İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ayın 4'ünde meydana gelecek Yeniay size bakış açılarınızla ilgili sahte sözler söylemeden samimi bir şekilde konuşmanızı ve gerekirse de tartışmanızı öneriyor. Aksi halde boğucu bir ilişkinin içinde sıkışıp kalabilirsiniz. Böyle bir durumda tutku oyunları oynamak yerine ayrılmayı tercih edebilirsiniz. Seçim sizin! Aralık 2021 Mottosu

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2021

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, aralık ayının satırlarında en çok yer alacak olanlardan biri de sizsiniz. Yenilendiniz, yürümeye başladınız. Şimdi çevrenize bu yeni yolun ve yürüyüşün ispatını yapmaya hazırlanıyorsunuz. 2022 yılı öncesinde, kendinize nasıl yatırım yapacağınızın fragmanını bu ay izleyebilirsiniz. Neptün’ün Balık burcunda ileri harekete geçmesi, ayın ilk günleri itibariyle kariyerinizdeki tüm dalgalanmaları sona erdiriyor. Tüm yol ayrımlarının farkındasınız. Hedefleriniz değişiyor.

Yılın son Güneş tutulmasının Yay burcunda gerçekleşmesi, ikili ilişkileri ve burada alacağınız kararları bir süre daha gündeminizde tutabilir. Kabullenmeye, bu olayların sizin hayrınıza gelişen yönlerini görmeye başlıyorsunuz. Deneyimlerinizin sizi buluşturacağı yeni ilişkiler ve sosyal çevreler, size önemli kazanımlar getirebilir. Bu dönemde kuracağınızbirlikleri hayatın gerçekleriyle olan mücadelenizde size destek olabilir. Artık yeni ve doğru yolu seçmelisiniz. Aşkta özlemleriniz artıyor olsa da artık daha akıllısınız. Kararlarınızı aldıysanız, Mars’ın da Yay burcuna geçeceği tarih itibariyle uygulamaya koyulabilirsiniz. Aralık ayının ikinci haftası yerinizde duramayıp kabınıza sığmayacağınız günlerin habercisi olabilir.

Burcunuzda son günlerini geçiren Kuzey Ay Düğümü ile Mars’ın karşı karşıya duruşu, bu ay burcunuzda gerçekleşecek dolunay öncesi planlarınızı son kez gözden geçirmenizi söylüyor. Hemhem de duygusal ilişkileriniz önemli derecede etkilenebilir. Yaşayacağınız bir kriz ya da karşılaşacağınız bir sorun, size bundan sonrasında nasıl tutum sergilemeniz gerektiğini yeniden düşündürtebilir.

19 Aralık'ta gerçekleşecek olan Venüs gerilemesi bazı kararlarınızı yeniden sorgulatabilir. Özellikle sağlık,sorumluluklarınız gibi konulara daha dikkat etmelisiniz. Çalışanlarınız varsa özellikle kadınlarla çalışıyorsanız bu dönem ayrılmak ya dadeğiştirmek isteyebilirler. Staj yapmak, ya da geçici bir işin içine girmek gibi konularda gündeminizde olabilir. Mümkün oldukça bu dönem sorumluluklardan kaçmamalısınız.

Bu ay burcunuzda gerçekleşecek olan İkizler dolunayı sizleri yeniden bir serüvene taşıyor. Hem duygusal hem maddesel olarak yeni bir yola giriyorsunuz. Bazı huzursuzluklarınız olabilir ama yaptığınız şeylerin arkasında durmalısınız. Endişe ve kaygı sadece olayın güzelliğini kaçırmanıza neden oluyor.

24 Aralık Satürn/uranüs karesi yılın başından beri sizi yoran tüm konuları artık kapatmanız gerektiğini söylüyor. İş ortamı değişikliğiniz ya da taşınma gibi konularınız gündem yaratabilir. Sosyal çevrenizle finansal ilişkileri yürütmek durumunda kalırsanız bunu oldukça dikkatli yürütmelisiniz, ortak sınırlarınızı güçlü bir şekilde belirtmelisiniz. Bu ay kariyerinizdeki güçlenme ve aşk hayatınızdaki büyük değişim sizleri 2022 yılının ne kadar heyecan verici geçiceğine dair inandıracaktır.

Motivasyon Sözü: “İyimserlik başarı için esastır ve aynı zamanda cesaretin ve gerçek ilerlemenin temelidir.”

Aralık 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 07' 32" R
Ay
Yay
10° 30' 39"
Merkür
Koç
16° 03' 27"
Venüs
Koç
26° 48' 56"
Mars
Balık
27° 06' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 01"
Satürn
Balık
16° 16' 12"
Uranüs
Boğa
22° 09' 15"
Neptün
Balık
28° 48' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 57"
Lilith
Başak
22° 57' 40"
True Node
Koç
15° 30' 45"
Son Güncelleme : 27/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>