdense gerçekten samimiyet ve şeffaflık gördüğünüz insanlarla yolunuza devam etmek isteyebilirsiniz. Maddi kazanımlarınızın son durumunu görmek size bundan sonra yapacaklarınız için yol gösterebilir. Özellikle yapmak istediğinizkonusunda önemli kararlar alacağınız bir dönemdesiniz. Neye odaklanırsanız onu büyüteceksiniz ve siz seçimlerinizi buna göre yapmaya fazlasıyla hazırsınız. Chiron ve Güneş'in Koç burcunda bir araya gelmesi kenarda kalmak yerine ayakta kalmanın gerekli olduğunu hatırlatabilir. Araç kullanmak, operasyonlar, parasal konulardaki değişimler gibi alanlarda farkında olmadan stres yaratabilirsiniz. Değişen hayat standartlarınıza göre hareket etmelisiniz. Alışkanlıklarınızı değiştirmek, düşündüğünüz kadar rahatsız olmayacağınız hatta daha özgür olacağınız bir dönemi başlatabilir.

Venüs'ün İkizler burcuna geçmesi kariyerinizi nasıl bir alana taşıyacağınız konusunda size fikirler verebilir. Daha serbest, kendi halinde ve farklı alanlara açık bir çalışma düzeni kurmak isteyebilirsiniz. Yazma ve konuşmakla ilgili becerilerinizi gündeme getireceğiniz, bunlar sayesinde çevre ve kazanç elde edeceğiniz bir dönemdesiniz. Kendinizi geliştirdiğiniz, altı dolu fikirlere sahip olduğunuz alanlarda düğmeye basmaya hazırsınız. Devamlılık sağlamak sizin için her zaman öncelikli olduğu için bu süreçte yapacağınız işlerde de bunu sağlamak isteyebilirsiniz. Olmadığı noktada plan değiştirmek ya da bunu bir takıntı haline dönüştürmek yerine çevrenizden, ailenizden destekler alabilirsiniz.

Güneş ve Jüpiter'in Koç burcunda bir araya gelmesiyle cesaretinizi kıran ve ilerlemenize engel olan konulara geçit vermiyorsunuz. Fırsatların gelmesini beklemeyerek kendinize bunları kurmak için alanlar oluşturabilir, daha cesur hamleler yapabilirsiniz. Taşın altına elinizi koymak yerine taşı tamamen kaldırıyorsunuz. Ekonomik olarak zayıfladığınızı ya da yeterli gelemediğinizi düşünüyorsanız bu düşünceyi kıracak, eskisinden daha güçlü olmanızı sağlayacak girişimleriniz olabilir. Bağlarınızı çözüyorsunuz.

20 Nisan'da Koç burcundaki Güneş tutulmasıyla beraber kendinizle bazı anlaşmalara varabilirsiniz. İtiraf etmek, konuşmak, gündeme getirmeye dahi çekindiğiniz konuları ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz. Parasal konulardaki girişimlerinizi desteklemelisiniz. Sahneye çıkın ve yaptığınız işi, yeteneklerinizi sergilemeye başlayın. Kendi sorumluluğunuzu kendiniz alın. Bu da gündeme gelen ticari ve sosyal konuları daha iyi görüp değerlendirmenizi sağlayacaktır. Daha özgür, daha özgün ve hazır hissediyorsunuz. Bu hissin size yaptıracaklarına siz bile şaşırabilirsiniz. Başlayın.

Güneş'in Boğa burcundaki hareketiyle hayatınıza bir düzen ve soluk getiriyorsunuz. Bu kez daha iyi nefes aldığınızı, yaşadığınızı hissettiğiniz konuları fark edebilirsiniz. Bu farkındalığı geliştirmek için kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. İlgilendiğiniz alanlarda eğitim almak, çevrenizi bu yönde genişletmek ve denemediğiniz yöntemlere karşı daha açık olmak gündeminizde yer bulabilir. Her ihtimali düşünerek yaptıklarınızın maddi dönüşünün olmasını sağlayabilirsiniz. Ancak bunu yaparken zamanın aktığını ve sizi beklemeyeceğini unutmamalısınız.

Yönetici gezegeniniz Merkür Boğa burcunda geri hareketine başlayarak kendinize her zaman hazırladığınız b planlarının önemini gösterebilir. Hem eğitiminizde, hem işinizde bazı aşamaları yeniden yaşamak ya da yavaştan almak durumunda kalabilirsiniz. Sakin kalmak, bu akışa saygı duymak sizi ödüllendirebilir. Bazı evrak işlerinizi retro bitimine bırakmanız gerekebilir. Aceleye getirmek ilerleyen günlerde, seyahatlerde veya işlerde sizi sekteye uğratacağından daha kontrollü olmanızda fayda var. Hayatınızdaki baskın figürler,ortaklarınızla olan iletişiminizde emin olmadığınız konular hakkında fikir beyan ederken dikkat etmelisiniz.

Güneş ve Kuzey Ay Düğümünün Boğa burcundaki kavuşumu hayatınızla ilgili radikal kararların yansımalarını size gösterebilir. Bir pişmanlık hissi yerine neyi nasıl uyguladığınıza odaklanabilirsiniz. Kurduğunuz, kurmak zorunda kaldığınız yeni düzeninizde yaşamın size sunacağı bazı yenilikler de görebilirsiniz. Astroloji eğitimleri, ilgilendiğiniz başka alanlarda kendinizi geliştirmekle ilgili fırsatlar, zamanın  tamamını kendinize ayırıyor olmanın getirdiği rahatlık gibi konular gündeminizde yer bulabilir. Alışmaya çalıştığınız her şeyin sizin gerçek ihtiyaçlarınız olduğunu fark edebilir, kendinizi daha ait hissedebilirsiniz. Hukuksal konular ve para akışını sağlayacak işlerde haberler alabilirsiniz.

Burcunuzdaki Ay'ın Balık burcundaki Satürn ile karşı karşıya duruşu ikili ilişkiler konusundaki gerçek hislerinizi anlamanızı zorlaştırabilir. Kendinizi bir karar verme noktasında hissetmemelisiniz. Duygularınızın ne olduğunu anlamadan, üzerinde düşünmeden ya da duyduklarınızın doğruluğunu teyit etmeden hareket etmemelisiniz. İyi niyetli olmadığını bildiğiniz kişilerden gelecek haberlere, onlara girmek durumunda kalacak ortamlara dikkat etmenizde fayda var.

Motivasyon Sözü: “Hayal güçlerinin gereksinimlerini karşılayabilen insanlara zengindir."

Nisan 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 56' 22" R
Ay
Başak
10° 59' 58"
Merkür
Koç
17° 28' 15"
Venüs
Koç
17° 43' 23"
Mars
Balık
21° 24' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 06"
Satürn
Balık
15° 34' 02"
Uranüs
Boğa
21° 44' 36"
Neptün
Balık
28° 33' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
20° 02' 21"
Lilith
Başak
22° 08' 35"
True Node
Koç
15° 36' 48"
Son Güncelleme : 19/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>