İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ayın 6'sından itibaren özel yaşamınızı sorgulamaya başlıyorsunuz. İlişkilerinizde beklentilerinizden beklentileriniz çok yüksek çünkü aksi halde buna değmeyeceğini düşünüyorsunuz. Biraz sert ve bazen de huysuz bir tutumla mevcut durumları netleştirmeye çalışıyorsunuz. Ayın 25'inden sonra ilişkilerinizde daha rahat hissedeceksiniz. Kasım 2021 Mottosu

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2021

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, yönetici gezegeniniz Merkür’ün hızlı seyahati Kasım ayının sizin için de oldukça hızlı geçmesini sağlayabilir. Kendinizi yoğun bir gündeme hazırlamalısınız. Bu ayı nasıl başlatırsanız devamını da o şekilde getirebileceksiniz. Kendinizden ve isteklerinizden emin olarak ilerlemelisiniz. Bunu yapmanızı kolaylaştıracak koşulların ne olduğunu kendi içinizde belirliyorsunuz. Bir baskı ya da manipülasyon hissediyorsanız, engellendiğinizi düşünüyorsanız şimdi her şeyi lehinize çevirecek bir fırsatınız olabilir.

5 Kasım’daki Akrep yeniayı ile, çalışma şekliniz ve birlikte çalıştığınız insanlar konusunda önemli kararlar alabilirsiniz. Sizi yorduğunu ve belli bir amaca götürmediğini düşündüğünüz her şeyi geride bırakmaya hazırsınız. Buna inandığınızda kurtulmanız da, kendinize yeni bir alan inşa etmeniz de kolaylaşacaktır. Hayatınızı disipline etmek konusunda en büyük desteklerden biri de Venüs’ün yeniay günü Oğlak burcuna geçecek olmasıdır. Daha ciddi ve ayakları yere basan işler içinde olmak, güven duygunuza yeni ve kesin bir yön vermek, maddi anlamda sizi sıkıştıran her şeyi bırakmak sizin Kasım ayı şifreleriniz! Yaşam alanlarınızda ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Nerede oturmak, nasıl bir ortamda kalmak istediğinize dair net kararlar vermelisiniz.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi, planlanan değişimleri nasıl işleyeceğinize dair düşünceleri ortaya çıkarabilir. Zaten zihni hep yoğun ve hareketli olan birisiniz. Bu ay mümkün oldukça planlarınızı saklayın. Şimdi bunu nasıl daha gerçekçi ve dönüştürücü kullanacağınızı öğreniyorsunuz. Hukuksal konulara ve tehditlere karşı temkinli olun. Yalan yanlış hiçbir işin içine girmeyin. Kendi içinizde, değerleriniz, istekleriniz, yaşadıklarınız ve ilişkilerinizle ilgili konusunda bir savaşta olduğunuzu düşünebilirsiniz.

19 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek ay tutulması, savaşınızı sonlandırıyor. Kendinize yüklenmenize neden olan her şeyi geride bırakmaya hazırsınız. Bazı insanların gerçek yüzüyle, bazı olayların aslıyla tanışabilirsiniz. Üstü örtülü konuların açığa çıkmasıyla kime ne kadar güvendiğiniz hususunu gözden geçiriyorsunuz. Sağlığınızı tehdit eden konular varsa veya belli bir rahatsızlığınız söz konusu ise, artık iyileşme ve şifalanma da mümkün olacaktır. Hayatınıza devam edeceksiniz ama yolunuz da, yoldaşınız da değişecek. Buna izin vermek, kendinize yapacağınız en büyük iyilik olabilir.

Güneş’in ve yönetici gezegeniniz Merkür’ün 22 Kasım sonrası Yay burcuna geçecek olması hem sizi hem de ilişkilerinizi yeniliyor. Kim olduğunuz, kimlerle olmanız gerektiği konusundaki sınavların sonuna geldiğinize inanmak isteyebilirsiniz. Bu inancınızı destekleyecek kararlar vebirlikleri için önünüz açılıyor. Sevildiğinizi yoğun bir şekilde hissedebilir, bunun verdiği etkiyle abartılı ve boyunuzu aşan konuşmalara bile girişebilirsiniz. Hızlı ve heyecanlı adımlar atabilir, evlilikle ilgili önemli gündemler yaşayabilirsiniz.

Güneş ve Merkür’ün kavuşumu sizi desteklerken, Jüpiter ve Mars arasındaki kare açı koşulları ve sinirlerinizi zorlayabilir. Hayatınızı daha fazlasıyla kazanmak için büyük çabalar göstermeniz gerekebilir. Buradaki ana fikrin bu olduğunu anladığınızda, manevi yönden kendiniz için büyük bir adım atmış olacaksınız. Her zorluğun içinde bir imkan gizli olduğunu unutmamak, Kasım ayını sizin için unutulmazlar listesine ekleyecektir.

Motivasyon Sözü: “Bugün düşüncelerinin seni getirdiği yerdesin, yarın da düşüncelerinin seni götüreceği yerde olacaksın.”

Kasım 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 55' 18" R
Ay
Balık
01° 06' 12"
Merkür
Koç
18° 05' 57"
Venüs
Boğa
04° 10' 06"
Mars
Koç
01° 42' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 30"
Satürn
Balık
16° 47' 55"
Uranüs
Boğa
22° 29' 40"
Neptün
Balık
28° 59' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 11"
Lilith
Başak
23° 37' 23"
True Node
Koç
15° 21' 28"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:43

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>